Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלה מלחמת החשמליות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי ששם לב, ולמי שלא, 

אתמול לובינסקי גזרו 10,000 שח ממחיר ה MG החשמלית ל 128,888 שח. 

עכשיו קפצה לי מודעה בפייסבוק שיוניון מוטורס, היבואנים של GAC3 חתכו 5100 שח במחיר ל 133,900 שח. 

ל GAC3 טווח רשמי של 309 קמ, ואילו ל MG טווח מוצהר של 265 קמ. 

בעוד שה GAC מגיעה עם מובילאיי, וחסרה יכולת הטענה מהירה, ה MG מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות, ואפשרות להטענה מהירה. 

האם לא ניתן היה להשיק מראש את שתי המכוניות במחירים המופחתים, ולהיות יותר אטרקטיביים לקהלים נוספים?

האם מסתמנת מלחמת מחירים בגיזרה החשמלית? 

הלוואי! 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד היום רכבים סיניים - איך נגיד בעדינות - נכשלו בשוק הישראלי באופן מחפיר, למרות מחיר אטרקטיבי ואבזור רב. לא יודע עד כמה הורדת המחיר תעזור פה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עכשיו יש להם יתרון על האחרים - חשמלי במחיר של משפחתית רגילה.

ד"א במחירים האלה אפשר למצוא גם איוניק חשמלית משומשת קלות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, shugiflex כתב:

עד היום רכבים סיניים - איך נגיד בעדינות - נכשלו בשוק הישראלי באופן מחפיר, למרות מחיר אטרקטיבי ואבזור רב. לא יודע עד כמה הורדת המחיר תעזור פה.

מצד שני אוטובוסים סיניים מצליחים בגלל מחיר נמוך יותר.

כנראה שההבנה הזאת מתחילה לזלוג גם לייבואנים של הרכבים החשמליים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 53 דקות, shugiflex כתב:

נכון, אבל נדמה שיש משהו בהנעה חשמלית שגורם לאנשים להעניק לרכב מדד אמינות גבוה יותר. יש אולי בכך משהו בשל העבודה שאין מנוע, אבזור תומך מנוע ואין תיבת הילוכים. MG כבר מכרו 640 יחידות מהדגם החשמלי, זה אמנם לא המון אך זה מספר יפה בהחלט. מעבר לכך, יש מספיק אנשים שלא חושבים בכלל על הדברים האלו, נראה טוב? מחיר טוב? ג'יפון? חשמלי? אהה, גם יש מערכות בטיחות מתקדמות? יופי, תארוז לי אחד. 

אני לא חושב שיש כאן מלחמת מחירים, ההוזלה היא לרמת הגימור הבסיסית שכנראה נתקעו איתה במלאי כי סביר להניח שהרוב פשוט הוסיפו את ה-2200 שקל לרמת הגימור הגבוהה יותר, מה גם שיש מתיחת פנים בדרך, לפחות אחת כזו הוצגה לדגם הבנזין. GAC GE3? זה גם כך דגם המוגבל ל-400 יחידות בלבד בישראל ואני מאמין שכאשר יחלו בשיווק דגמי AION אף לקוח כבר לא יסתכל על ה-GE3. 

פורסם

המכירות של MG הם הצלחה ברמה עולמית.

מספר הרכבים שהם העלו על הכביש בארץ מאוד גבוה, יחסית.

יבואן של מוצר חדש מתחיל למכור במחיר הכי גבוה שהוא חושב שהוא יכול למכור.

עכשיו שיש ללובינסקי את ה 2008 הם רצו להפריד אותם בהפרש גדול יותר של מחיר.

אוטובוסים זה סיפור אחר, החליטו בארץ שהם רוצים אוטובוסים חשמליים, רק לסינים יש אוטובוסים כאלה.

העבירו כמה מעטפות מתחת לשולחן והתחילו ליייבא את האוטובוסים.

כמעט כל האוטובוסים שיש בארץ מורכבים בארץ, חוץ מהאוטובוסים החשמליים האלה, היו צריכים להעביר מעטפות ממש שמנות בשביל לאשר את ייבוא האוטובוסים האלה

אייל

פורסם
לפני 7 שעות, LotusElise כתב:

כמעט כל האוטובוסים שיש בארץ מורכבים בארץ,

ממש לא.

כבר המון שנים שמביאים לכאן אוטובוסים תוצרת ספרד, טורקיה, פולין ואפילו ירדן (היו של נתיב אקספרס, מכוערים ולא נוחים).

וגם אוטובוסי דיזל סיניים לא חסר.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

האם לא ניתן היה להשיק מראש את שתי המכוניות במחירים המופחתים, ולהיות יותר אטרקטיביים לקהלים נוספים?

זה יבואן שמראש מכר MG ידנית ב 74 אלף, ואחרי חצי שנה חתך את המחיר ל-60-62 אלף. ככה שאני לא אתפלא אם זאת שיטה. 

פורסם
לפני 11 שעות, discoTD5 כתב:

למי ששם לב, ולמי שלא, 

אתמול לובינסקי גזרו 10,000 שח ממחיר ה MG החשמלית ל 128,888 שח. 

