Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא בטוח שזהו הפורום הנכון לשאלה הזאת אז אם טעיתי מצטער מראש ונא להעביר.

אני לפני רכישת רכב חדש עם 2 אפשרויות לבחירת צבע - שחור או בז' (שניהם בד).

המושבים בצבע בז' הרבה יותר מרשימים ונראים הרבה יותר טוב לדעתי ולכן אני חושב ללכת עליהם אך אני מוטרד מעניין האחזקה שלהם.

כמובן שאף אחד לא יאכל או ישתה בתוך האוטו אך בכל זאת מושבים בהירים נוטים להתלכלך ורואים את זה יותר מאשר במושבים כהים.

האם קניה של מושב בהיר היא פרקטית? ואם כן אשמח לשמוע איך אפשר לנקות ותחזק את המושב כך כדי להמנע מכתמים ולכלוך? (מבחינת חומרים, ציוד ושאר ירקות).

פורסם

זה בדיוק הפורום הנכון לשאלה הזו :)

אם זה בד זה לא כזה נורא, כמובן שיותר קל לשמור על הכהים.

יש תכשירים בריסוס שמעניקים שכבת הגנה לבד והופכים אותו להידרופובי, לא יקרים בכלל.

גם אם כבר נשפך משהו יש תכשירים שמנקים את זה לרוב בקלות. אתה יכול גם לקנות ראש למברגה שעוזר בניקיון.

אם תרצה המלצות, תאמר ונעלה לכאן.

• תוכן חדש...