Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלסטיק זה פלסטיק וצבע זה צבע, שני דברים שונים. לשאלתך, בטח, כל עוד תשמור על הצבע ועל הפלסטיק יותר טוב, כך הם יישמרו ליותר זמן. לצבע אתה יכול לשים אוטם, לפלסטיקה אתה יכול להשתמש בvrp של Chemical Guys. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מומלץ בהחלט מבחינת מראה חדש שנותן גימור יפה לרכב שמור. (כמו כל חלק אחר ברכבים שמורים)

הבעיה שיש רכבים של מותגים מסוימים שלא שורדים בחום בארץ, לכן גם תכשיר אפילו האיכותי ביותר

לא ימנע לחלוטין מהפלסטיקים להתבלות/להתפוצץ/להתפורר. כאן יש הרבה המלצות

עדיין זה תהליך שכדי ליישם מידי כמה חודשים על הגומיות החיצוניות, מסגרות הדלת, כל הפלסטיקים כולל של הגבים

כמובן בתוך הרכב להקפיד על תכשירים לחידוש פלסטיקים מבוססים על מים, ולכסות את הדשבורד/הגה עד כמה שאפשר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, imprezadude כתב:

פלסטיק זה פלסטיק וצבע זה צבע, שני דברים שונים. לשאלתך, בטח, כל עוד תשמור על הצבע ועל הפלסטיק יותר טוב, כך הם יישמרו ליותר זמן. לצבע אתה יכול לשים אוטם, לפלסטיקה אתה יכול להשתמש בvrp של Chemical Guys. 

התכוונתי לצבע השחור של הפלסטיק 

פורסם

תכשיר מצוין לחידוש פלסטיקים חיצוניים כולל צמיגים. כתבתי עליו כמה פעמים בפורום.

אם אתה רוצה להשקיע מעט יותר ולקבל ציפוי ציפוי באיכות גבוהה לאורך חודשים ארוכים, Gtechniq ייתן לך את המענה

בצורה הכי טובה. 

פורסם
לפני 13 שעות, imprezadude כתב:

התכוונתי לצבע השחור של הפלסטיק 

תודה. מישהו אמר לי שלא רצוי להשתמש בתכשירים לפלסטיק חיצוני בגלל השמש זה לפעמים ניהיה יותר גרוע . זה התכשיר שיש לי אני משתמש איתו לדשבורד . האם מתאים גם לחצוני ?

Screenshot_20201012-135710_Chrome.jpg

פורסם
לפני 8 שעות, yogev20 כתב:

תכשיר מצוין לחידוש פלסטיקים חיצוניים כולל צמיגים. כתבתי עליו כמה פעמים בפורום.

אם אתה רוצה להשקיע מעט יותר ולקבל ציפוי ציפוי באיכות גבוהה לאורך חודשים ארוכים, Gtechniq ייתן לך את המענה

בצורה הכי טובה. 

יש לי את התכשיר הזה כמה שנים, 
זה התכשיר היחידי שהצליח לשמור על הפלסטיקה החיצונית גם בחניה בשמש ישירה! אני מחדש פעם בשנה שנתיים.

• אהבתי 1
פורסם

רק gtechniq יכול להחזיק פרק זמן כל כך ארוך כי זה ציפוי.

הוא ציטט את ההודעה שלי אז בהחלט הוא התכוון לציפוי של gtechniq. 

koch לא יכול להחזיק יותר מכמה חודשים בנדיבות, והכנה ראויה. 

פורסם

ככה חשבתי, נראה לי לא הגיוני אז רציתי לדעת בוודאות על איזה דיבר ממה שהצעת. נשמע too good to be true :)

אגב, ראיתי שיש כאלה שמשתמשים בציפוי לצבע כמו CSL על פלסטיקה, מישהו ניסה ויודע האם זה תחליף טוב לציפוי ייעודי לTrim?

פורסם
לפני 6 שעות, yogev20 כתב:

nadavmiler

אתה קורא את מה שאני כותב? כי יש תחושה שאתה לא מפנים את הדברים.

אני מפנים בסדר  . תודה על העזרה שלך 

פורסם
לפני 10 שעות, imprezadude כתב:

אגב, ראיתי שיש כאלה שמשתמשים בציפוי לצבע כמו CSL על פלסטיקה, מישהו ניסה ויודע האם זה תחליף טוב לציפוי ייעודי לTrim?

אנא הוסיף קישור שנבין למה אתה מתכוון.

• תוכן חדש...