Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתוק הפיוז משמעו שלא מגיע מתח למערכת אם תנתק אותו יהיה מעגל פתוח, כלומר לא יזרום זרם=מנותק כמו שתנסה להדליק נורה קטנה רק עם ה (+) של הבטריה ללא ה (-) לא יעבוד

בהצלחה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל המומחים. אתם טועים!

היתה לי בעבר הרחוק פאסאט ישנה והיתה לי את אותה בעיה. יש קשר בין הרכבת המערכת ובעיות בגיר.

הבעיה מתחילה כאשר הולכים לחאפרים. גם אני הרכבתי מערכת באוטו והתחילו בעיות בגיר. לא רק זה, עוד כשהייתי אצל המתקין גיליתי (לאחר התקנת המערכת) שהגיר תקוע, ואי אפשר להוציא אותו מ - P.

הוא "סידר" את זה, ונסעתי. את הבעיות שהתעוררו אחרי שיצאתי משם סידרתי במוסך.

אל תתן לכל אחד לגעת לך ברכב.

התשובה הכי חכמה ששמעתי כד כה בשרשור!

ואין חכם כבעל נסיון עובדה!

הרכבים המודרנים של היום כל כך מתוחכמים, שפגיעה בחווט, או חיבור לא נכון, יכולה לפגוע בהרבה

פרמטרים ברכב, ויכולה לפגוע פגיעה גם בלתי הפיכה!

הבעייה היא לא לקנות רכב יקר, הבעייה היא לתחזק אותו אצל בעלי מקצוע ולא חאפרים!

לתשומת לבם של מחפשי המציאות , ומוצאי החאפרים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא חכם, לא גאון ולא נעליים.

ולך יש בעיה לקבל דעה שונה משלך (שהיא בעצם לא דעה, אלא עובדה).

אם אני אומר לך שהיתה לי את אותה הבעיה, עם אותם סימפטומים, באותו הרכב והיא התחילה מאותה סיבה ואתה עדיין לא מאמין, אז ידידי יש לך בעיה (לא רצינית, ברת פיתרון, אבל קיימת :-) ).

פורסם
תודה רבה לכולם, אני אנסה לנתק את המערכת ולראות אם הבעיה תיפטר.

שאלה נוספת:

ניתוק הפיוז מספיק לניתוק המערכת? :?

שי

אם אתה מתכוון לפיוז שיוצא מהמצבר על כבל יחסית עבה (בתוך תא המנוע) אז זה ינתק רק את המגבר.

בשביל לנתק את הרדיו דיסק צריך לנתק את הפלאג מאחוריו.

פורסם
לא חכם, לא גאון ולא נעליים.

ולך יש בעיה לקבל דעה שונה משלך (שהיא בעצם לא דעה, אלא עובדה).

אם אני אומר לך שהיתה לי את אותה הבעיה, עם אותם סימפטומים, באותו הרכב והיא התחילה מאותה סיבה ואתה עדיין לא מאמין, אז ידידי יש לך בעיה (לא רצינית, ברת פיתרון, אבל קיימת :-) ).

התצרפות מקרים בלבד.

אני עדיין אוכל את הכובע, אם תראו לי שאני טועה.

אין לי בעייה לקבל דעה שונה משלי, אני אפילו אשמח ללמוד, אבל אין בקירבת חיווט המערכת שום חוט שידוע לי עליו (בפאסאט) שקשור באיזה שהוא אופן לגיר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אבל אין בקירבת חיווט המערכת שום חוט שידוע לי עליו (בפאסאט) שקשור באיזה שהוא אופן לגיר.

דניאל.

אם אתה אומר את זה יש שלוש אפשרויות:

1. היית המתכנן של הפאסאט.

2. פירקת רכב כזה לגורמים ואחר כך הרכבת אותו במו ידך.

3. אתה בקיא במערכת חשמל של הרכב הספציפי ברמה כזאת שאתה זוכר איפה גם נמצא כל חוט ולאיפה הוא מוביל.

אם לפחות אחת מהאפשרויות הנ"ל נכונה, יש שתי אפשרויות:

1. אתה כישרון מבוזבז.

2. אתה עושה הרבה כסף עם הידע שיש לך בפאסאט 94-95.

אם אף אחת מהאפשרויות לא קולעת יש רק אפשרות אחת:

אתה מז**ן את השכל.

