Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ביקורות רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לפתוח ערוץ יוטיוב על ביקורות רכב

אני אוהב את הסרטונים של ביקורות (לא הישראלים כמובן)

ותמיד תהיתי מאיפה הם מביאים רכבים לסקר בהתחלה?

הם צריכים להשכיר רכבים?

איך זה עובד עם ביטוח ועניינים אם זה לא דרך השכרה?

אשמח להבהרה

פורסם

אם אתה בלוגר/עיתונאי מוכר, בדרך כלל יבואניות מציעות את רכביהם למספר שעות או מעבר ליממה.

אם אתה חסר ניסיון, מציע לך דווקא לנסות להצטרף לגוף עיתונאי מוכר ומשם תצבור ניסיון.

אם אתה חושק בלייצר ביקורות בוידיאו, תתחיל מלהתאמן על רכבים משומשים אפילו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כמו שציין קודמי אתה יכול להתחיל עם רכבים משומשים או לשכנע סוכנויות משנה לתת לך כלי רכב לבחינה תמורת קרדיט בסרטון.

קח בחשבון שקהל הצופים בעברית הוא מצומצם יחסית ולכן אל תצפה לתוצאות מעבר להנאה שביצירה - כי אי אפשר להתפרנס מזה.

קח למשל את ערוץ icar שעושה בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות. ב-12 שנים יש להם קרוב ל-15000000 צפיות שכספית שוות בערך 200000 ש"ח.

יש להם 383 סרטונים בערוץ שעלות הפקתם עלתה ככל הנראה קצת (או אולי הרבה) יותר מההכנסה שהם הפיקו מהערוץ.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכוונה ברכבים משומשים אלו רכבים של אנשים שאני מכיר, חברים וכו'?

ללא קשר לזה שאין לי הרבה אנשים שאני מכיר עם רכבים, במידה וייתנו לי לסקר את רכבם, אין לי מושג איך זה עובד מבחינת ביטוח

ואני חושב שרוב הכסף של icar ואוטו בא מספונסרים

פורסם

אם אתה מתכוון לקחת את הנושא ברצינות, אתה יכול לעשות ביטוח סחר שמאפשר לך לנהוג בכל רכב (עולה כמה אלפים בשנה)  מגרשים לסחר ברכב משומש ישמחו לתת לך כלי רכב לבחינה תמורת קרדיט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לעשות כסף באמת יהיה קשה עד מאוד אם אתה חדש בתחום.

הדבר הכי קשה זה דווקא היכולת להתבטא מול מצלמה ולהעביר נכון את המסר ואז לערוך את הקליפ. אז תתחיל להתאמן בזה.

הנה, קח נושא. הייתי לוקח כמה מכוניות משומשות פופולריות שהן בנות 3-5 שנים והייתי מסקר איך הן שרדו את השנים האחרונות ומהי רמת האמינות שלהן. מן הסתם תנהג בהן קצת, תחוש אותן, תנסה להרגיש האם השנים והנסועה על המכונית "פגעו" באופיה של המכונית. אחר כך תיקח מכוניות קצת יותר ישנות (בנות 10 למשל), תעשה סקירה דומה.

תתחיל לצקת תוכן ואז לאט לאט יגיע הניסיון וההכרה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

מתחילים ממכוניות של חברים ומשפחה, שוכרים מכוניות, אחר כך מכוניות של צופים שיוצרים איתך קשר, וכשצוברים מספיק עוקבים/נרשמים, נפתחת האפשרות לקבל מכוניות מסוכנויות.

לפני 13 שעות, zvit כתב:

קח למשל את ערוץ icar שעושה בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות. ב-12 שנים יש להם קרוב ל-15000000 צפיות שכספית שוות בערך 200000 ש"ח.

200 אש"ח ב12 שנים זה באמת כלום.

אם תעבוד 12 שנים בשכר מינימום, תרוויח פי כמה מזה (שכר שנתי של ~70 אש"ח)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שצריך להתחיל מהשאלה שבא מתחילים כל עסק או פעילות:

למה אתה חושב שייצפו בך (האם יש לך "לקוחות")?

