Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברכבי (פאסאט 94) החלה להופיע בעיה של נקישות חזקות כאשר הרכב מעביר הילוך (אוטומט), ההחלפה לא עדינה כלל ומלווה בנקישה חזקה בעיקר כאשר הרכב מחליף הילוך מ3-4 אך גם קיים בהעברה בין הילוך 2-3.

הרכב נכנס למוסך של חבר של ההורים שאמר שהוא לא רואה בעיה בגיר,והמוסכניק שאל אם מישהו התעסק במערכת חשמל או הרכיב מערכת סאונד באוטו וכניראה שזה קשור לבעית הגיר.

חבר שלי הרכיב לי מערכת באוטו (מגבר ורמקולים) וכניראה שמאז החלה הבעיה למרות שלא שמתי לב אך הבעיה החלה להחמיר, הנקישות הפכו להיות חזקות יותר.

יכול להיות שיש קשר בין הרכבת המערכת לגיר?

תודה מראש:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא בעיה במחשב תנסה לפרמט אותו ואם לא ילך אז כנראה ותצטרך להחליף מחשב

מתן

באמת...?? ולמה זה...??

קו---------------------------------------

פורסם

במקום לשלול ולהגיד ישר שאין קשר לרדיו, הייתי בודק את הנושא לפני שהןלכיפ להחליף חצי מהאוטו.

מה הבעיה, תנתק את הרדיו, אם עדיין יהיו בעיות עוברים לבדוק משהו אחר, אם לא תהיה בעיה, גמרנו!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לכל המומחים. אתם טועים!

היתה לי בעבר הרחוק פאסאט ישנה והיתה לי את אותה בעיה. יש קשר בין הרכבת המערכת ובעיות בגיר.

הבעיה מתחילה כאשר הולכים לחאפרים. גם אני הרכבתי מערכת באוטו והתחילו בעיות בגיר. לא רק זה, עוד כשהייתי אצל המתקין גיליתי (לאחר התקנת המערכת) שהגיר תקוע, ואי אפשר להוציא אותו מ - P.

הוא "סידר" את זה, ונסעתי. את הבעיות שהתעוררו אחרי שיצאתי משם סידרתי במוסך.

אל תתן לכל אחד לגעת לך ברכב.

פורסם

לא יודע מה בדיוק הקשר, אני לא חשמלאי, אבל היתה לי את אותה בעיה.

נכון שזה נשמע מוזר וכביכול לא אמור להיות קשר, אבל זאת עובדה.

ד"א, לא התכוונתי לזלזל בידע של מישהו, זה באמת נראה לא קשור. אבל מערכת חשמל ברכב היא דבר מורכב, ורק מי שבאמת מבין יכול לדעת מה קשור למה. לכן לא צריך לשלול מלכתחילה את האפשרות שהוא העלה, במיוחד אם חשמלאי רכב אמר לו.

פורסם

אני מבקש מכל ה"מומחים" לעינייני חשמל לא לתת עצות שווא ודיאגנוזות שגויות אם אתם ממש לא מבינים מה נעשה במערכות הרכב

בעולם היו בעבר 3 אנשים שהבינו על מה איינשטיין דיבר ולא סתם. כל סיפור החשמל הוא עדיין תעמולה שרק מעטים (גאונים) מסוגלים באמת להבין מה מתרחש שם וזאת מבלי לראות את האלקטרונים (אותם מטענים בעלי אנרגיה המספקים לנו את אותן נפלאות הטכנולוגיה כולל המחשב הזה שאתם קוראים דרכו את הפורום)

אז בבקשה גם חשמלאי גדול מגלה מדי יום שחשמל זאת מלאכה לא קלה ותעמולה מורכבת בהרבה ממה שכולם חושבים, תנסו לחשוב לרגע על כל אותן מערכות קטנות שבעצם על ידי חשמל בלבד מבצעות אלפי ומיליוני חישובים בשניה ואז נראה אתכם כל כך בטוחים.

אני לא מנסה ללמד אף אחד שום דבר חלילה פשוט אני מסיים לימודי הנדסת אלקטרוניקה ותאמינו לי הסיפור עמוק יותר מים המלח

לגבי ניתוק הרדיו אנני חושב שהדבר יועיל ממש כי אז תגרום לנתק במערכת העוקפת הזאת שעשו לך, ויתכן שמחשב הרכב יקבל עדיין קריאות שגויות ושוב לא ידע איך מהנדסי הרכב למדו אותו לעזאזל להחליף הילוכים

אז פשוט תנסה שלב אחרי שלב בעזרת חשמלאי טוב והדגש כאן הוא על טוב לפתור את הבעיה. ורק אל תלך שוב לחאפרים שכל השכלתם בתחום הרכב הוא להרכיב רמקולים

בהצלחה

פורסם

תודה רבה לכולם, אני אנסה לנתק את המערכת ולראות אם הבעיה תיפטר.

שאלה נוספת:

ניתוק הפיוז מספיק לניתוק המערכת? :?

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...