Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים הייתה לי בעיה עם צינורות המים לחימום הרכב. התקלה נבעה מאיזו שהיא קומבינה שעשו באוטו לפני כמה שנים. דרך הפורום יצרתי קשר טלפוני עם בני ל. ששמח מאד לעזור לי לאתר את הבעיה והציע לי את הדרך לפתרונה. הפתרון היה כמובן בניית מערכת צינורות חדשה. בני גילה סבלנות רבה שספק אם מישהו אחר היה עומד בה. וכאשר ראה שדרך הטלפון אני בטח לא אקלוט כלום, לקח יוזמה ושירטט בעצמו את התרשימים ופיקסס לי אותם. הבעיה כמובן נפתרה הודות למקצועיותו ואדיבותו של בני ל.

כל זאת היה כאמור לפני מספר חודשים, השבוע נתקלתי בבעיה נוספת, שלא אלאה אותכם בפרטים לגביה, ופניתי בה"פ לבני. בני הגיב בשמחה וביקש ממני להתקשר אליו למרות השעה המאוחרת. הוא כמובן עבר איתי בטלפון על כל ההליך של תיקון התקלה ובזבז עלי זמן יקר. מיותר לציין שגם הפעם הכל הסתדר.

אני שוב רוצה להודות לך בני, ולהמליץ עליך בפני חברי הפורום.

פורסם

זה לא חדש, בני לדעתי אחד המכונאים הטובים ביותר שנתקלתי בהם עד כה, ונתקלתי בהרבה, הידע שהוא מפגין וניסיון העבודה שלו, אומר את הכל!

פורסם

כל הכבוד, זו לא הפעם הראשונה שאני רואה הודעת תודה וברכה לבני ל.

בהזדמנות זו, אני אודה לו אם הוא יפנה אלי לגבי בעיה מתמשכת אצלי ברכב : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=550124#post550124

אני מעוניין לבצע את הבדיקה והטיפול אצלו.

תודה.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

מהיכרות בהחלט קצרה,אכן מדובר באדם מקצועי וללא ספק עם סבלנות

אפילו לאחד שמתקשר בין 2 ל-4..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

פלויד.

מצטרף להמלצת קודמיי , ולהמלצתם על ידידנו בני ל. אשר למרות חילוקי דעות מקצועים ביננו,

(מותר לשני בעלי מקצוע באותו תחום להתווכח)חילוקי דעות שולים שנובעים באי הבנה, אני עם הוותק שלי בענף הרכב, מרשה לעצמי, לומר שאני קולט מהר מי הוא חאפר ומי בעל מקצוע בחסד עליון ,

ובני ל. הוא כזה, מכונאי בחסד עליון, בעל זן שהולך ונכחד לצערנו, וחבל...!

ואנו צריכים להיות גאים שבני ל. הוא חבר הפורום , שיודע תמיד ליעץ, ולאבחן דרך הפורום, במידת האפשר, וקולע תמיד!

ממליץ בכל הלב!

בברכה

עמיתך למקצוע

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פלויד.

גם בלילה?!

וברצינות, בהתמודדות היום-יומית שלנו עם אנשי מקצוע חאפרים, טוב לשמוע על אנשים טובים ומקצוענים.

פורסם

אני מצטרף לרשימת הממליצים שהשתמשו בעזרתו של בני ל

הדבר החשוב מכל ששכחתם

סבא בני

זה תואר שיש לו כבוד שאף אחד לא מוכן לוותר עליו

אני אישית נעזרתי בבני דרך הטלפון ודרך האתר .

עם כל זה שאני מכונאי ,המון שנים,

לבני תמיד היה אוזן קשבת

ירון מאיר

פורסם
בני עובד בראשון לציון, קצת רחוק ממך וחבל.

בברכה - רפי לין :-)

לא זה לא בשבילי, למישהו שגר במרכז הארץ.

עריכה:

אכשיו בפורום טכני צריך להיות למעלה תראד בדביק "אם נתקלתה בתקלה או בבעיה ברכבך לחץ כאן על מנת לשגר הודע פרטית לבני ל בכל תקלה ושאלה, במשך כל שעות היום והלילה."

:biglaugh: :biglaugh:

אני לא מכיר את בני ל. ולצערי אני גר הרחק ממקום עבודתו אבל נחמד לדעת שיש בן אדם שניתן לסמוך אליו ולקבל תמיד דעה מקצועית ופתרון לכל בעייה או תקלה.

אגב אם מדברים כבר על אנשים מקצועיים שתמיד מוכנים לעזור אז ישנם עוד כמה אנשים כאלו כאן בפורום.

אבל לדעתי שמם צריך להשאר חסוי על מנת שמחר בבוקר לא יפתחו את יומם במיליון הודעות על תקלות ונושאים הנוגעים לתקלות רכב.

פורסם

הוא התכוון אלי,

הפונטו עם הגיר הגמור...

עריכה:

אני מקווה שבעקבות השרשור הזה, לא ישגעו את בני בטירוף, עד שיימאס לו מאיתנו.

• תוכן חדש...