Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי VR - למישהו יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שקראתי הקווסט 2 יכולות לעבוד standalone או מול PC.

עקבתי הבוקר אחרי אמאזון. היה כתוב שב 64G יחזור בקרוב למלאי. אחרי חצי שעה נעלם והופיע במלאי. אחרי עוד חצי שעה נעלם שוב.

התמהמהתי ולא הזמנתי :-(

:turn-l:
פורסם

לא ברור מה קרה בשבוע האחרון שנעלם מהמלאי, במשך חודשים לא היו שום בעיות מלאי. חיכיתי עד עכשיו עם ההזמנה כי רציתי לצ'פר את עצמי בסוף תקופת מבחנים...מבאס 😅

מזכיר לי את מה שהיה באזור דצמבר כשבניתי מחשב חדש, רציתי לקנות מעבד amd 5600x ששוחרר לשוק באותה תקופה אבל בארץ לא היה בכלל ובאמזון הופיע במלאי בערך פעמיים ביום למשך לא יותר מדקה, אז כתבתי סקריפט שמרענן את הדף כל 3 שניות ומזמין אוטומטית ברגע שמופיע במלאי, אחרי כמה שעות היה לי מעבד מוזמן.

אם דחוף לך יש את האתר הזה ששולח התרעה ברגע שהמוצר מופיע במלאי באחד מהאתרים ברשימה: https://www.hotstock.io/us/p/oculus-quest-2-advanced-all-in-one-virtual-reality-headset-64-gb

• רעיון טוב! 1
פורסם

עקבתי במהלך יום אחרי האתר (מדי פעם). באופן מחזורי הסטטוס מתעדכן - בקרוב במלאי. אז כבר ניתן להזמין. לפעמים לא מספיקים אפילו לראות שהמוצר חוזר למלאי.

בכל מקרה, ה VR של הבן שלי בדרכו.

:turn-l:
פורסם

תרשו לי להתעלק על השירשור הזה...

עקב הכישרון המדהים שלי בשמיטת טלפונים לרצפה בשנים האחרונות אני קונה תמיד טלפון איכותי משומש ביד-2. הטלפון החדש (ישו) שלי הוא סאמסונג נוט 8 וקיבלתי איתו גם את האוקולוס קווסט + שלט על הדרך.

-היכן ניתן למצוא ישומים חינמיים כדי לבדוק אם שווה בכלל להשתמש בזה?

-אני מצמד את השלט לטלפון והוא רואה אותו, באף אחת מהאפליקציות שהורדתי לא הצלחתי להשתמש בו. מישהו נתקל בזה?

• תוכן חדש...