Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכון להיום אני מחזיק במאזדה 3 שנת 2010 שנרכשה בשנת 2013 רכב מעולה מלבד זה שהוא שותה דלק ולא מתבייש בזה (המסך די מדויק ומראה כל 10.1/100 משולב).

כעת אפשר לומר "מרוב עצים לא רואים את היער" ואני יצאתי מבולבל מאוד.

אני מחפש רכב משפחתי עם מנוע אטמוספרי צנוע 1.4-2.0 ולא שולל היברידי.

חשוב לי שיהיה אמין וזהו בערך.

הרכב עתיד להיות אצלי כמה שנים.

אין צורך בחווית נהיגה או משהו בסגנון.

התקציב הינו כ- 100k-/+ 10%.

איזה רכב לדעתכם עונה על הקריטריונים?

תודה מראש.

פורסם

מה התקציב?
מה כמות הנסועה הצפויה? ובאיזה הרכב?
בגדול חסכון תקבל אצל ההיברדיות (איוניק\נירו\קורולה) שהם סה"כ טובות והגיוניות למשפחה הממוצעת עם אמינות טובה מאוד.

יותר ערך מוסף (בדמות תא מטען ענק, סחיבה מצויינת (בדגם1.5), ויותר שקט) תמצא באוקטביה אבל שם התחזוקה תהיה יותר יקרה עם מוכנות לבלתמים (DSG).

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

מה התקציב?
מה כמות הנסועה הצפויה? ובאיזה הרכב?
בגדול חסכון תקבל אצל ההיברדיות (איוניק\נירו\קורולה) שהם סה"כ טובות והגיוניות למשפחה הממוצעת עם אמינות טובה מאוד.

יותר ערך מוסף (בדמות תא מטען ענק, סחיבה מצויינת (בדגם1.5), ויותר שקט) תמצא באוקטביה אבל שם התחזוקה תהיה יותר יקרה עם מוכנות לבלתמים (DSG).

רשמתי בכותרת נסועה 17k

תקציב רשמתי גם 100k +/-10%

תודה על ההמלצות.

• תוכן חדש...