Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן גם אני חזרתי מהתערוכה בבאסה. חוץ מכמה מכוניות והאיוו שעשתה צלחות לא היה שום דבר מעניין

כל המכוניות שהוצגו שם יש על הכביש. אבל מה שבאת היה דפוק

הדבר הכי דפוק ששמעתי בחיים שלי שעלייה על הסימולטור היא לאנשים עם רישיון בלבד יענו מה למי שאין רישיון יכול להכניס ת'אוטו בקיר או משו כזה!?!? הקטע הזה ממש עיצבן אותי!

זה היה ממש בזבוז של כסף!!

אם מישו מעוניין אני יכול להעלות תמונות או\ו סרטון של האיוו עושה צלחות

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אתמול בשעות אחר הצהריים הלכתי עם 5 חברים לתערוכה.קצת היה מוזר שלא היה תור כמו בשנים קודמות בקופות אבל אמרנו נכנס..

נכנסו לביתן הראשון הממש עלוב של BMW שהביאו 4 דגמים ,יונדאי שהביאו רק את הסונטה החדשה הפולסווגן החדשה עלתה על הר מאולתר שהם בנו ועוד כמה ניסנים .זהו מאותו רגע היה יותר דוכני אוכל מאשר מכוניות/אופנועים. למרות שהיה קצת אופנועים בחוץ כמו R החדש וכמה דוכנים לקנות ציוד לאופנועים לא היה הרבה.שאר הסיבוב שלא היה כמו בשנים קודמות בתוך ביתנים סגורים היה הפעם על הכביש שמשני צדדיו היה אוכל ומכוניות .היה לפי דעתי וחברי ממש ממש אכזבה.הרבה רכבים לא הגיעו כמו מרצדס פורשה וולבו שהביאו רכב עם בוץ וזהו רנו פיג'ו ושאר הצרפתיות לא היו סובארו שתמיד הביאו מופע יפה של כוח הביאו רק מסכי פלזמה הונדה הביאו כמה רכבי גא'ז ...

בתחום המערכות היו רק שני דוכנים וגם ממש ממש לא היה שם הרבה מה לראות

אני יעלה לכם כמה תמונות.

DSCF20051.JPG

DSCF19871.JPG

DSCF19831.JPG

DSCF19841.JPG

DSCF20191.JPG

DSCF2000.JPG

רז

פורסם

הרגע חזרתי מהתערוכה... הורידו לאימפזות סמלים פשוט לא יאומן מה עושים שם... יש גם את הג'ז ואת הג'פ של הונדה פתוחים לקהל,לא ישבתי בפנים, אבל אני מאמין שיגנבו/גנבו שם משהו.

יש שם בחורות שמוכרות כל מיני שטויות שתופסות כל הזמן ילדים קטנים ומפתאים אותם וגורמים לאי נעימות אחר כך שהילד מתחיל לבכות שהוא רוצה איזה מכונית צעצוע מפגרת.

אני ניכנסתי ב35 של(210 נק') ודווקא היה בסדר, 35 שקל לכרטיס זה שווה, 65 לא.

אהבתי את האימפזה שיש מאחורה מסך קצת דפוק באיכות... עמד לידה בחור כל הזמן וניקה אותה שלא יהיו סימני אצבעות על האוטו. וכמובן יש שם לוח פוקוס בשפע :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טוב, אז קודם כל לאור התגובות אני חושב שאני יחסוך לעצמי את הביקור בתערוכה.

רק רציתי לשאול לדעתכם, איך הייתה נראית הסיריון החדשה במציאות?

פורסם
אכן גם אני חזרתי מהתערוכה בבאסה. חוץ מכמה מכוניות והאיוו שעשתה צלחות לא היה שום דבר מעניין

כל המכוניות שהוצגו שם יש על הכביש. אבל מה שבאת היה דפוק

הדבר הכי דפוק ששמעתי בחיים שלי שעלייה על הסימולטור היא לאנשים עם רישיון בלבד יענו מה למי שאין רישיון יכול להכניס ת'אוטו בקיר או משו כזה!?!? הקטע הזה ממש עיצבן אותי!

למי שאין רישיון בטח לא יודע להתעסק עם הקלאץ והגיר ויכול לגרום לנזק יקר.

לכן זה השיקול שלהם לפי מה שאני חושב.

ולגבי הסירטון , לא רואים כלום הכל אפור כזה , ורק שומעים

פורסם

נזק? זה הרי בסה"כ משחק מחשב לא? לא הבנתי זאת לא סתם מכונית שעומדת במקום??

לצערי הרב לא ראיתי את הסימולטר מכמה סיבות... עיצה לחיים: אל תלכו עם רופאים לשום מקום, כי הם תמיד חייבים ללכת באמצע...

איזה באסה שבקושי ראיתי משהו :-(:cry:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין ברכב קלאץ', יש טיפטרוניק - הטיית הידית למטה מעלה הילוך, הטייה למעלה מורידה הילוך.

זוהי איבו 8 אמיתית לכל דבר, עם כלוב, כסאות ספורט וכו'...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אין שום קלאץ'... יש שתי דוושות אחת כדי לזוז קדימה ואחת כדי לעצור וזהו. ההילוכים הם מעין טיפטרוניק.. דחיפה מורידה הילוך ומשיכה מעלה הילוך.. כמו בראלי אמיתי.

אני חושב שהסיבה שהם דורשים רישיון היא כדי למנוע מאלפי זאטוטים בני 10 לתקוע את התור רק כדי לגלות שהרגליים שלהם לא מגיעות לדוושות... ואני חושב שהם צודקים במאה אחוז.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הבנתי , סבבה גם חשוב שלא יהרסו את האוטו הנ"ל , זה אפילו יותר יקר מאיבו רגילה אז תחשבו אתם למה לא נתנו לאנשים שאין להם רשיון להיכנס והם צודקים !

• תוכן חדש...