Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, netanel1014 כתב:

לא יודע מה להגיד לכם.

שאתה הולך לקנות מיגון כמו: קסדה, ברכיות, נעליים סגורות, מכנסיים וחולצה ארוכה לאשתך?

מקווה שזה לא יוצא בתור זלזול או משהו בסגנון. לדעתי זה חשוב שהיא תהיה עם מיגון. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, netanel1014 כתב:

לפני שבוע וחצי היא עבדה במקום רחוק מהגנים ולא היה מי שיוציא לנו את הילדים בזמן מהגן. אישתי השאילה אופניים כדי שהיא תגיע לילדים בזמן מהעבודה.

היא יוצאת מהעבודה ונוסעת על האופניים (חשמליות) בלי קסדה. 

אני הייתי מאוד לא שקט אם אשתי היתה רוכבת על אופניים חשמליים בכלל, ללא קסדה בפרט, ועוד רוצה להשתמש בהם להובלת הילדים. אם זו היתה אשתי היא היתה מקבלת טרסה (מן הסתם וירטואליתת. אם אתה לא יודע מה זה, שאל את המרוקאי הקרוב).

ועוד שחררה אותה לדרכה ובאה הביתה לתת לה את הדו"ח בזמנה החופשי.

אני הייתי שולח לשוטרת הזו זר פרחים עם חבילת שוקולד ובמקביל שולח מכתב המלצה למפקד התחנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, yuvk כתב:

בעייני השוטרת דוקא נהגה באופן סביר ומעלה. העבירה ברורה (אפילו שלכם לא ידוע החוק, שאיננו חדש כלל וכלל). העובדה שהשוטרת שיחררה את אשתך והטריחה את עצמה מאוחר יותר לביתכם כדי לתת את הדו"ח דוקא מראה על התחשבות מעל ומעבר למצופה.

למה לא לתת אזהרה ולבוא להשקיע מהזמן כדי להגיע ולתת את הדוח?.

לפני כשעה, sperial כתב:

אני הייתי מאוד לא שקט אם אשתי היתה רוכבת על אופניים חשמליים בכלל, ללא קסדה בפרט, ועוד רוצה להשתמש בהם להובלת הילדים. אם זו היתה אשתי היא היתה מקבלת טרסה (מן הסתם וירטואליתת. אם אתה לא יודע מה זה, שאל את המרוקאי הקרוב).

ועוד שחררה אותה לדרכה ובאה הביתה לתת לה את הדו"ח בזמנה החופשי.

אני הייתי שולח לשוטרת הזו זר פרחים עם חבילת שוקולד ובמקביל שולח מכתב המלצה למפקד התחנה.

היא לא משתמשת בהם להובלת ילדים אלא להגיע עם האופניים לאזור ולקחת את הילדים (אני אוסף את האופניים אח"כ). זאת נסיעה של כמה דק' לך תשקיע ותקנה קסדה מקלקר בשביל נסיעה חד פעמית..לא הגיוני.

פורסם
לפני 6 דקות, netanel1014 כתב:

זאת נסיעה של כמה דק' לך תשקיע ותקנה קסדה מקלקר בשביל נסיעה חד פעמית..לא הגיוני.

משתלם מאוד במידה ויש תאונה.

רק לי יש תמונה בראש - אם יש לי אישה והיא עולה על דו"ג בלי מיגון, אני אגרור אותה לחנות בשביל לקנות לה מיגון. כי אכפת לי ממנה. ואטיף לה להתחיל ללבוש מיגון כל פעם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני מניח שזה כמו עם כל נותן שירות, קצת עניין של מזל. מזל במי נתקלת, מזל איזה יום עובר עליו ועוד.

המקצוענים הדגולים הם אלו שידעו להיות סופר מקצועיים וערכיים בכל התנאים, גם כשעובר עליהם שיט סטורם, אבל זה קשה ואלו מעטים.

פעם נתקלתי בשוטר נעים, מנומס, שויתר לי על דו"ח שהגיע לי (ג'ימקאנה איילון בשישי בבוקר בגלל מתנחלי שמאל). אין לזה מילה אחרת. מיהרתי לשיעור שהעברתי בהתנדבות לנוער בסיכון ביפו, אמרתי לו שהוא צודק ואין לי תירוצים, אני מאוד לא רוצה לאחר כי אין להם זמן אחר ללמוד מאשר איתי. ביקשתי שירשום לי דו"ח וישחרר אותי בהקדם כי אני באמת ממהר. היה לי בזמנו רישיון 10 שנים נקי. הוא פשוט ויתר לי. לא נתן אזהרה ולא כלום. שאלתי למה לא אוכפים מתנחלי שמאל אבל, אמר שזה לא ההוראות. אז הבעיה עם המשטרה, אני מניח, היא בעיקר מלמעלה. שוחד, מדיניות טיוח במקום תחקור וכו'. 

