Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לקראת קניית סוזוקי קרוסאובר 2017 מטרייד אין.

משום מה המוכר אומר שיש להם רק מפתח אחד.

ברכב יש התנעה ללא מפתח, זאת אומרת כפתור שצריך להצמיד אליו את המפתח וללחוץ על הכפתור בשביל שהרכב יניעץ

הרכב מגיע מהסוכנות רק עם מפתח אחד, זה יכול להיות? או שהם פשוט איבדו את השני?

הבנתי ששכפול של שלט נוסף כזה הוא עסק לא זול.

פורסם

הרכב מגיע עם שני מפתחות. תוריד מהמחיר את מחירו של מפתח חדש (תברר במוסך, מודבר בהרבה מאות שקלים), והדבר הראשון שתעשה יהיה להתאים מפתח חדש. אתה לא רוצה להתקע עם רכב בלי מפתח רזרבי.

דרך אגב, מדובר במפתח קרבה אבל אין צורך להצמידו לשום דבר, כל עוד יש בו סוללה תקינה הוא יפתח ויתניע את הרכב כאשר הוא בכיסך . צריך להצמיד אותו לחיישן רק אם הסוללה שלו חלשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשקניתי רכב מאוויס גם קיבלתי עם מפתח אחד, בנוסף קיבלתי שובר לשכפול מפתח נוסף.

תוך כמה ימים יצרתי קשר עם האיש של השכפולים, הגיע אליי עד לעבודה ושכפל מפתח על המקום כולל חריטה של המפתח חירום.

הוא אמר לי גם שלשכפל מפתח כזה זה 1000 שקל פלוס מינוס.

אל תוותר!

פורסם (נערך)

תודה על התשובות.

לפי המוסך של סוזוקי זה אפילו יעלה לי יותר. הם רוצים 1020 שח על השלט, 350 שח על המפתח לפני מע"מ ועבודה.

הרכב לא מניע אם לא מצמידים אותו ממש צמוד לכפתור הנעה, אולי באמת בנוסף להכל גם הסוללה בשלט היחיד חלשה.

עריכה אחרונה על ידי yoni122
פורסם

תופעה מוכרת. אני לא מכיר את הקרוסאובר 2017, אבל ב-2016 שלי אני לפעמים מקבל כל מיני התראות עם החלפת צבע הצג לצהוב, הצמדת המפתח לכפתו ההתנעה פותרת את הבעיה.

המלצה חמה - לבדוק בספר הרכב באיזו סוללה מדובר ולהזמין סטוק של 5-10 יחידות מתוצרת טובה באיביי (ממקור אירופי). זה יעלה בערך כמו סוללה בודדת בארץ.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...