Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

החלטתי לקחת רכב חברה ושתי האופציות שיש לי הן איוניק דגם פרימיום או קורולה דגם סאן

מנסיונכם, איזה רכב עדיף?

אנחנו משפחה עם שני ילדים קטנים (שנה וחצי ו- 3) ואני הולך לעשות נסיעות יומיומיות לעבודה (ראשון לציון - ירושלים) 

מאחר וזה רכב חברה אז פחות חשוב לי חסכוני ואמינות.

העדיפות שלי לפי סדר יורד הוא

1. אבזור

2. נוחות

3. רכב זריז וחזק לעליות ירושלים

תודה :)

פורסם

אני הייתי נוטה לקורולה(פחות אוהב את האיוניק)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כמו שכתבו לך, אוקטביה

רכב חדש יותר, אמינות וחסכון לא מעניינים אז תהנה מטכנולוגיה וחדשנות.

במיוחד ששווי המס על היברידיים הולך להיות מבוטל בקרוב גם ככה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הבעיה עם האוקטביה שהיא לא במלאי. המלאי צפוי להתחדש רק בתחילת שנה הבאה אם בכלל.

בגלל זה אני מחפש את העדיפות בין שני הרכבים האלו כי אלה זמינים במלאי

פורסם

בין שתי אלה אני נוטה לאיוניק. אמנם אין הרבה פער בינהם ושתיהן מכוונות חסכון אבל הגיר באיוניק יותר מתאים לעקיפות מאשר הרציף בקורולה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יחידת ההנעה של האיוניק יותר נעימה, של הקורולה רועשת ומרגישה מאוד מתאמצת למרות שבפועל היא נוסעת בסדר וחסכונית גם במאמץ.

הקורולה נוחה יותר. בגרסת הליסינג הקורולה מגיעה עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית איטית ולא נוחה לשימוש. אני העדפתי את זאת של האיוניק עם אפל קאר פליי/אנדרואיד אוטו.

פורסם

נהגתי עכשיו חודש על קורולה הייבריד 2019 כרכב חליפי. 

הרכב הרגיש לי חלש, במיוחד בעקיפות ובעליות לירושלים. אני חושב שזה שילוב של הגיר הרציף ומנוע בנזין קטן מדי. אתה הולך לעלות לירושלים יום יום אז שים לב לזה.

מערכות העזר לנהג בקורולה טובות ומדוייקות אבל קח בחשבון שהן מתערבות די מוקדם ודי באגרסיביות, במיוחד תיקון סטייה מנתיב. בעיני זה מצא חן.

לפחות ב2019 שנהגתי עליה הוויז אכן היה נוראי. מלא באגים, קפיאות ומדי פעם לא ננעל gps בכלל. לא יודע אם מערכת המדיה עברה שדרוג מאז.

על איוניק בגרסתה הנוכחית לא נהגתי.

פורסם

מבחינת נפח המנוע של האיוניק דווקא קטן יותר. אני חושב שהאשם בתחושה הוא בעיקר הגיר. בשתיהן תיקון סטייה מנתיב מתערב מוקדם מדי בעיני וכולל גם צפצוף טורדני.

המולטימדיה עדיין גרועה, במקרה יצא לי לנהוג היום בקורולה כמעט חדשה, בדיוק אותו הדבר. מה שכן היא קצת יותר שקטה ממה שזכור לי, בכל אופן שני הרכבים לא מצטיינים בבידוד רעשים.

יש אופציה לנירו הייבריד? בעיני מוצלח יותר משתיהן.

• תוכן חדש...