Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטרת ישראל ומשטרת התנועה בפרט, זוכה פה לא פעם לקיטונות על פעולתה או אי פעולה במניעת תאונות דרכים.

לא חסרות תלונות, ממל"ז בירידות, חיפוש מתחת למנורה ועוד ועוד ועוד....

 

אז מסקרנות, האם יש לכם מילה טובה להגיד?.

האם נתקלתם במקרה, בו אמרתם הלוואי והיתה ניידת, ופתאום ניידת עוצרת את הנהג הסורר?.

 

 

עליתי מים המלח וקצת לפני מצפה יריחו, בדיוק בסיבוב, עמדה טריילר עם עגלה בשול הדרך כאשר החלק הקדמי של המשאית בלט ותפס חצי נתיב ימין.

אני חשבתי שזה מאוד מסוכן בנוסף זה היה בדיוק בסיבוב, כך שלא ניתן לצפות את זה וזה מגיע בהפתעה.

יצרתי קשר עם 100 ודיווחתי על כך.

מס' דק לאחר מכן, להפתעתי הגמורה, הניידת שעומדת דרך קבע בירידה, אחר השומרוני הטוב, זזה ונסעה למשאית, השוטר התקשר לשאול איפה היא.

מה קרה בהמשך אינני יודע, כי לא הייתי שם.

פרנקופיל מושבע!

  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר פעמיים בחיי שראיתי נהג נוסע בפראות והמשטרה עוצרת אותו. את מספר הפעמים בהן ראיתי נהגים נוסעים בפראות ולא נעצרים אני לא יכול לספור, זה קורה מספר פעמים כל יום.

  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש לי שכן במשטרת התנועה.

בכל משמרת שלו הניידת מגיעה לחנייה, הוא יורד להוציא את הכלב לטיול בזמן שהשוטר/ת השני מחכה לו בנייידת, אחרי שהכלב מסיים את צרכיו השוטר חוזר לניידת וממשיך במשמרת.

אז מילה טובה? וואלה, הוא דואג לכלב.

  • אהבתי 4
  • מצחיק 11
  • רעיון טוב! 2
פורסם

משום מה, או לא משום מה, אני לא זוכר מקרים שהיתה לי מילה טובה על משטרת התנועה, רק להפך.

זוכר פעם אחת שבה אני, רכוב על אופנוע, נכנס בירוק לצומת. אל הצומת נכנס, באדום מלא רכב. אני בולם בצורה חדה, על גבול ה"סטופי" והוא מפספס אותי בסנטימטרים וממשיך. ניידת תנועה שעמדה ראשונה באדום, בנתיב השני מאותו הכיוון שהגיע העבריין, השמיעה צפירה קצרה. וזהו! מול העיניים של השוטרים בוצעה עבירת תנועה מהחמורות והמסוכנות שקיימות, שכמעט חיסלה אותי, ואת השוטרים זה פשוט לא עניין. העבריין המשיך לדרכו והניידת פנתה לדרכה, לכיוון אחר. ואני נשארתי עם דופק מואץ וכמה שערות שהלבינו בן רגע. את האופנוע מכרתי כמה חודשים אח"כ.

  • מבאס 3
:turn-l:
פורסם

זה שאין מספיק ניידות בכבישים זה ידוע,

 

אבל מדי פעם רואים נהגים שמשתוללים בכבישים וןאחרי כמה ק"מ רואים ששוטר עצר אותם

פורסם
לפני 5 דקות, discoTD5 כתב:

אני מבין לאן זה הולך, אז ברשותכם, אני אדבר בשבחם. 

רק אתמול בכביש החוף שתי בחורות עם פנצ'ר בניסן ג'וק, עוצרת מאחריהן ניידת, מרימה צ'קלקה גבוהה, ואני מניח שסייעו להן להחליף גלגל. 

לפני זמן מה, אנחנו יוצאים מהשטח בכביש הערבה, נעמדים בצד לנפח צמיגים, ולהתרענן, ותוך דקה עוצרת לידנו ניידת. בגישה הרגילה, כולנו נדרכנו אבל מהניידת יוצא שוטר 'חבר'ה מה העניינים? הכל בסדר? אתם צריכים עזרה?' נשאר איתנו כמה דקות בהן ביקשתי וקיבלתי הסבר על הדבורה, והמשיך לדרכו.

כולכם, ללא יוצא מהכלל ראיתם את אנשי משטרת התנועה מסייעים לאנשים, רק שהרבה יותר נוח ו'מגניבי' לצאת עליהם כאן מאחורי המקלדת.

כולנו חייבים לא מעט לאותם שוטרים שמורידים מהכביש נהגים שיכורים, מדי סוף שבוע. בדיוק אותם נהגים שאתם לא רוצים שינהגו ברכב לידכם או ליד בני המשפחה שלכם. 

בפעמים היחידות בהן עצר אותי שוטר ונתן לי דוח - באמת ביצעתי עבירת תנועה. הגיע לי. באחת מהפעמים הוא גם הדריך אותי איך לערער, ואכן הערעור התקבל. 

