Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אחרי שיחה לא קצרה עם אבי ואחרי פוקס שקרה בעיתון החלטנו ללכת להתרשם מהאלפא..

שנת 96 יד 1 112000 ק"מ!!

משהו שווה

עכשיו מה אתם אומרים על האוטו?

ביצועים,אחזקה,אמינות,דלק וכו'...

חייב תשובה כמה שיותר מהר...

בקשה ח"ד מקצועיות בלבד ולא כאלה ששמעו מהאבא של החבר..

תודה רבה!

מתן

פורסם
בעייה נפוצה בדגם זה ובכלל באלפא היא אמינות!

אם אתה לא רוצה לבלות במוסך יותר מהכביש תחשוב על אופציה נוספת..

חוץ מבעיה זאת הוא אוטו מהיר ,ביצועים נחמדים ביותר

מתן

זוהי דעתך שלך.

דעתי שלי, לאחר שנתיים ו-40000 ק"מ היא כדלהלן.

הביצועים לא יותר מסבירים מהמקום (103 כ"ס על 1220 ק"ג משקל מלא מוכן לנסיעה), לא רעים בכלל בהיבט של תאוצות ביניים (הילוכים קצרים וצפופים).

התנהגות כביש טובה - מאוזנת, צפויה, סלחנית וספורטיבית במידה. עולה, לדעתי, על כל רכב בר השוואה ובן-גילה, פרט ל-306/ZX. כך גם בעניין ההגה - מתקשר לא רע, אך פחות מהשתיים הנ"ל.

טיפולים - פעם ב-20000 ק"מ. הייתי ממליץ להחליף את השמן פעם ב-10000 ק"מ. המחירים אינם זולים, אך אינם שוחטים (600-650 ש"ח פעם ב-20000 ק"מ זה לא כ"כ נורא).

אמינות - לא יפנית, אך לא אסון. פרט למערכת החשמל אין תקלות מיוחדות.

צריכת דלק - תלוי מאד בסגנון הנהיגה, אך ההילוכים הקצרים לא מקלים כאן. צפה לכ-9-10 ק"מ/ל' בעיר, וכ-13 ק"מ/ל' מחוץ לעיר. נהיגה ספורטיבית תניב כ-8 ק"מ/ל', ואף דרומה מכך.

נקודות זכות "יום-יומיות" - "מובלעת" מול מושב הנוסע - נוח מאד, אך בא על חשבון תא הכפפות, שזה, פחות או יותר, כל מה שנכנס אליו. המושבים נוחים ואוחזים לא רע. תא המטען גדול דיו (380 ל') והמושב האחורי מתקפל ועוזר להגדיל במקרה הצורך.

פאולים - תנוחת נהיגה איטלקית טיפוסית - רגליים קרובות וידיים רחוקות. בלמים חלשים ומתחממים מהר (בנהיגה ספורטיבית - לא משהו שמורגש ביום-יום). המזגן לא להיט בכלל למי שרגיל ליפניות.

בסה"כ הרכב הוא שילוב לא רע של רכב שפונה לנהג עם שימושיות משפחתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבנת הנקרא: בראשית התגובה שלי כתבתי "דעתי שלי, לאחר שנתיים ו-40000 ק"מ". הרכב עדיין אצלי, ונוסע, ב"ה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...