Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, פוקוס 2017 גיר פלנטרי, בעת שילוב  להילוך D מורגשת דפיקה ברכב.  מורגש גם כאשר הרכב נדלק לאחר כיבוי start stop, יש ממש אפילו קפיצה קטנה של הרכב. כרגע הק"מ עומד על 48,000 , הרכב שמור עם היסטוריית טיפולים. האם החלפת שמן גיר תעזור?

מחוץ לכך הגיר עובד מצויין, העברות הילוכים חלקות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

תושבות בדקת?
נשמע שהבעיה יותר לכיוון תושבות מנוע או גיר מאשר תקלה בגיר.
זה ק"מ נמוך יחסית לתקלה בגיר ( למרות שזה בהחלט ייתכן).
בגלל ההספק הגבוה ( יחסית כמובן) של המנועים האלה הייתי מתחיל בבדיקת תושבות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 2
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון בנושא, הוחלפה משאבת sart stop שגרמה להנעה אגרסיבית מאוד של הרכב לאחר כיבוי ברמזור, נכון לעכשיו הנעות כאלה עוברות חלק. הבעיה היא בשילוב ל D, רק כאשר הרכב לאחר נסיעה ממושכת (20 דק+) מורגשת דפיקה די חזקה בהכנסה להילוך, גם העברות הילוך מורגשות ולא חלקות כלכך. נבדקה תושבת גיר תחתונה ולא נראה שיש שם קרע. משיטוטים ברשת יש שמועות על רכבים שיוצאים מהמפעל עם מחסור בשמן גיר, האם כדאי לבצע החלפה?

תושבת גיר עליונה לא נבדקה עדיין.

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם (נערך)

תודה, יש איזה פתרון אפשרי? חשבתי לנסות להחליף שמן גיר, בחול די מקובל לעשות החלפות שמן לגיר הזה (6f35)

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם
לפני 48 דקות, Krd כתב:

תודה, יש איזה פתרון אפשרי? חשבתי לנסות להחליף שמן גיר, בחול די מקובל לעשות החלפות שמן לגיר הזה (6f35)

לא חושב שזה יפתור את הבעיה. צריך לחיות איתה. תנסה אולי ללחוץ את הבלם בחוזקה יותר בעת ההחלפה יש כאלה שציינו שזה מקל על התופעה או לעצור לרגע בN ואז להעביר לD.

בספר רכב רשום ששמן גיר מחליפים פעם ב10 שנים או 200 אלף לא הייתי ממהר להחליף. במיוחד שהתופעה קיימת גם ברכבים עם ק"מ נמוך מאוד.

אחד החברים בקבוצה ציין לפני מספר שבועות שביצע יזום החלפת שמן גיר במוסך מורשה לבקשתו לאחר 5 שנים שהרכב נוסע ולאחר ההחלפה החמירו לו הדפיקות בהחלפה מ1 ל2 ומ2 ול1.

פורסם

כבר היה שרשור על משאבת סטארט סטופ בפוקוס הללו. אני מניח שהאוטו לא רחוק מסוף תקופת האחריות, הייתי מציע לגשת למוסך מורשה יבואן על מנת לבחון את הבעיה הנוספת. שי לי באור יהודה מומלצים.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...