חלקם לא צדיקים, חלקם מחפשים להשחיל, אבל אף אחד מאיתנו לא צריך ביומיום שלו להיתקל עם ההתנהגות שהם סופגים מנהגים, כל יום, בחלק גדול מהיום.

אז בפעם הבאה שתיתקלו בשוטר, תיזכרו שייתכן ואחד לפניכם היה עארס מהסוג הקשה ביותר, ואחד אחריכם עלולה להיות בהמה גסה וצעקנית.  

 

 

 

 

נתקלת בשוטר גבר שהבין אותך ועזר לך כל הכבוד.

הרוב לא כאלה ואני אכליל עוד יותר ואגיד שזה כל הגוף הזה שקוראים לו משטרת ישראל.

זה גוף חלש, בלי הרתעה שרק יודע לתת דוחות.

תראה מה קרה בהפרעות האחרונות שהיו פה, אבנים נזרקו בכבישים ראשיים! בלי שום אכיפה.

אני גר ליד כפרים ערבים, לשם המשטרה אפילו לא נכנסת. אולי בשביל לקנות כנאפה אבל לא מעבר..

 

 

 

  • אהבתי 1
פורסם

השוטר שעצר אותי במהירות של 80 קמ"ש בדרך עירונית, אין לי מילה רעה להגיד עליו.. 

היה מקצועי ונעים ברמה האישית, משהו שמאד קשה להגיע אליו כשמדובר בסיטואציה כל כך טעונה ומתוחה. 

הציג את הפנים היפות של חלק מהשוטרים באגף התנועה - ביצע את עבודתו בנחישות, בתחושת שליחות ונשאר נעים ומסביר פנים.

  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, boy23 כתב:

 

 

נתקלת בשוטר גבר שהבין אותך ועזר לך כל הכבוד.

הרוב לא כאלה ואני אכליל עוד יותר ואגיד שזה כל הגוף הזה שקוראים לו משטרת ישראל.

זה גוף חלש, בלי הרתעה שרק יודע לתת דוחות.

תראה מה קרה בהפרעות האחרונות שהיו פה, אבנים נזרקו בכבישים ראשיים! בלי שום אכיפה.

אני גר ליד כפרים ערבים, לשם המשטרה אפילו לא נכנסת. אולי בשביל לקנות כנאפה אבל לא מעבר..

 

 

 

אבל הפוסט הוא לא כל מה שרע במשטרה. אני יכול למלא עמודים שלמים על זה. 

השאלה היא על משטרת התנועה, והאם נתקלנו בהתנהגות חיובית שלה. 

 

אז כן, והרבה.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

כולכם, ללא יוצא מהכלל ראיתם את אנשי משטרת התנועה מסייעים לאנשים, רק שהרבה יותר נוח ו'מגניבי' לצאת עליהם כאן מאחורי המקלדת.

אני תופס ממך אדם משכיל וחכם. שגם יודע לראות את המציאות כפי שהיא.

משטרת ישראל חוותה המון קיטונות מאז ומתמיד, החליטו כנראה לשנות גישה במשטרה (תופעה שקורית ד"א מאז כניסתו של בר לב) וללכת על השוטר הטוב ולא על השוטר הרע.

זו המציאות, זה שעושים לי קיצי בגב זה לא אומר שנעים לי ישר.

באשר לפוסט הזה והיתקלות עם שוטרי ישראל\התנועה פה בפורום. 

למשטרת ישראל\משטרת התנועה יש חובות לאזרח והיא לא מספקת את זה. היא התחילה לספק אבל יקח עוד הרבה זמן עד שהם יגיעו לרמת איכות השירות הנאותה והנדרשת במדינה מתקדמת, מהרמה הנוכחית של קבלת בקשיש בשביל לוותר על הדו"ח (לא אומר שזה המצב אבל אם המצב היה ממשיך להיות ככה זה היה קורה) עד לאשכרה לדעת להתנהג מול אזרח נורמטיבי שמתנהג כמו שצריך מבלי להיות בהמה כלפי אותו אזרח גם אם הוא עבר עבירה חמורה, לדעת לעשות את האסקלציה בהתאם למצב.

 

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, ariel000 כתב:

האם נתקלתם במקרה, בו אמרתם הלוואי והיתה ניידת, ופתאום ניידת עוצרת את הנהג הסורר?.

 

 

אין ספור מקרים בהם היתה צריכה להיות ניידת, אף פעם היא לא באמת היתה

פורסם
לפני 41 דקות, discoTD5 כתב:

אבל הפוסט הוא לא כל מה שרע במשטרה. אני יכול למלא עמודים שלמים על זה. 

השאלה היא על משטרת התנועה, והאם נתקלנו בהתנהגות חיובית שלה. 

 

אז כן, והרבה.  

 

נתתי כדוגמא את הכפרים הערבים, היא לא מורגשת שם

הכבישים שם זה כמו המערב הפרוע..

בהפרעות, לא היה אפשר אפילו לעבור דרך אותם כפרים


×
×
  • תוכן חדש...