Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב נימרוד ,מקווה לא להפגש על רקע מיקצועי(אם כי יש סיכוי סביר שזה יקרה ).

ולגבי ההמלצה של מוטי,מה עם מי שאין לו משענת ראש ?(רכבי אספנות)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רופא טוב אתה כבר הוכחת שאתה...

מכונאי ואוהב רכב בוודאי ובוודאי...

מעניין מה היה קורה אם הייתה בוחר במיקצוע השני כמיקצוע הראשון ואת שהשני כתחביב...

כמו הסיפור על האיש שבא לראיון עבודה במיקרוסופט כמנקה, אחרי הראיון ביקשו ממנו להשאיר מייל להתקשרות נוספת. האיש אמר "אין לי מייל"...

והמראיין ענה:"אז אם אין לך מייל אתה לא יכול עבוד כאן!"

האיש מתוסכל הלך הביתה, בדרך הוא עבר דרך השוק וקנה 3 קילו עגבניות. והמשיך את דרכו...

אז ראה דוכן עם ירקות בחלק ה"טוב" של העיר, וראה כי את אותן עגבנית מוכרים במחיר כפול...

אמר האיש, נראה, מחר ננסה את מזלי... ולמחרת בא עם 15 קילו עגבניות, ומכר את כולן, כך עשה במשך חצי שנה עד שצבר טיפה כסף, וקנה משאית והחל להוביל ירקות. אחרי שנה קנה עוד משאית ואחרי תקופה עוד אחת ועוד...

לאחר כמה שנים, החל להיתפתח לעיסקי ההסעדה למיפעלים... הוא היה קונה את המוצרים ישירות מהחקלאים ומסיע אותם למיפעל קטן שהכין מנות אוכל... אחרי פרק זמן הוא היתעשר וראינו אותו בעיתון עסקים. שם שאל אותו המראיין את המייל שלו. הסוחר ענה כי אין לו מייל ומעולם לא הרגיש שזה חסר לו...

ענה לא המראיין "דמיין איך היית יכול להתפתח אם היה לך מייל!"

ענה לו הסוחר:"כן, סביר להניח שהייתי מנקה רצפות במיקרוסופט"

:wink:

נימרוד, להבדיל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל מזל טוב וכל הכבוד לנמרוד.

אני לא מכיר אותך ולא יודע עליך הרבה, אבל אני מבין שאתה גם אוהב מכונאות וזה הזכיר לי בדיחה:

מעשה בגניקולוג אחד שהיה משכמו ומעלה. היה מנהל מחלקת יולדות בבי"ח גדול, היה עושה מחקרים ומפרסם מאמרים פורצי דרך בכתבי עת רפואיים, לא טועה לעולם בדיאגנוזה ושמו יצא למרחוק כגניקולוג הטוב ביותר בישראל ואחד הטובים בעולם כולו.

אבל יום אחד נמאס לו, והוא אמר לחברים שלו "אני רוצה להיות מוסכניק". החברים שלו חשבו שהוא השתגע, אבל הוא היה נחוש. הוא התפטר מבית החולים והלך לקורס מכונאות רכב של משרד העבודה.

כמו שאפשר לצפות מרופא מבריק, הלך לו טוב גם בקורס המכונאות. הוא הראה הבנה מעמיקה של החומר במהלכו, ובמבחן המסכם הוא הרגיש שהוא עשה עבודה די טובה.

אחרי שבוע הוא מגיע לביה"ס לראות את הציון. הוא עובד על הרשימה, רואה שהציונים של רוב התלמידים די טובים, כמה אפילו קיבלו 100, אבל הוא קיבל 130. הוא היה קצת נבוך ולא הבין מה קורה, אבל בדיוק עבר שם המדריך הראשי.

- "הו, דוקטור כהן! מה שלומך! נו, אתה מרוצה מהציון שלך, הא?"

- "אה... כן, נראה לי... אבל אני לא ממש מבין למה קיבלתי 130"

- "תשמע, אתה פירקת את המנוע כמו שצריך, וקיבלת על זה 50 נקודות. רוב התלמידים עשו את זה יפה. אחרי זה הרכבת אותו כמו שצריך עם גל הזיזים החדש, ועל זה קיבלת עוד 50 נקודות. חלק מהתלמידים עשו גם את זה. עשית את כל זה בפחות משעתיים, ולא הורדנו לך נקודות על חריגה מהזמן המותר. היו בודדים שעשו את זה. אבל ד"ר כהן, אתה התלמיד הראשון שראיתי שעשה את כל זה דרך האגזוז!"

פורסם

great job!!!

good luck!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...