Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידנית עד 20-25K

hasha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזו ידנית הכי מומלצת בתקציב הזה בגודל סופר מיני ומעלה, בדגש על צריכת דלק נמוכה, אמינות ובטיחות?

שילוב של נסיעה בין עירונית ועירונית, הרבה פקקים

תודה

עריכה אחרונה על ידי hasha
פורסם

הייתי בודק רנו קליאו, הרכב דו מאובזר, ניראה טוב, מגלה אמינות טובה וזריז יחסית.

לרעה בעיר הוא נוקשה, ולחלק המזגן חלש.

פיגו 208 תהיה נוחה יותר, כדי לחפש ברמת אבזור אקטיב הבכירה. לרכב מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן כדי לבדוק האם הוחלפה (רצועה משופרת נכנסה בשנת 2017). אם לא. להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חיפשתי באותו תקציב וכמעט אותם דרישות לא מזמן - במהלך החיפושים נהגתי על לא מעט 208, כמה קליאו בודדות ובעיקר פיאסטות.

הממצאים שלי הם שה-208 הרגישה לי הכי זריזה וכיפית, אבל היה לי קשה למצוא אחת שטופלה כמו שצריך.
את הקליאו פסלתי די מהר בגלל טעם אישי. התא נוסעים היה לי פלסטיקי מדי והמנוע למרות הנפח הדומה לפיאסטה, הרגיש חלש בצורה לא סבירה.

בסוף בחרתי בפיאסטה 2014 ידנית, מבחינת בטיחות היא מגיעה עם 7 כריות אוויר, הנהיגה בה מרגישה לי הכי יציבה ואפילו קצת כיפית (בערבון מוגבל כמובן).

צריכת דלק משולבת 1:14 (ממוצע של עשרה תדלוקים אחרונים).

מבחינת אמינות, הרכב אצלי רק כמה חודשים אז אין לי תובנות לשתף - אבל ברמה הכללית אירופאית ידנית שטופלה בצורה טובה אמורה להיות הימור לא רע.

פורסם

ה-208 הידנית בטווח מחירים הזה היא אטמוספרית ודי עגלתית וסגפנית, מנסיעה קצרה הקליאו מרגישה הרבה יותר מהודקת זריזה ומאובזרת.

פורסם (נערך)

אם הולכים על רמת גימור אקטיב ב208 אז מקבלים אבזור טוב יחסית לסופרמיני ידנית מאותו שנתון. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 4 שעות, aviaviavi כתב:

ה-208 הידנית בטווח מחירים הזה היא אטמוספרית

אין בכלל 208 טורבו ידניות בארץ (חוץ מדיזל). לא במחיר הזה ולא במחיר יותר גבוה. לא יובאה. 

פורסם

קיה ריו, יונדאי ו-20 או פיאסטה ידנית. התמקד בשלושה הללו לדעתי ובחר את מה שאתה מוצא עם הנתונים הכי טובים.

הייתי בלבטים דומים עד לא מזמן אבל לי לא הייתה בעייה להתפשר גם על מיני. חיפשתי רבות והבעיות עם הדמגים שהצעתי לך הן כאלה:

פיאסטה - הטובות נמכרות תוך דקות(!)

היונדאי - חלק גדול מהן מאד מוזנח. 

קיה - לא ראיתי כי לא היה משהו עם נתונים טובים באיזור שלי, רובן עם ק''מ גבוה.

פורסם (נערך)

סיכמתי את החיפוש אחרי סופר מיני ב20 אלף באשכול על הפיאסטה, תוכל לקרוא שם תובנות.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם (נערך)

טוב אז אחרי שהציעו לך כול סופרמיני ידנית שקיימת בסגמנט בערך הייתי מציע לספר קצת יותר על הצרכים שלך מהרכב? כמה אנשים הולכים לנסוע ברכב? לדוגמא או האם יש ילדים קטנים וכו...

הבעיה היא שכול סופרמיני ידנית ב20-25 אלף שקל תהיה בערך אותו הדבר מבחינת בטיחות אמינות וצריכת דלק ולאף אחת מהן אין היתרון מובהק לכן קשה להחליט על פיינליסטית בתמונת מצב הקיימת..

אגב אם רוב הנסיעה היא בעיר ובפקקים למה יש עדיפות לרכב ידני?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

הבחירה הטבעית בקטגוריה של סופר מיני ידנית בתקציב הזה, תיהיה או פיג'ו 208 או רנו קליאו.

יש הרבה סיבות "למה" ואני בטוח שתוכל לחפש בפורום ולהבין לבד.

במצב של הרבה פקקים הייתי דווקא מתעקש על רכב אוטומטי (לא רובוטי, אלא אוטומטי) אבל זה כבר מחוץ לשרשור הזה.

• תוכן חדש...