Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מבקש לקנות רכב חדש שני בבית. וממש מתלבט, בין החלופות. מה שחשוב לי זה בעיקר.

נוחות דגש על מרווח.

וסחירות ביום שאחרי.

אדם מבוגר לא משתולל עם הרכב.

תודה לעונים

פורסם

לא יודע איך ה-i10 מבחינת נוחות ואיך האטראז' מתוחת הפנים, הפיקנטו בסדר, האטראז' טרום מתיחת הפנים לא נוחה במיוחד לדעתי.

מה אופי הנסיעות ולמה דווקא הרכבים האלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האטאג הרבה יותר מרווחת, אך המושבים פחות נוחים.

אתה מדבר על רכב חדש? אם לא, איזה שנתונים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הדגש הוא על מרווח, אפשר לשקול ספייס סטאר, היא די מרווחת מאחור, חסכונית,אמינה ובעיר מרגישה זריזה.

לרעב היא תהיה רועשת יותר לעומת הפיקנטו או היונדאי.

ולדעתי מושבים פחות נוחים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, הבודק123 כתב:

וסחירות ביום שאחרי.

אם אתה חושב על היום שאחרי - תוציא את האטרז' מהרשימה. סביר שהיא תימכר בנזיד עדשים ביום שאחרי, כמו שנמכרים עכשיו אטרז' 2016 במחירים מגוחכים.

פורסם (נערך)

לא אטראז' בוודאות. הירידת ערך שלו הזויה. לפיקנטו יש סחירות טובה והנוחות שלה סבירה. לא מעבר. אני מדבר על הדגם עם המנוע החזק יותר.

בתאריך 17.12.2020 בשעה 09:17, yulianx כתב:

אם הדגש הוא על מרווח, אפשר לשקול ספייס סטאר, היא די מרווחת מאחור, חסכונית,אמינה ובעיר מרגישה זריזה.

הספייס סטאר זה בעצם אטראז' בלי תא מטען (תקן אותי אם אני טועה)

למה היא לא נקטלת כמו האטראז'? היא יחסית הצליחה למיטב ידעתי. הסיבה היחידה שאני חושב עליה זה מכירה המונית לצבא/ליסינג וכ"ו של האטראז' דבר שגרם לה להיות בלתי סחירה בעליל.

אישית נהגתי גם על הספייסטאר וגם על האטראז' (1.2 רציף) מס' פעמים ולא מצאתי איזשהו הבדל בינהם. שניהן רעדו ורעשו והיו עם פחות מ-20K על השעון.

אולי יש ברמת האבזור הבטיחותי אבל על זה לא התעמקתי.

דווקא על האמינות שמעתי דברים טובים אבל לא מעבר.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

האטאג יותר מרווחת מאחור.

מעבר לזה, מכאנית הם זהות וכך גם הסלון.

הספייס לא נקטלת כמו האטאג בגלל מחירה, המתמודדות שלה שונות מאשר של האטאג, וכשהספייס יצאה לשוק היו לה הרבה יתרונות לעומת המתחרות.

גם כיום יש לה כמה קלפי אס לעומת המתחרות.

הרעידות הן בגלל מנוע 3 צילנדרים, והרעש בגלל תיבה רציפה ובידוד לא מזהיר.

• אהבתי 1

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא מכניס למשוואה סי עליזה או 301.

רכב פי כמה יותר נוח כיסא מאוד נוח בגאז ענק, אתה יכול למצוא אפילו ב15 אלף שנתון מאוד מתקדם, עדיף שלא יהיה רובוטי. מנוע 1.6 NFU מגיע ל400 מבחינת אמינות אין בעיה, סחירות זה משו אחר

PEUGEOT 206XS

פורסם

מבין שלושתם פיקנטו מוביל לדעתי, מקבלים יותר אבזור, עלות רכישה ותחזוקה נמוכות יותר לאורך זמן, ויש לה שוק מצויין.. תיתן לך ראש שקט.

פורסם
לפני כשעה, noamosh כתב:

מבין שלושתם פיקנטו מוביל לדעתי, מקבלים יותר אבזור, עלות רכישה ותחזוקה נמוכות יותר לאורך זמן, ויש לה שוק מצויין.. תיתן לך ראש שקט.

איך עלות רכישה זולה יותר?

ולמה התחזוקה זולה יותר?

לפני 13 דקות, dotan123 כתב:

שהם??

מרווח מאחור, צריכת דלק, גיר נעים לעומת רובוטי שיש ביונדאי.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...