Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מישהו יכול לעזור לי אני נהג חדש ואני מחפש רכב אוטומט טוב ולא שואב דלק שיהיה חזק ויפה , עד 18 אלף שקל . תודה לעוזרים

פורסם

אתה חייב להיות קצת יותר ספציפי, כי כל הרשימה הזו בסכום הזה... לא פשוט. מעבר לזה, לרוב לא תקבל פה המלצה על רכבים ידניים גרועים ששואבים דלק, ושהם בנוסף גם חלשים ומכוערים.

 

או במילים פשוטות, ספר מי נוסע, איך נוסע, איפה נוסע וכמה נוסע, ומה הכי חשוב לך. סתם רשימה גנרית של כל התכונות האפשריות לא ממש עוזרת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

×
×
  • תוכן חדש...