מאידך נתקלתי גם בשוטר שניסה להלביש עליי דו"ח אי-עצירה בתמרור עצור. אחרי שטענתי בפניו שמאיפה שהוא עומד לא רואים בכלל קו עצירה הוא התעצבן עוד יותר. הראיתי לו את את המצלמה והוא אמר לי "סע סע". שנייה אחרי שחזרתי לרכב עצר נהג אחר. ניגשתי לאותו נהג, אמרתי לו שיצלם את השוטר בצומת ואת זה שלא רואים את קו העצירה. השוטר ראה אותו מצלם ואמר לו "אני אוותר לך הפעם" ולאחר מכן זז למקום שבו הוא גלוי, אך רואה את קו העצירה. 

עניין של מזל.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 54 דקות, ניקו פ. כתב:

מאידך נתקלתי גם בשוטר שניסה להלביש עליי דו"ח אי-עצירה בתמרור עצור. אחרי שטענתי בפניו שמאיפה שהוא עומד לא רואים בכלל קו עצירה הוא התעצבן עוד יותר.

אצלך לפחות היה תמרור עצור.

לפני לא מעט שנים אני יוצא מתחנת דלק בערב באיזור תעשייה ועוצרת אותי ניידת על אי עצירה בעצור. אני לתומי חשבתי שלא שמתי לב וקיבלתי את הדוח.

במקרה כמה ימים אחרי זה עברתי שם שוב וראיתי שבכלל יש שם תמרור האט ותן זכות קדימה. הדוח בוטל בשיחת טלפון למתנ"א.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפחות היתה לך הוכחה פיזית בדמות תמרור לא קיים. אותי עצר שוטר שהתחבא מיד אחרי הפניה ימינה מכביש 85 לג'דידה מכר. "למה אתה משתולל בכביש? למה אתה נוסע מהר ולא מאותת בפניה?" עניתי לו שנסעתי לאט ואין לי מושג מה הוא רוצה, הנה בוא נבדוק במצלמה. קלט שיש מצלמה באוטו והופ, אמר לא משנה וחזר לניידת שלו.

אם לא היתה לי מצלמה, הייתי מקבל דו"ח כי זה מילה מול מילה. מזכיר התנהלות של משטרה במדינת עולם שלישי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא חסרים גם חארות אבל אותם כולנו זוכרים ומכירים.

היה לי מקרה לפני כ 20 שנה שנסעתי כשמאחורי ניידת. העברתי יד בשיער (אז עוד היה לי כזה על הראש) ומיד כריזה תעצור בצד. הוא טען שדיברתי בטלפון ובמקרה הטלפון בכלל לא היה עליי. כשאמרתי לו שיחפש ואם ימצא טלפון שיתן לי דוח על מה שהוא רוצה אז בתגובה הוא אמר שירשום לי דוח שלא נסעתי עם שתי ידיים על ההגה ובגלל שזה 100 שקל אני לא אערער.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה תזכור גם שוטר שיצא מגדרו בשבילך, רק שזה הרבה יותר נדיר.

נחמד לשמוע על שוטרים שעובדים במקצועיות אבל זה צריך להיות ברירת המחדל. עצוב שאינטרקציה עם שוטר כרוכה במזל על מי נפלת כאילו מדובר באיזה נציגת תמיכה טכנית של הוט וכשפוגשים שוטר מקצועי שבסך הכל עושה את העבודה שלו אומרים וואוו. רק מראה כמה עגום המצב של המשטרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הדוח בוטל בשיחת טלפון למתנ"א.

סליחה???? ביטול בטלפון???

בתאריך 9.8.2021 בשעה 12:10, ariel000 כתב:

האם יש לכם מילה טובה להגיד?

יש הרבה מילים טובות, וגם להיפך כמובן.

הבעיה מתחילה מהקודקוד של המשטרה והחומר האנושי.

שוטרי תנועה אמורים להיות בעלי IQ גבוה משום שהם אמורים להתעסק עם תחתית החברה האנושית ועם אנשים נורמטיביים שזהו המפגש היחיד שלהם עם המשטרה, וכל השאר באמצע, והשוטר אמור להיות בכוננות ספיגה כל העת וכן לפתח סינון על המלל של הנאשם.

אגב, אזרח שאומר לשוט "שיהיה לך לתרופות" יישב בכלא במדינה מתוקנת. אבל, כאמור, ההדדיות היא חובה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

סליחה???? ביטול בטלפון???

כן. הרמתי טלפון די זועם למת"א איך נותנים ניידת לשוטר שלא יודע תמרורים. הם מיד אמרו שאני לא הראשון וכל הדוחות שלו מאותו ערב מבוטלים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אשתי תמיד הייתה שמה רגליים על הדשבורד כשאני נוהג, למרות שתמיד אמרתי לה שזה מסוכן, עד ששוטר תנועה על אופנוע עצר אותי בכביש מהיר וביקש ממנה להוריד רגליים מהדש בורד (לא נתן דוח) בגלל שזה מסוכן. מאז היא הפסיקה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • מעניין 1

• תוכן חדש...