Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהיה לפני שנתיים וחצי בתערוכת פריז, האוטומוטור נחשב למוסך בהשוואה לזה. אבל אני אבוא בכל זאת כי זו ההנאה שלי. למרות שמקום כזה זה מפגש של כל הישראלים המצויים שבאים משפחות שלמות כאילו הם הולכים למנגל.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

35 שקל לכרטיס זה לא יקר, ו210 נק' בויזה יש לכולם.

1. לא לכולם יש ישראכרט.

2. ההוצאות לא מסתכמות בכרטיס אלא גם בזמן,דלק וחניה (או מונית/אוטובוס),

אוכל/שתיה וכיו"ב כך שלא לכולם משתלם להגיע (כמובן שמשתלם בפני עצמו זהו מושג יחסי).

מצמץ, שלא קובע אם כדאי או לא להגיע אלא מציג את פני הדברים.

פורסם

סע ברכבת, היא עוצרת 70 מטר משם בתחנה בשם "ת"א - אוניברסיטה" כרטיס עולה 12.5 שקל אם אני לא טועה בלי לנסוע בפקקים ולחפש חניות וכמובן פחות זיהום אויר, וגם יש רכבת כל 10 דקות.

זה לא רק ישראקארד זה כל הויזות, שם לב לציור למטה משמאל:

http://www.motocar.co.il/images/carShow/carShow.htm

לקנות אוכל שתייה? נו באמת... שאני אפרט?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
תודה!

ושלומק'ה, אתה יודע מי אומר משפטים כאלו? כאלה שלא הולכים, מסיבות כאלו ואחרות ולא מסוגלים לראות אנשים נהנים. 35 שקל לכרטיס זה לא יקר, ו210 נק' בויזה יש לכולם.

אם אתה רוצה לבזבז דלק ולנסוע מעולם תצוגה אחד למשנהו בבקשה.

ושנינו יודעים שיהיו שם כאלו מכוניות שהיית מת לראות בכבישים

קודם כל, שיבושם לך .

מבחינתי העניין שקול לזה שתשלם לכבלים כסף כל חודש בשביל לראות ערוץ שמשדר רק פרסומות, אבל אם זה עושה לך את זה , לבריאות.

איזה מכוניות יהיו שם שאני אהיה מת לראות בכבישים ?

פורסם
סע ברכבת, היא עוצרת 70 מטר משם בתחנה בשם "ת"א - אוניברסיטה" כרטיס עולה 12.5 שקל אם אני לא טועה בלי לנסוע בפקקים ולחפש חניות וכמובן פחות זיהום אויר, וגם יש רכבת כל 10 דקות.

זה לא רק ישראקארד זה כל הויזות, שם לב לציור למטה משמאל:

http://www.motocar.co.il/images/carShow/carShow.htm

לקנות אוכל שתייה? נו באמת... שאני אפרט?

כרטיס יעלה קצת יותר אבל עדיין אני מצדד בך.

למי שאין באפשרותו לרכוש כרטיס אשראי כלשהו, אין בדרך כלל גם אוטו ולכן גם לא צריך לבוא לתערוכה.

אוכל ושתייה? באמת שאין צורך לפרט...

פורסם

בקשר לנקודות, גם הן שוות כסף .

לי שנה שעברה לא היו מספיק נקודות בשביל אוטומוטור , ובסוף השנה פתחו לי ת'תחת עם חיוב בעבור שימוש בנקודות לא קיימות, ריבית וכו'...

תערוכת אוטומוטור שווה את הכרטיס ,אבל היא מתקיימת פעם בשנתיים.

אם אתה מעוניין לפגוש את כל העמך שמתפעלים ממזדה 3 גרסת ליסינג שתוצג שם ,אז שיבושם לך.

הייתי לפני שנתיים בתערוכה הקודמת ומה שהיה זה סה"כ כמה מכוניות ערסיות כבדות ששימשו רכב הדגמה לחברות שיפורים ,הדגמה של הטוארג נוסע בתוך בוץ והדגמה של האימפרזה בדיוק כמו זו שהיתה באוטומוטור של שנה שעברה שמסבירה כמה כדאי AWD...

