Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכב מיותר ללקוח הפרטי בתמחור הנ"ל. מחיר זהה לקורולה שיש לה שם הרבה יותר טוב בשוק הישראלי והברידית, והמזדה 3 שגם היא בעלת יחוס גבוה בהרבה ותא נוסעים הכי איכותי בקטגוריה, וזה בלי לדבר על האוקטביה החדשה, הפוקוס והג'יפונים הקוראנים. בקיצור בלי הנחות דומות להיום לליסינג אין לה זכות קיום בשוק הישראלי עם כזה מחיר

פורסם

רק אם הרכב יהיה מבוקש בליסינג תהיה לו הצלחה.
גם יונדאי אלנטרה זה רכב אפור אבל הוא די נפוץ בליסינג. למה?
הנחות גדולות של היבואן לחברת הליסינג שגורר מחיר ליסינג נמוך מאוד לקטגוריה שגורר ריבוי הזמנות לחברות שלא רוצות לשלם מחיר גבוה לרכב משפחתי.
אם המודל של הסנטרה יהיה כמו של האלנטרה ייתכן שתהיה הצלחה לרכב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 16.9.2020 בשעה 08:58, PriceDevil כתב:

המחיר הרשמי לצרכן צפוי להיות 134990 ש"ח בהתחשב במפרט, מדובר במחיר לא רע בכלל.

הנחת חבר, לא פחות מ-30 אלף שקלים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה מסביר את גובה ההנחה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 4.9.2020 בשעה 11:40, asix כתב:

לא יודע אם זה נכון.
יש עדיין אנשים שלא רוצים רכב היברידי עקב מחיר יקר של הרכב ונסועה נמוכה.
מספיק שמשרד האוצר מבטל הטבה אחת או שניים בנושא הרכב ההיברידי וכבר הפכת רכב היברידי לרכישה לא אטרקטיבית.

אני לא רוצה היבריידי, אך הוא לא דבר על לקוחות פרטיים אלא כתב שיהיה קשה לה להתחרות בשוק הליסינג שנכון כרגע רכבים היבריידים הם הכי כדאים שם.

פורסם

הכי כדאי לעומת מה?
אם תשווה מחיר חודשי בליסינג של יונדאי איוניק/קיה נירו/טויוטה קורולה היברידית לעומת מחיר חודשי של יונדאי אלנטרה לרכב שעושה 15,000-20,000 ק"מ בשנה לא בטוח שכדאי רכב היברידי שיקר משמעותית מיונדאי אלנטרה.
יש הרבה רכבים היברידיים שלא ניתן להתקין להם וו גרירה ,לכן מי שנוסע הרבה וזקוק לעגלה יקח רכב דיזל שהוא גם חסכוני מאוד בדלק.
בגדול, כמו כל דבר צריך לבצע השוואה בצורה כוללת ולהחליט האם זה משתלם או לא.
השנוי לעומת שנים קודמות שיש היצע יותר גדול מבעבר וזה גם הכיוון שיצרני הרכב הולכים אליו.
הבעיה זה המיסוי של משרד האוצר שמשבש הכל.

פורסם

הכוונה היתה בגלל הטבת המס שאוטוטו תיעלם,

כל עוד יש הטבות מס על רכב היבריידי זה WINWIN, ואני מדבר על רכבים באותה רמה אלנטרה/סנטרה זה לא כוחות מול הקורולה למשל.

פורסם

קצת איבדתי אותך. 

אתה מדבר מכיוון הליסינג או מכיוון הקניה בשוק הפרטי?

אלו שווקים שונים שאינם נהנים מאותם ההטבות ואנסה להסביר.

בשוק הפרטי מעניין את הקונה מחיר הרכישה והסחירות שלו בעתיד. השוק הישראלי מאופיין בתופעת נוספת שהיא תופעת העדר וכאשר רואים שרכב נמצא הרבה בחברות הליסינג רואים בו כרכב מבוקש או לכל הפחות עם רמת אמינות סבירה.

מתי רכב יהיה הרבה בחברות הליסינג? כאשר היבואן מספק הנחות יפות לחברות הליסינג ובכך גורם להם לרכוש הרבה רכבים כאלה. רכבים אלו יגיעו בעתיד לשוק יד שניה אך לא בהכרח שישמרו על ערך גבוה.

לגבי הטבת המס היא רלוונטית רק למי שמקבל רכב ממקום העבודה ואז השווי שימוש שלו נמוך יותר ב 490 ש"ח בברוטו והשווי שימוש נגזר ממחירון הרכב ולא ממחיר הקניה.

נקודה נוספת - חברות הליסינג מתמחרות את מחיר הרכב לפי מספר פרמטרים (ערך גרט, הנחת היבואן, סחירות, אמינות ועוד). יכול להיות רכב מצויין אך יתומחר במחיר חודשי גבוה בחברת הליסינג עקב הנחה קטנה של היבואן לחברת הליסינג ברכישת הרכב והופ - רכב מצויין ולא יהיה לו ביקוש כי המחיר החודשי שלו גבוה.

פורסם

המחיר הוא 135 אלף, מכיוון שכל המשפחתיות בשוק יישרו קו וכולן מוצעות כרגע במחיר הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...