Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב יחסית חדש (17 ומעלה) שיהיה אמין נוח וחסכוני, לאחר שהפיזו 208 נפסלה (חשבתי עליה שרציתי לקנות בתקציב קטן יותר) נשארו היונדאי I10 הדגם של 2020 (משומש) או סיטרואן C3 הדגם של 17 ומעלה, הסיטרואן נראית יותר מרווחת ונוחה, איך היא מבחינת אמינות והאם המזגן מקרר ?( קראתי תלונות על מזגן חלש באיירקרוס).

אם יש המלצה על רכב אחר באותו סדר גודל של תקציב אשמח לשמוע, הרכב הוא לשימוש של הבן שלי.

תודה,

עריכה אחרונה על ידי gucci3
פורסם

קשה לענות בלי לדעת תקציב וצרכים. 

אבל כן, הסיטרואן תהיה טובה מהיונדאי בכל פרמטר. היא שייכת לקטגוריה מעל ומתחרה באיי20 ולא באיי10. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגבי אמינות יכולה להיות בעיה ברצועת טיימינג שיכולה להתפורר, יש דיון גדול על הנושא בפורום., בעיקרון החל ממרץ 2017 ההיצרן החליף חגורה, אך אישית, הייתי מחליף לראש שקט.

הרכב נוח, זריז, מאובזר, אישית פחות אהבתי את

תיבת ההילוכים בכביש בין עירוני, יש רעידות.

גם מבחינת צריכת דלק לא מדובר על רכב חסכוני במיוחד. אזור ה 1/14.5.

הייתי בודק הונדה גאז, מרווחת יותר, חסכונית, אמינה, שמירת ערך עדיפה, אך תהיה יקרה יותר לאותו שנתון.

עוד אופציה קצת שונה, סוזוקי איגניס, גם כן חסכונית נוחה עם מושבים מצוינים לדעתי, די מרווחת מאחור.

אך תהיה פחוץ

חזקה מהסיטרואן, גם הגאז לא רכב זריז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הרכב מיועד לבן שלי, מחפש משהו שנראה יחסית צעיר, צריכת דלק טובה (כל דבר יהיה שינוי לטובה מהאלפא שהיתה לו 1/8), אחזקה זולה והכי חשוב רכב אמין עם מזגן טוב, התקציב הוא 70-80, אם פחות אז יותר טוב, הרכב יהיה יחסית חדש ועם ק"מ נמוך על מנת לא להכנס להוצאות מלבד אחזקה שוטפת.

חשבתי גם על סיאט לאון אבל מפחד מהגיר, האם 17-18 הגיר עדיין בעייתי?

עריכה אחרונה על ידי gucci3
פורסם

למה לכוון לרכב אירופאי עם טורבו ושלל טכנולוגיות אם אמין וזול לאחזקה בראש סדר העדיפויות שלכם? רכבים קוריאנים או יפניים פשוטים יהיו יותר זולים מעצם עלות החלפים שלהם.
כמה קילומטר הבן נוסע בשנה שצריכת הדלק חשובה לו כול כך?

עד כה ממה ששמעתי ממך הייתי ממליץ לכם על מאזדה 2\3

פורסם

20K בשנה זה אכן לא מעט אך גם לא הרבה.
אני עדיין חושב שמאזדה 2\3 הן פשרות טובות הן צעירות נראות טוב אמינות ושומרות על מחירן בצורה מכובדת הן זולות מבחינת התחזוקה שלהן וצריכת הדלק שלהן סבירה לא טובה כמו מנוע טורבו קטן אך טובה יותר מרוב המנועים האטמוספריים הרגילים משהו באמצע ולדעתי הבדל כזה קטן לא יורגש ממש בכיס.
החסרון שה3 עם מנוע ה1.5 קצת חלשה אבל לא אמרת שמהירות תאוצה וכו... חשובה לכם

פורסם

ה-C3 מצויינת.

הרכב הכי נוח בקטגוריה, מתלים רכים ונעימים, מושבי כורסא הכי נוחים שיש אפילו מרכבים יקרים פי כמה.

מנוע חזק גיר אוטומטי אמין מאוד לא רובוטי.

עיצוב חיצוני יפה ומיוחד.

החסרונות של הרכב הזה הם שיש קצת רעידות בזחילה ועמידה, ושצריכת הדלק שלה לא חסכונית.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הגיר בסיאט עבר אבולציה ארוכה במהלך יותר מעשור בו הוא משווק ובשנים האחרונות נחשב מוצר בשל. כמו כל גיר רובוטי (ללא הבדל דת, גזע או מין), אורך החיים של המצמדים מושפע מאופי ותוואי הנהיגה. אם התוואי שלך ברובו כולל פקקים קשים, המאלצות זחילה איטית, אז הגיר בטכנולוגיה הזאת פחות מתאים לך.

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...