בקיצור לא שווה את הכסף. אבל אם אתם רוצים אז תבלו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא יאומן שאנשים משלמים כסף בשביל לראות פולקסואגן בורה ויונדאי גטס.

ריכזו לכם את אולמות התצוגה במקום אחד ואתם מספיק פראיירים בשביל לשלם על זה כסף ..

לא מבין אותכם תאמינו לי .

1. התערוכה הזו, להבדיל מ"אוטומוטור", מיועדת בעיקרון לרכבי פנאי, אופנועים וכו'.

2. המכוניות הפרטיות היחידות שמותר להציג בה הם כאלו שזו להם הופעת בכורה בישראל. לכן יוצגו בה בין היתר דגמי ה-M של ב.מ.וו (5 ו-6), ריינג'-רובר ספורט, דייהטסו סיריון (כן, אני מנחש שזה לא יגרום לך להזיל ריר, אבל גם בתערוכת ז'נבה לא כל הדגמים החדשים הם פרארי וזונדה), יונדאי סונטה החדשה, מאזדה 5, פוקוס החדשה, וכן מרצדס M-קלאס (החדשה, כן?), ניסאן פאת'פיינדר ובטח עוד כמה ששכחתי.

3. יודע כמה תערוכות רכב מקומיות מתנהלות ברחבי העולם? רק במיעוטן יש חידושים אמיתיים. הרוב המכריע של המכוניות שמוצגות שם אינם דגמים חדשים אלא "ריכוז אולמות תצוגה" כדבריך, בתוספת תיבול של דגמים שהם חדשים לאוכלוסיה המקומית. לי אישית אין כל ענין לכתת את רגלי בין סוכנויות רכב כדי לראות מה יש להם להציע - אבל בהחלט אהנה להסתובב עם הבן שלי כשיש ריכוז במקום אחד. במיוחד אם יש ריכוז של רכבי-שטח מוגבהים...

4. למען הסר ספק - אני לא קשור לתערוכה בשום צורה, וגם לא מקריין שם שום דבר השנה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

2. המכוניות הפרטיות היחידות שמותר להציג בה הם כאלו שזו להם הופעת בכורה בישראל. לכן יוצגו בה בין היתר דגמי ה-M של ב.מ.וו (5 ו-6), ריינג'-רובר ספורט, דייהטסו סיריון (כן, אני מנחש שזה לא יגרום לך להזיל ריר, אבל גם בתערוכת ז'נבה לא כל הדגמים החדשים הם פרארי וזונדה), יונדאי סונטה החדשה, מאזדה 5, פוקוס החדשה, וכן מרצדס M-קלאס (החדשה, כן?), ניסאן פאת'פיינדר ובטח עוד כמה ששכחתי.

3. יודע כמה תערוכות רכב מקומיות מתנהלות ברחבי העולם? רק במיעוטן יש חידושים אמיתיים. הרוב המכריע של המכוניות שמוצגות שם אינם דגמים חדשים אלא "ריכוז אולמות תצוגה" כדבריך, בתוספת תיבול של דגמים שהם חדשים לאוכלוסיה המקומית. לי אישית אין כל ענין לכתת את רגלי בין סוכנויות רכב כדי לראות מה יש להם להציע - אבל בהחלט אהנה להסתובב עם הבן שלי כשיש ריכוז במקום אחד. במיוחד אם יש ריכוז של רכבי-שטח מוגבהים...

טל

יא חביבי, כל אחד והסטיות שלו .

אני אישית לא אטרח ואשלם ממיטב כספי בשביל לראות דגמים שיהיו בראש רשימת רכבי הליסינג בשנה הבאה .

אז אוקיי, רכבי שטח מוגבהים זה אטרקציה נחמדה, לי אישית זה לא כ"כ עושה את זה אבל למי שזה עושה את זה, לבריאות.

ה M5 וה M6 , באמת מכוניות מעניינות מאוד ולא כאלה שתראה יום יום על הכביש.