פורסם

שינתי את דעתי.... דניאל צודק... זה בגלל המערכת... אני אומר שהכי טוב זה לפרק את המערכת ולנסוע עם טרנזיסטור... או להוריד את הגיר ולהחליף לידני...

קו---------------------------------------

פורסם
מה זה חכם, גאון.

אני אוכל את הכובע עם יש קשר בין התקנת המערכת לבין הגיר.

בלי מלח.

דניאל.

שלום.

אני מקווה שהכובע שלך לא גדול כי אתה הולך לאכול אותו ובגדול.

אכשוו תיקרא בעיון את מה שאני כותב ואחרי זה תכרסם את הכובע (רוצים תמונות מאכילת הכובע).

ביזמנו כאשר הגיעו לארץ הדגמים הראשונים של סוברו לגסי הזרקה ומחשב היתעוררה בעיה קשה.

הגיעו לקוחות אים המכוניות החדשות שלהם וטענה בפיהם "הגיר לא מתפקד היטב יש בעיה בהחלפת

הילוכים" השלב השני מחשבי הגיר נישרפים. בקיצור בחברה היה ממש סרט אים הבעיה, מומחים מהנדסים ומה לא.

בסופו של דבר הגיעו לארץ מומחים מיפן ניגשו למיספר רכבים שהיו במוסך אים הבעיה, ואחרי שבדקו את הרכבים הם דפקו מה זה סקנדל ,סקנדל זה לא מילה.

מה היסתבר " תכין את הכובע מזלג וסכין"

השאלה של המומחים מיפן היתה כך "מי האדיוטים המטומטמים שהרכיבו את מערכות הסטראו והאזעקות לרכבים האלה"

מה עשו כול מתקיני המערכות החפפניקים והלא מיקצוענים? פשוט חיברו את מתח ההזנה למערכות

שהרכיבו במכוניות לפיוז הכי נוח שהיה להם אממה היתחברו לפיוז של מתח ההזנה של מחשב הגיר

ודבר זה (עקב צריכת מתח גבוה של המערכות) גרם לכשל של המחשבים והגירים האוטומטים הפסיקו לתפקד ומחשבים נישרפו.

כתוצאה מכך ביזמנו יצאו כול היבואנים בהצהרה "הרכבת מערכות סטראו שלא יבוצעו בחברה יגרום לביטול אחריות החברה על הרכב"

כתוצע מכך כול חניות האביזרים והמתקנים למיניהם אכלו נקניק (לא כובע) ויצעו למאבק.

לסיכום מישרד התחבורה היתערב וקבע שה על כול המתקנים לעבור קורס התקנות למערכות סטראו

או שלא יוכלו להרכיב מערכות. נכון להיום כול מתקין מורשה חייב להציג בבית העסק רשיון מתקין מורשה מימשרד התחבורה.

לעינינינו!!! אני בטוח לחלוטין שהבעיה בפאסט נובעת מהרכבה רשלנית של המערכת ויפה שעה אחת קודם לנתק אותה לגמרי, ללכת למתקין מומחה שירכיב אותה נכון לפי הוראות יצרן ונקווה שתיפתר הבעיה

כי יתכן שמחשב הרכב או מחשב הגיר ניזוק.

והיה וכן ניתן לתבוע את המתקין על רשלנות מיקצועית וגרימת נזק בחוסר אחריות.

"בתאבון!!!

בברכה בני ל.:shock:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בעעעעעעעעע. (גרפס)

זה היה כובע טמבל, לא גדול.

:puzzled:

לקחתי אותו משכן שלי, הנה הוא...

25.jpg

דניאל.

שלום.

לבריאות חבל שלא רואים את התמונה.

אגב ניזכרתי שבמכוניות אודי ופאסט היו גם נישרפים הלוחות שעונים מהסיבה הזו

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אני עוקב אחרי הת'רד הביזארי הזה מרגע פתיחתו...

ואני פשוט בהלם.

תודה בני על התגובה העניינית, בחיים לא הייתי חושב שיש קשר...

ספר לי על זה :)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ספר לי על זה :)

דניאל.

את האמת עלה במוחי הרעיון לכתוב "אני אוכל את הכובע אם יש קשר"...

אבל רציתי לראות מה דעת המומחים לפני שאני זורק דברים לאוויר... :roflmao::multi: :multi:

• תוכן חדש...