Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי פיונייר 80prs

אני מנסה להעביר שירים שהפלאפון מחובר לא דרך הפלאפון אלא דרך המכשיר עצמו. יש דרך כזאת?

2. יש ספר למכשיר שכדאי לי לקרוא אני רוצה ללמוד את המכשיר כמה שיותר ואיך להגיע לכל האופציות שלו

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני רוצה להעביר שירים (לדלג קדימה אחורה) שיר הבא שיר קודם דרך הרדיו דיסק ולא דרך האייפון.
זה טכנולוגיה יחסית פשוטה דרך בלוטוס..
יש לי אייפון 11

a403b3b5fa3ead18f3e62ca1a527990b.jpg

לא הבנתי בדיוק אולי זה קשור?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

גם אצלי לא הצלחתי והאמת כבר וויתרתי מזמן.. מה שפירסמת רלוונטי בצורה מסויימת, הPRS80 טוב מבחינת אודיו והכל אבל בBT יש לו גרסא ישנה(3.0) שיכולה לא לתמוך באופציות חדשות ( היום כבר הגענו לBT5.1 ). פתרון אחד שמצאתי בחיפוש בגוגל במקרה ויש לך אנדרואיד זה:

1) להכנס לאפשרויות מפתחים ( Developers mode) 

2)לחפש "bluetooth גרסאת AVRCP

3) תשחק עם הגרסאות ותראה מה יעבוד, באופן כללי ככל שהגרסא תהיה יותר נמוכה ככה יותר סיכוי שזה יעבוד כאשר בגרסא 1.3 זה אמור להיות הכי יציב.

לגבי מה אתה מפסיד מבחינת אופציות הנה כל השינויים בכל הגרסאות ואם אתה לא משתמש באופציות שם אז ה"שנמוך" לא אמור להשפיע עליך:

• 1.0 — Basic remote control commands (play/pause/stop, etc.)[5]
  • 1.3 — all of 1.0 plus metadata and media-player state support[6]
    • The status of the music source (playing, stopped, etc.)
    • Metadata information on the track itself (artist, track name, etc.).
  • 1.4 — all of 1.3 plus media browsing capabilities for multiple media players[7]
    • Browsing and manipulation of multiple players
    • Browsing of media metadata per media player, including a "Now Playing" list
    • Basic search capabilities
    • Support for Absolute volume
  • 1.5 — all of 1.4 plus specification corrections and clarifications to absolute volume control, browsing and other features[8]
  • 1.6 — all of 1.5 plus browsing data and track information

*נלקח מויקיפדיה

פורסם

מצחיק אבל בHuawei mate 20 pro זה לא עובד לי, אבל עם Pocophone F1 עובד מעולה 😂

הבנתי שבעדכון תוכנה תיקנו בעיות שקשורות לBT, אז למרות שרשום שזה לאייפון( הם אימצנו את התקן 4.0/4.2 לפני אנדרואיד) זה אמור לעזור גם לאנדרואידים.

אישית במהלך השבוע הקרוב אמצא זמן פנוי ואעדכן גרסא אצלי ואפרסם פה למקרה שמישהו אחר גם ייתקל בבעיה הזאת.

• תוכן חדש...