אבל בשביל זה ודיהטסו סיריון ללכת ולשלם כסף , כמו שאמרתי, כל אחד והסטייה שלו.

על תערוכה כזו לא צריכים לגבות כסף בכניסה , זה קצת חוצפה, זה מה שאני חושב.

פורסם

טל

אז לפי מה שאתה אומר תערוכת "רכב ויותר" מומלצת וטובה יותר מהאוטומוטר? :wink:

לא ממש הבנתי את ההבדל בינהם.

ומה הכוונה לרכבי פנאי?

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
יא חביבי, כל אחד והסטיות שלו .

אני אישית לא אטרח ואשלם ממיטב כספי בשביל לראות דגמים שיהיו בראש רשימת רכבי הליסינג בשנה הבאה .

אז אוקיי, רכבי שטח מוגבהים זה אטרקציה נחמדה, לי אישית זה לא כ"כ עושה את זה אבל למי שזה עושה את זה, לבריאות.

ה M5 וה M6 , באמת מכוניות מעניינות מאוד ולא כאלה שתראה יום יום על הכביש.

אבל בשביל זה ודיהטסו סיריון ללכת ולשלם כסף , כמו שאמרתי, כל אחד והסטייה שלו.

על תערוכה כזו לא צריכים לגבות כסף בכניסה , זה קצת חוצפה, זה מה שאני חושב.

אתה הולך לקולנוע? בשביל מה? הרי גם ככה יראו את הסרט בטלווזיה בקרוב

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אתה הולך לקולנוע? בשביל מה? הרי גם ככה יראו את הסרט בטלווזיה בקרוב

אני לא הולך לקלנוע בשביל לראות פרסומות ואז הולך הביתה .

הבנתי את הפאונטה שלך, לך ל"תערוכה" ותהנה.

לטל, מקורות יודעי דבר ידעו להגיד לי שה M קלאס לא כ"כ מוצגת בתערוכה וגם הרינג' רובר שהזכרת לא הגיע .

לא יודע אם זה ישנה אצלך משהו, אבל ככה סתם שתדע.

פורסם

טוב, הייתי היום בתערוכה.

מצחיק שהמארגן, דורון גילר, אמר שכבר בשנה שעברה ניתן היה לראות שהתרבות המוטורית התפתחה פה ושאנשים מתנהגים יפה יותר בתערוכות רכב. לראיה הוא ציין ששנה שעברה כבר לא התעללו/הרסו/גנבו/השחיתו שום דבר באוטומוטור, אבל להזכירכם, כבר בהתחלה נגנבה שם, בין השאר, ידית הילוכים של מיצובישי איוו...

והשנה, הפלא ופלא, כבר יום לפני הפתיחה (יענו, אתמול), נגנבה עוד ידית הילוכים! מ...(נחשו), כמובן. מיצובישי איוו.

בכל מקרה, מיצובישי הציגו דוכן מאוד מרשים ובו סימולטור נהיגה נהדר בתוך מכונית ראלי אמיתית. הסימולטור למתעניינים הוא GT4 בפלייסטיישן 2, מסלול האלפים השוויצרים. אני עשיתי 1:50 בניסיון הראשון, זה אמנם לא זמן מרשים כ"כ אבל זה הרבה יותר קשה כשיושבים בתוך מכונית ראלי אמיתית שזזה על המתלים, וצריך להעביר הילוכים ולהיות עדין עם הדוושות...

כמה מטרים משם אפשר לראות את ג'וני ווסטברג נהג המירוצים עושה דונאטס באיוו 6, שגם זה נחמד :-)

מלבד זאת התערוכה קטנה ולא ממש מרשימה, לא ביחס לאוטומוטור ובוודאי לא ביחס לתערוכות בחו"ל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איך בדיוק גונבים פאקינג ידית הילוכים מרכב???

נכנסים לפאקינג אוטו כשאף פאקינג אחד לא נמצא פאקינג בסביבה, לוחצים על הפאקינג ידית ומסובבים, זה פאקינג הברגה. מספיק חצי פאקינג דקה בלי פאקינג השגחה, ופאקינג הלכה הידית.

:lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...