עכשיו קפצה לי מודעה בפייסבוק שיוניון מוטורס, היבואנים של GAC3 חתכו 5100 שח במחיר ל 133,900 שח. 

האם מסתמנת מלחמת מחירים בגיזרה החשמלית? 

הלוואי! 

זהו - שלא. כמות כלי הרכב החשמליים הזמינים למכירה אינה גדולה, ולכן המחיר משמש כלי לויסות הביקוש בהתאם לזמינות המלאי.

הדגם שלובינסקי הוזילו הוא מרמת הגימור הנמוכה ממנה נמכרו מעט מאד (24 יחידות מתוך כ-640 שנמכרו בסך הכל) מעריך שהם מעוניינים להתחיל להזיז את המלאי של רמת הגימור הזאת.

לגבי GAC נראה לי שמדובר בפרסום של הנחה שנתנה גם כך לכל הקונים מזה זמן, בנוסף יש שמועות על מתיחת פנים שתכלול אפשרות לטעינה מהירה, מה שמסביר את הרצון להעיף את המלאי הקיים, תכל'ס נראה שמכירות ה-GAC תופסות תאוצה כשרק בחודש החולף נמסרו כ-40 יחידות מתוך כ-120 שנמכרו מתחילת השיווק.

לפני 8 שעות, LotusElise כתב:

המכירות של MG הם הצלחה ברמה עולמית.

מספר הרכבים שהם העלו על הכביש בארץ מאוד גבוה, יחסית.

יבואן של מוצר חדש מתחיל למכור במחיר הכי גבוה שהוא חושב שהוא יכול למכור.

עכשיו שיש ללובינסקי את ה 2008 הם רצו להפריד אותם בהפרש גדול יותר של מחיר.

לובינסקי היו שמחים לקבל הקצאה משמעותית של ה-2008 החשמלית, זה כנראה לא יקרה בקרוב, ואנחנו נמשיך לראות מעט מכוניות מהדגם הזה עולות לכביש - לפחות בעתיד הנראה לעין.

כמות המסירות של MG ZS EV מתחילת השנה מרשימה בהחלט, אך עדיין מדובר בכמות שנמכרת בבריטניה למשל בשבועיים-שלושה. אז יש לראות את הדברים בפרופורציה נכונה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, LotusElise כתב:

העבירו כמה מעטפות מתחת לשולחן והתחילו ליייבא את האוטובוסים.

את המעטפות העבירו כבר לפני שנים כדי לייבא אוטובוסים סיניים לא חשמליים.

בעבר רוב האוטובוסים היו מורכבים בארץ, שינו את זה רק כדי לייבא את הסיניים בגלל קשרים. החשמליים הגיעו אח"כ והכמות שלהם זניחה.

פורסם
לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

מצד שני אוטובוסים סיניים מצליחים בגלל מחיר נמוך יותר.

כנראה שההבנה הזאת מתחילה לזלוג גם לייבואנים של הרכבים החשמליים.

לא רק בגלל מחיר נמוך, כתבה מעניינת על הקשר הפוליטי של הנושא 

https://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-116390597553341004.htm

מבחינת בטיחות הם מזעזעים ואני לא בטוח שלאחר מספר שנים מבחינת אמינות הם מספקים את העבודה הנדרשת.

אבל בתור מפעיל אוטובוסים למחיר הרכישה הראשוני יש משקל מאוד כבד, כי אוטובוס שעולה לדוגמא 20-25% פחות כפול עשרות אם לא מאות או אלפי אוטובוסים

זה חיסכון של מיליונים על גבי מיליונים.

פורסם

GAC מותג הרבה יותר איכותי מ MG, הן ברמת האבזור שהוא מציע ועד השירות שאתה מקבל מהיבואן.
זה שאין לרכב מערכות בטיחות וטעינה מהירה זה בגלל בעיות תקינה - הרכב משווק רק בישראל מחוץ לסין וזה לא אומר שום דבר על איכות הרכב

פורסם

מה זה משנה למה אין? פשוט אין, ולכן זה חסרון אובייקטיבי של הGAC לעומת הZS ,לא משנה איך תהפוך את זה.

לMG יש גם יתרון של ציונים ביורו N קאפ שגם אין לGAC3. 

מי שמתלבט מסתכל על מה יש ומה רכב X נותן לעומת רכב Y וההפך. 

לגבי שירות, אין לי מושג לגבי לובינסקי, מיוניון עד כה השירות היה דיי טוב. 

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, noamosh כתב:

GAC מותג הרבה יותר איכותי מ MG, הן ברמת האבזור שהוא מציע ועד השירות שאתה מקבל מהיבואן.
זה שאין לרכב מערכות בטיחות וטעינה מהירה זה בגלל בעיות תקינה - הרכב משווק רק בישראל מחוץ לסין וזה לא אומר שום דבר על איכות הרכב

האבזור של ה-MG משאיר אבק ל-GAC, רכב בלי מערכות בטיחות ורכב חשמלי בלי טעינה מהירה - אין לו זכות קיום.

תזכיר לי איזה שירות צריך רכב חשמלי בדיוק? חוץ מעדכוני תוכנה וטיפולי שקר כדי שהיבואן יוכל להצדיק את קיומו?

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • תוכן חדש...