Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברשותי רכב מיובא על-ידי צ'מפיון. ברכב מותקנת מערכת Connect it שכוללת, בין היתר, אפליקציות.

בנסיון להוריד אפליקציות מ- Google Play אני מקבל, בסוף התהליך הודעה "האפליקציה לא הותקנה".

פניה בענין הנ"ל במייל לצ'מפיון '[email protected]' "זכתה" (כמה לא מפתיע)  להתעלמות מוחלטת. זו איננה התקלה היחידה בתקשורת עם צ'מפיון – קיימת אפליקציה שאמורה לאפשר להעביר הודעות לצ'מפיון אלא שההודעות אינן עוברות "העברת המייל נכשלה"... – גם הערה בענין זה שהועברה לצ'מפיון, לא זכתה להתייחסות כלשהי !

כמה עצוב שהחברות האלו משקיעות משאבים אדירים במכירות אבל כאשר מגיע לנושא השרות – אין עם מי לדבר.

בביקור במוסך הבנתי שצריך לדבר עם מי שמתקין את המערכות האלו בארץ (הייתי משוכנע שהמערכת מגיעה מותקנת מהיצרן).

אז פניתי למתקין, התשובה הראשונה היתה מבישה (בלשון המעטה - אחסוך מהחברים את התשובה הזו) אבל אחרי שלא הרפיתי זכיתי לתשובה "מדובר במערכת סגורה ויש רשימה של אפליקציות לשימוש שמאושרות על ידי יבואן צ'מפיון, אנו לא יכולים לבצע התקנות שלא מאושרות על ידי היבואן".

אני מניח שאני לא לבד ב"שגעון" הזה של להוריד אפליקציות שאינן "אפליקציות מהחנות של צ'מפיון" שמותקנת במערכת ולכן אשמח לשמוע התיחסויות.

תודה

איתן

עריכה אחרונה על ידי rehan
פורסם

תשתמש באנדרואיד אוטו, עם המערכת של גיל קאר, היא הפסיקה לעבוד לי אחרי איזה שנה, ולא טרחתי ללכת אליהם לתקן. בכל מקרה היא פח.

פורסם

תודה nomad21.

כן, המערכת מותקנת, כמובןת על-ידי "גיל קאר".

כאשר אני מתחבר עם הסלולארי, ברירת המחדל היא Mirror link - מוריד לי אפליקציית חניה  Parkopedia (שגם אותה לא מצליח להגדירל דרך הסלולארי) ובזה מסתיים הגימיק של Connect it - אל אם כן אני מפספס משהו ?!

עד כמה שניסיתי להבין ולראות פרסומות, לא ממש ברור לי מה הביג דיל של המערכת הזו...

פורסם

טריק גאוני של צ׳מפיון כדי לפצות על האבזור הלקוי בארץ ולקחת כסף לאנשים תמימים. מדובר במערכת אפטרמרקט סינית (ראיתי את היצרן) ששווה ל-10$ שמתממשקת למערכת המולטימדיה המקורית ויושבת בתא כפפות. 

ממליץ להסיר אותה בהזדמנות הכי קרובה ולעבור להשתמש ב-CarPlay/Android Auto. אם הרכב שלך חדש (לא ציינת דגם ושנה) - יש אפשרות לבצע קישוריות בכל מערכות רכבי הקונצרן. 

בהצלחה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...