Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2018 הסרת פיח

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Ooga,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עושה רעשים מוזרים בכל פעם אני לוחצת על הגז, הייתי במוסך, הם אומרים שצריך לעשות הסרת פיח לרכב ושזב עולה 1500 ש"ח
האם המחיר סביר? והאם זה יעזור להפסיק את הרעש?
מישהו קרה לו? מכיר?

פורסם

הרכב עדיין באחריות ? (יש לקוחות שרכשו אחריות יבואן לשנה שלישית)

האם הם אמרו,שצריך לנקות בית מצערת ? על סמך מה נתנו את הצעת המחיר ? (אם יש לך כתובה ואת יכולה להעלות לכאן,מצויין).

רעשים ועוד יותר מכך "מוזרים" קשה לאבחן דרך הפורום ,אם את מהמרכז,ממליץ לך לגשת למוסך רון לאבחון נוסף,קבלת הצעת מחיר וטיפול בתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אם נרכשה אחריות שנה שלישית, לא בטוח שהיא רלוונטית אם הרכב נמסר לפני יותר מ-3 שנים.

בכל אופן, יש הקלטה של הרעשים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 16 שעות, dorsht כתב:

גם אם נרכשה אחריות שנה שלישית, לא בטוח שהיא רלוונטית אם הרכב נמסר לפני יותר מ-3 שנים.

אנחנו לא יודעים מתי הרכב עלה על הכביש ולכן זו השאלה הטבעית הראשונה שצריכה להישאל.

אם יש אחריות- כאב הראש שייך לחברה ולא ללקוח (כפוף כמובן לתנאי האחריות).

פורסם (נערך)

אם הרכב נקנה בינואר,צריך לבדוק תנאי אחריות על הרכב מול שלמה סיקסט - גשי אליהם.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

הרכב היה קודם לכן ליסינג משלמה סיקסט קיבלתי אותו מהם בינואר 2018, אחרי שלוש שנים לא רציתי להמשיך איתם אז קניתי מהם את הרכב בינואר האחרון, אז לצערי אין כבר אחריות
והם גם אמרו שהאחריות היא רק לשנתיים
קיצור, אל תהיו לקוחות של שלמה סיקסט 

פורסם

זה לא קשור לסיקסט למען האמת (כי ממה שאני מכיר גם חברות השכרה וליסינג אחרות לוקחות את הרכבים האלו עם שנתיים אחריות) ובפועל אם לא הבטיחו לך אחריות, הם לא ממש חייבים לך משהו.

אם הבטיחו ויש משהו בכתב זה כבר משנה את התמונה כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• פיתרון
פורסם (נערך)

ככל הנראה מדובר על הסרת פיח מהשסתומים, שזהו תהליך יחסית מורכב ולכן העלות.

כמו השאר פה, אני בהחלט ממליץ ללכת לרון, במיוחד עם אוטו שלא באחריות.

הוא גם יודע לאבחן במדויק, וגם יקח פחות על העבודה הזו אם באמת יאבחן שזו הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, dorsht כתב:

זה לא קשור לסיקסט למען האמת (כי ממה שאני מכיר גם חברות השכרה וליסינג אחרות לוקחות את הרכבים האלו עם שנתיים אחריות) ובפועל אם לא הבטיחו לך אחריות, הם לא ממש חייבים לך משהו.

אם הבטיחו ויש משהו בכתב זה כבר משנה את התמונה כמובן.

מדוע ? 

ברכישה מחברת ליסינג לא מקבלים שנת אחריות ?

אם לא,מדוע בכלל לקנות מהן- הרי הן לא מורידות את כל % ההפחתה על ליסינג בטענה ל"חבילת השבחה ואחריות" שקר כלשהי.

לא רוצים לתת אחריות ? אין בעיה- או שתורידו 22% על ליסינג ו 25% על השכרה או שתקחו את הסחורה שלכם ו...... 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

אני על האחריות של חברת הליסינג לא הייתי בונה (וגם לא כ"כ על המקצועיות של המוסכים שלהם).

מצטרף להמלצות פה (בהנחה שמקום מגורייך אינו רחוק בצורה משמעותית מהמרכז) - גשי למוסך רון בת"א.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...