Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי פה. יש לי אאודי a3 שנת 2014, הרכב היה שמור כמו חדש ללא תאונות. 

לפני חודש נכנסו לי בכנף האחורית בצד של הנהג, הרכב היה בתיקון והכל תוקן מלבד רעש רוח נוראי שנכנס לרכב בעת נסיעה מעל מאה קמ"ש. 

הייתי כבר בארבעה מוסכים ואני אובד עצות, אף אחד לא מצליח לתקן את הדבר הזה! ניסו לכוון את הדלת את המראה לשים סלוטייפים ומה לא. הרעש ברמה כזאת שקשה לדבר ברכב בזמן נסיעה, זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. 

אשמח לעצה או הכוונה. 

תודה! 

פורסם

האם נכנסו רק בכנף או גם בדלת? כי אולי יוצא שיש מרווח קטן בינהם שגם גומיות לא ימלאו.

תנסה תוך כדי נסיעה להגיד לחבר או משהו שינסה לעלות על המיקום המדויק שבא ממנו אוויר ולנסות לדחוף לשם משהו מגומי לסתום רק לרגע כדי לראות אם זה באמת המקום.

ברגע שמצאת מאיפה זה בדיוק תדע איך לתקן.

פורסם

תודה על התשובות, נכנסו רק בכנף.

הדלת עצמה לא נסגרת כמו פעם וכמו הדלת שליד הנהג, משהו בטריקה מרגיש שונה.

ניסיתי להבין מאיפה הרעש מגיע, ניסית גם לסתום כל מיני מקומות מבפנים ומבחוץ אני מתעסק עם זה המון והייתי אצל ארבעה בעלי מקצוע שטענו שיידעו לפתור את זה והתייאשו אחרי כמה זמן.

מישהו אמר לי שזה אולי קשור לוואקום של הדלת או משהו כזה? כבר לא יודע מה לעשות.  

פורסם

2 אפשרויות שאני מצליח לחשוב עליהן:
1. הכנף לא מיושרת נכון ורוח נכנסת בינה לבין הדלת - את זה תראה גם בעין.
2. (ולדעתי זאת האפשרות הנבונה יותר) כתבת שהדלת לא נסגרת כמו שצריך, כנראה שהתאונה לא נגמרה בכנף אלא משהו בעמוד שבין הכנף לדלת נפגע וזז - אם השמאי לא עלה על זה, אתה עלול להיות בבעיה - כי יש מצב שמדובר בפגיעת שלדה שתפגע בערך המסחרי של הרכב.
בכל אופן - הייתי מתחיל מהבדיקה הזאת, בנוסף - בדוק שכל הגומיות במקום (תשווה לדלת השנייה) ואינן קרועות. לעיתים לדלת יש חופש וניתן לכוון אותה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, shellcase כתב:

2 אפשרויות שאני מצליח לחשוב עליהן:
1. הכנף לא מיושרת נכון ורוח נכנסת בינה לבין הדלת - את זה תראה גם בעין.
2. (ולדעתי זאת האפשרות הנבונה יותר) כתבת שהדלת לא נסגרת כמו שצריך, כנראה שהתאונה לא נגמרה בכנף אלא משהו בעמוד שבין הכנף לדלת נפגע וזז - אם השמאי לא עלה על זה, אתה עלול להיות בבעיה - כי יש מצב שמדובר בפגיעת שלדה שתפגע בערך המסחרי של הרכב.
בכל אופן - הייתי מתחיל מהבדיקה הזאת, בנוסף - בדוק שכל הגומיות במקום (תשווה לדלת השנייה) ואינן קרועות. לעיתים לדלת יש חופש וניתן לכוון אותה.

. תודה על התשובה הנבונה והמפורטת, אני עדיין בקשר עם השמאי הוא מודע לבעיה. 

אתה יודע איך אוכל לבדוק ולאמת את האפשרות השנייה? 

לפני 19 דקות, ABSULUTT כתב:

הכנף תוקנה או הוחלפה?

הכנף תוקנה לא הוחלפה 

פורסם
לפני 4 שעות, רובן7 כתב:

אתה יודע איך אוכל לבדוק ולאמת את האפשרות השנייה? 

פחח טוב אמור לדעת לטפל בזה, אולי מה שאתה צריך זה המלצה לפחח טוב.
תרשום את איזור מגוריך ואולי @רפי לין או החברים האחרים ידעו להפנות אותך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 21 דקות, shellcase כתב:

פחח טוב אמור לדעת לטפל בזה, אולי מה שאתה צריך זה המלצה לפחח טוב.
תרשום את איזור מגוריך ואולי @רפי לין או החברים האחרים ידעו להפנות אותך.

אני גר ברמת השרון אשמח להמלצה לפחח שיידע לפתור את זה הייתי כבר אצל 4 שהתייאשו.

• תוכן חדש...