Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שעון סייקו עם תצוגה משולבת אנאלוגית-דיגיטלית שהגיע הזמן להחליף. לא הצלחתי למצוא משהו דומה בשעון 'רגיל' לכן חשבתי על שעון חכם ואם כבר חכם, אז אולי כזה שיאפשר לקרוא הודעות ווטסאפ כאשר לא ניתן להוציא את המכשיר מהכיס.
האם כל שעון חכם תומך בהצגת הודעות שכאלה?
הסתכלתי לדוגמא על ה Amazfit GTR. כתוב שהוא תומך בהתראות, אבל לא היה לי ברור האם הוא גם יאפשר לקרוא את תוכן הודעה.

תודה מראש לעונים :)

פורסם

תנסה gtr2, I הוא מראה ווטסאפ בעברית בלי בעיה, הבטריה מספיקה ליותר משבוע. תצוגה איכותית שרואים טוב באור יום.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

יש לי שעון חכם די רגיל שיודע לקרוא ווטצאפ.

הבעיה שאם אתה מגדיר שהודעות ווטצאפ יוצגו בו, הוא רוטט עבור כל הודעה.

וזה מחרפן.

לפחות אותי.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

לא אמרת אם אתה משתמש באייפון או באנדרואיד, בכל מקרה לי יש Apple Watch הוא תומך בהתראות מכל סוג כולל ווצאפ, ועובד בלי בעיה גם בעברית. עקרונית אפשר גם לענות להודעות ווצאפ מהשעון אבל בעברית זה עובד פחות טוב כי השיטה בה כותבים היא ע״י ציור אותיות וזה נתמך רק בעברית, אז האופציה שנותרת היא כתיבה ע״י זיהוי קולי. 

מעבר לזה משום מה אין אפשרות לשמוע הודעות קוליות של ווצאפ דרך השעון אבל ישנן אפליקציות שאמורות לפתור את זה שאפשר להוריד לשעון. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

נצל"ש.

התחלתי לחשוב על שעון חכם בעצמי-  גלקסי 3. לא מוצא חן בעיניי הסוללה שמספיקה ליומים בקושי (החיסרון היחיד שראיתי לשעון הזה).

יש משהו דומה בשוק עבור אנדרואיד?

ואשמח להבהרה נוספת, לגבי הגלקסי- לא הבנתי מה ההבדלים בין הדגמים. 805, 810, LT, בלבל אותי כבר לגמרי... 

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עברתי שנה שעברה מגיר לוואווי gt2, אבל בטריה שמחזיקה לשבוע בלי בעיה. אני מצויין לספורט. תנסה גם את גרמין אם ספורט חשוב לך

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

מדובר על שעון שיעבוד עם טלפון אנדרואיד.

נתוני ספורט זה נחמד אבל לא קריטי. שימוש עיקרי, כאמור, קריאת הודעות ווטסאפ.

אני מבין ש Amazfit ווואוי הם מועמדים. יש עדיפות למי מהם? 

פורסם (נערך)

יש לי גלקסי3 ואני ממש אוהב את השעון.

ההבדל בין הדגמים בדרכ מבטא צבע שונה/גודל ודגם עם סים ודגם ללא סים.

לי ממש לא מםריע שהסוללה מספיקה ליום וחצי יומיים, כי כשאני הולך לישון אני בכל מיקרה מוריד את השעון, יש לו משטח טעינה אלחוטח כך שזה פחות מציק לחבר אותו לטעינה.

יש אפשרות לקרוא הודעות וואטסאפ וגם לענות להן בכמה שיטות - הקראה קולית, כתיבה על הצג בכתב ידני, וכתיבה כמו שפעם היו כותבים הודעות לפני עידן מסכי הטאצ' בטלפונים.

סה"כ אני מרוצה.

יש בשעון עוד אופציות שטרם נפתחו בישראל שממתינים לאישור משרד הבריאות להבנתי. 

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.4.2021 בשעה 20:13, Opel Astra GSI כתב:

יש לי גלקסי3 ואני ממש אוהב את השעון.

מסקרן אותי, האם הדיבורית ברכב ממשיכה להתחבר אוטומטית לטלפון. האם השעון מאבד את החיבור? צריך להגדיר את זה מראש? או שאפשר לחבר את השעון עם WIFI? או איך בדיוק זה הולך הסיפור הזה?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צ'יפ בלוטוס עדכני יודע להתחבר לכמה מכשירים במקביל.

למשל טלפון שמתחבר לשעון חכם וגם לדיבורית (או אוזניות).

אפילו הצלחתי להתחבר גם לשעון, גם לאוזניות (TWS) וגם לבקר Razer Junglecat וכל זה ביחד

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...