מה מכשיר אותך לעשות סקירות כאלו (מבחינת ידע ומבחינת יכולת להפיק סרטונים)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחד מהדברים שאתה צריך לחשוב עליו זה במה אתה שונה מהשאר ומה אתה תעשה טוב יותר מהאחרים? 

זה נכון לכל עסק ובמיוחד ליוטיוברים.

לצערי הרמה של יוצרי התוכן ביוטיוב בנושא הרכב ברובה נמוכה עד בכי (להוציא את בני ודורון, כפיר ובועז ועוד מעט אחרים) נותנים מפרטים לא נכונים, מדברים שטויות ובעיקר לא מבינים על מה הם נוהגים.

אז אם אתה חושב לעלות סרטונים בנושא רכב ליוטיוב תשים לב למפרטים ותדאג לדייק לי אישית זה מפריע 

.Being second is to be the first of the ones who lose

(21.03.1960-1.5.1994) Ayrton Senna

פורסם

שאלה נוספת למבינים:

בקשר לעיסוק בסחר ברכבים משומשים, אנשים בדרך כלל נרתעים ומתרחקים מסוחרים, איך עסקים עובדים כסוחר רכב מה שנקרא Small time

פורסם

גם המלצה לסרטון. 

תלמד אנשים לא רק על מכוניות אלא על הכבישים, נושא כריות האוויר, איך מכינים כביש וכולי... 

אנחנו משתמשים בכבישים כדי לנסוע אך מישהו חוץ מעובדי עבודות עפר באמת יודע איך מכינים קטע לכביש ראוי? 

אה והכי חשוב תעשה סרטונים מעניינים, ולא צריך לחפור הרבה על נושא, ז"א תעשה סרטון באורך  שיהיה קליל לצפות בהם ושגם יעבירו את המסר , כמו nas daily. 

פורסם
לפני כשעה, icc כתב:

שאלה נוספת למבינים:

בקשר לעיסוק בסחר ברכבים משומשים, אנשים בדרך כלל נרתעים ומתרחקים מסוחרים, איך עסקים עובדים כסוחר רכב מה שנקרא Small time

אם אתה עובד נכון וביושר אנשים יבואו אליך, ולא יתרחקו ממך. ולא, אי אפשר לצבור מוניטין טוב כשמחלטרים...

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

3 מילים שאומרים הכל

תוכן תוכן תוכן.

תתחיל ליצור לא משנה הצורה שבה אתה מגיש, לא משנה הפלטפורמה ולא משנה על איזה רכב מדובר.

ההתחלה תמיד קשה. תוך כדי לומדים איך ליצור. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 8.3.2021 בשעה 18:34, icc כתב:

אני אוהב את הסרטונים של ביקורות (לא הישראלים כמובן)

יוסטון, יש לנו בעיה. אני מקווה שאתה מתכוון לעשות את הביקורות ממקום אחר ולא מישראל. 

לפני 9 שעות, חולה רכב#1 כתב:

אך מישהו חוץ מעובדי עבודות עפר באמת יודע איך מכינים קטע לכביש ראוי?

יש כאן לפחות יוזר אחד באתר שיודע הרבה על הנושא. 

פות"ש,

אם לא תתחיל לא תדע. כסף לא תעשה מזה. 

אם אתה עושה את זה מאהבה - זה ניכר. 

העלויות להתחלה - לא גבוהות, ואתה יכול גם לצלם עם הסלולרי, ולדאוג למיקרופון BT שיהיה עליך כשהטלפון על חצובה או מישהו אחר מצלם. 

אם אתה חושב שזה קל - זה לא. אתה צריך להכין טקסט מראש, מסודר, ממוקד, מדויק. לצלם ואז מתחילה העבודה הקשה באמת - העריכה.

בהצלחה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

יש כאן לפחות יוזר אחד באתר שיודע הרבה על הנושא. 

לא כולם מכירים.

האמת היא שאני עובד בתחום עבודות העפר ופשוט זרקתי רעיון לסרטון. 

מכיוון שהרבה לא יודעים איך מבצעים עבודת אספלט וחשבתי שזה יהיה מעניין להראות לאנשים איך עושים את זה. 

• תוכן חדש...