Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

בכל תדלוק , אני לוקח את פתקית שיוצאת ממדפסת של תחנת דלק ומעביר את הניירת לרו"ח שלי.

בחודש מרץ השנה, ב-3 תדלוקים שונים הייתה תקלה במדפסת או שנגמר נייר. החשבונית מס קבלה לא הודפסה.

פניתי מספר פעמים דרך יצירת קשר לאותה חברת תדלוק והם מתעלמים מבקשות שלי / מסרבים לשלוח חשבוניות (בעבר כן שלחו) בטענה שאינם מצליחים למצוא אותי לפי מספר רישוי שמסרתי בפניה.

חשוב לציין שכל התדלוקים  בוצעו דרך האפליקציה של אותה חברת דלק, מספר רכב, טלפון , כתובת ופרטי אשראי כבר הוזנו מראש לתוך האפליקציה.

מה עוד ניתן לעשות כדי לקבל את חשבוניות מס (הוצאה מוכרת עבורי , מדובר בסכום של 805 ש''ח).

0?ui=2&ik=f1ec5ea678&attid=0.1.2&permmsgid=msg-f:1700739180204414572&th=179a3d4603ac566c&view=fimg&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ9skdP1-0FfO258C4UrJtCv9V_Zpkhfe3qp_Pt2_xUHkkOcPLHQxhM5iceKFkMSc_RXnpldTNNuaxJBzw4LXt85_Sl-Gun0p7bTCAOIyD7l_Lanl66uqUg_-p0&disp=emb

פורסם

קרה לי מקרה דומה, עם תאריכים מדוייקים מנהל התחנה הדפיס לי.
זה בהנחה ותדלקת באותה תחנה...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

במצבים כאלה אני ניגש למשרד התחנה ומקבל העתק החשבונית במקום, לא צריך לרדוף אחרי אף אחד.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהמשרד סגור @sperial כבר ישן 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הולכים יום למחרת? אם מדובר בתחנה קבועה אפשר פשוט לקבל את המספר של המנהל ולבקש את החשבונית יום למחרת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...