Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי דשדוש וסקירה קטנה אני מתלבט בין 2 רכבים חדשים - סיאט איביזה FR לבין פולו COMFORTLINE 110 כ"ס, שניהם כאמור חדשים מהחברה.

על פניו, לפי מה שאני מבין המנוע והתיבת הילוכים זהה לחלוטין (אגב, התיבה הזאת, DSG, עדיין עושה בעיות? כי אני זוכר בעבר שזאת הסיבה שפסלתי רכבים כאלו).

קראתי פה בפורום על הדגמים הקודמים ונטען שאיכות החומרים טובה יותר בפולו מאשר באיביזה, זה עדיין ככה בדגמים החדשים? כי נראה שהפלסטיק בפולו חלול יותר (בעיקר מאחורה) וגם בדשבורד.

איזה רכב בעל התנהגות טובה יותר על הכביש? בידוד רעשים טוב יותר? זריזה יותר?

איזה רכב זול יותר לתחזוקה?

והשאלה שהכי מטרידה אותי - האם ידוע מתי הולכת להיות מתיחת הפנים הבאה של 2 המכוניות? אם כן, אז מתי?

אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בבלאגן ולשמוע חוו"דים מבעלי ידע וניסיון איפה בכל זאת נמצאים ההבדלים.

תודה רבה לכולם וחג שמח!

פורסם

מבחינת מתיחת פנים, יש תמונות של מתיחת הפנים של הפולו ברשת, של האיביזה אין, לכן אני מניח בזהירות שזו של הפולו תגיע קודם.

האיביזות הבסיסיות, בעיקר רפרנס מרגישות נחותות ביחס לפולו. הFR דיי קרובה אליה לדעתי באיכות חומרים. 

בשביל להוסיף עוד סיבוך להתלבטות שלך, פאביה חדשה עם אותם מנועים צריכה להחשף בזמן הקרוב. 

לאיביזה יש חסרון של מערכת התראה בהתקנה מקומית לעומת מערכת תיקון סטייה מנתיב בפולו. 

פורסם

לאיביזה יתרון באבזור, לפולו באיכות חומרים.

לדעתי הפולו יקרה ולא חושב ששווה להשקיע את

תוספת הסכום לעומת האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות,

@yulianx יש דוגמא לאיזה יתרון באבזור יש לאיביזה לעומת הפולו?

כמו ש @yoav911gt2 אמר, לאיביזה אין מערכת אקטיבית למניעת סטייה מנתיב ובנוסף מתקינים מובילאי ומצלמה בהתקנה מקומית.

בנוגע לתיקונים וטיפולים, עלות חלקים ועבודה זהה לשניהם?

ואיך התיבת הילוכים כפולת מצמד שיש להם? לפני כמה שנים קראתי פה בפורום שצריך להתרחק ממנה כמו מאש, האם היא השתפרה מאז?

איזה רכב בעל התנהגות טובה יותר על הכביש? בידוד רעשים טוב יותר? זריזה יותר?

פורסם

שים לב שהפולו מגיעה עם 95 כ״ס ועם 115 כ״ס.

הביצועים זהים.

לפולו 3 שנות אחריות, לאיביזה יהיו 3 בתוספת תשלום.

השוואה

ובכלל, לדעתי במחירים שלהם יש אופציות עדיפות כמו הקורסה או הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלה אותם רכבים עם אותם מכלולים הם זהים אחד לשני כמעט בהכל כולל באמינות ובטיפולים וההבדלים בינים ברמות האבזור או " איכות החומרים " הם רק משחק של היצרן  כדי למתג את הפולו של פולסווגן במחיר יותר גבוה ולמכור את אותו הרכב במחיר יותר גבוה אני אישית הייתי קונה את האיביזה אבל זה לגמרי שיקול שלך אם אתה מעוניין לשלם את ההפרש תמורת מה שאתה מקבל , לך לכל סוכנות ותתרשם בעצמך מצורת הסלון או " איכות החומרים שלו " ( קח בחשבון שהרבה פעמים מה שנחשב סלון יותר איכותי או נעים יותר מזדקן פחות טוב ועומד פחות טוב בבלאי עם הזמן לעומת חומרים שנחשבים פשוטים יותר אבל זה תלוי באופן השימוש שלך ולכמה זמן אתה מעוניין להחזיק ברכב )  תקבל מפרט של הרכבים ותשווה את ההבדלים לפי מה שחשוב לך 

המנוע הגיר השילדה וכמעט כל דבר אחר במכוניות האלה זהה או כמעט זהה ככה שבלאי ואמינות זה לא צריך להיות הגורם המכריע 

בהצלחה 

פורסם

תודה רבה על התגובות,

אתם בטוחים שהאיביזה לא אמורה לעבור מתיחת פנים בקרוב?

קראתי פה בפורום שהיא אמורה לעבור מתחית פנים ב2021 (בעיקר חיצונית, או לייתר דיוק - בפנסים ובגריל, ואולי גם מערכת התראה מובנית במקום מובילאי בהתקנה מקומית).

פורסם

בידיוק פורסם שסיאט תפרסם ב15 באפריל את השינויים של האיביזה לשנה הזאת..

האם לדעתכם היה ידוע למוכרים באולם תצוגה על המתיחת פנים הקרבה ובאה? בפירוש נאמר לי, לפני שבוע בידיוק, שלא מתוכנן שום מתיחת פנים בזמן הקרוב.

מתי לדעתכם (או על סמך ניסיון עבר) האיביזה החדשה תגיעה לארץ?

פורסם

כמו שנאמר לפני, מוכרים באולם תצוגה צריכים למכור את הסחורה שיש להם 

אתה תופתע לדעת לכמה מהם אפילו אין מושג מה הם מוכרים והרבה מהם גם לא באמת מתעניינים במכוניות או נהיגה ולרובם  הרכבים הם סחורה בדיוק כמו הרהיטים או המכשירי חשמל שהם היו מוכרים לפני שהם התחילו לעבוד באולם תצוגה בשכר נמוך + עמלות 

יכול להיות שהם באמת לא ידעו על מתיחת הפנים הצפוייה ויכול להיות שהם ידעו ולא אמרו , בימינו אם אתה מעוניין לקנות מוצר כלשהו אתה חייב לעשות את השיעורי בית שלך בעצמך ולא לסמוך על מוכרים שלא יודעים מה הם מוכרים ורק מנסים להגיע אל היעד מכירות שקבעו להם לאותו החודש 

פורסם

היי שוב,

אז היום פרסמו את המתיחת פנים החדשה וחוץ משינויים בדאשבורד, שינויים חיצוניים מינוריים, וגרסאות של בין 80-150 כ"ס (שלא ידוע אם כולם גם ככה יגיעו לישראל), לא הבנתי אם יהיה איזה שהם תוספות למערכות בטיחות? (כמו מניעת סטיה מנתיב שיחליף את המוביליי בהתקנה מקומית)?

אשמח אם מישהו מצא מקור או יכול לשפוך עוד מידע בקשר למתיחת פנים החדשה,

כמו כן, להבנתי הדגמים האלו יגיעו רק בסוף השנה\תחילת שנה הבאה, זה נכון? 😪

• תוכן חדש...