Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לכל המברכים - זה מחמם את הלב (באמת).

מעבר לערך הפירסומי, לא צריך לקחת את הענין הזה יותר מדי ברצינות. בניגוד לכדורגל, ברפואה אין ליגה ואין מלך שערים, ומי שמתיימר לדעת מי טוב ומי לא הוא קצת....יומרני.

כשאדם חולה ונזקק, הוא תמיד ירצה לקבל את ההחלטות הטובות ביותר עבורו ועבור בני משפחתו. ההתלבטות לפעמים קשה, וזה שיש מישהו שטוען בפסקנות שבידיו התשובות, לא אומר שהוא באמת צודק. אני מכיר הרבה רופאים מצויינים שהייתי שמח להיות מטופל שלהם בעת הצורך, ולא נכללו ברשימה. בסה"כ, בניגוד למה שלעיתים מצטייר בתקשורת, רמת הרופאים בארץ גבוהה, ובמרבית המקרים תקבל את אותו הטיפול מהרופא בסניף קופ"ח הקרוב לביתך כמו מ"מומחה-על" ידוע. לעיתים גם יוצא לרופא שם של "טוב" או "רע" על בסיס כישורי האנוש שלו ויכולתו להיות מסביר-פנים למטופליו ולא על בסיס הידע המקצועי שלו.

חג שמח ובריא לכולם,

נמרוד

פורסם
תודה רבה לכל המברכים - זה מחמם את הלב (באמת).

מעבר לערך הפירסומי, לא צריך לקחת את הענין הזה יותר מדי ברצינות. בניגוד לכדורגל, ברפואה אין ליגה ואין מלך שערים, ומי שמתיימר לדעת מי טוב ומי לא הוא קצת....יומרני.

כשאדם חולה ונזקק, הוא תמיד ירצה לקבל את ההחלטות הטובות ביותר עבורו ועבור בני משפחתו. ההתלבטות לפעמים קשה, וזה שיש מישהו שטוען בפסקנות שבידיו התשובות, לא אומר שהוא באמת צודק. אני מכיר הרבה רופאים מצויינים שהייתי שמח להיות מטופל שלהם בעת הצורך, ולא נכללו ברשימה. בסה"כ, בניגוד למה שלעיתים מצטייר בתקשורת, רמת הרופאים בארץ גבוהה, ובמרבית המקרים תקבל את אותו הטיפול מהרופא בסניף קופ"ח הקרוב לביתך כמו מ"מומחה-על" ידוע. לעיתים גם יוצא לרופא שם של "טוב" או "רע" על בסיס כישורי האנוש שלו ויכולתו להיות מסביר-פנים למטופליו ולא על בסיס הידע המקצועי שלו.

חג שמח ובריא לכולם,

נמרוד

נמרוד :mm_yeah:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מזל טוב נמרוד !

בתור אחד שראה הרבה "מומחים" לעמוד שדרה, אני מבין את חשיבות המומחיות של הרופא בבעיה של המטופל.

ושוב אני שואל את עצמי.. מנהל מחלקה? פורום? אינטרנט? יש זמן בכלל ?

חג שמח.

172

פורסם

ד"ר רחמימוב, אם נחליט לפתוח תת פורום לרפואת הגב באתר - מקומך כמנהלו מובטח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נמרוד ברכות ומזל"ט!

לא רק במיומנות מקצועית וביחסי אנוש מצויינים גם בצניעות נחנת כל הכבוד!:-)

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל הכבוד על הדרך ועל הצניעות. ישר כח.

:mm_yeah:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כל הכבוד, המשך והצלח.

:mm_yeah:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תרשה נא לי לברך אותך על ההישג ,ולומר כל הכבוד.

אכן איש צנוע,מקצועי, ויקר אתה ד"ר נמרוד רחמימוב

ודר"א שמחתי לפגוש אותך במפגש מועדון ה - 5 בפז בצפון.

רק בשמחות

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

מזל טוב נמרוד, עלה והצלח! :beerchug:

ד"ר רחמימוב, אם נחליט לפתוח תת פורום לרפואת הגב באתר - מקומך כמנהלו מובטח.

אולי אחרי שהחוק המוטורי יכנס, והתחרויות/פעילויות יהיו שכיחות נצטרך פורום כזה... :wink: (שלא נצטרך).

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...