Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף לבד שמן-פילטר שמן.

לאן אפשר אח"כ להביא את השמן הישן, שהרי לא ניתן פשוט לזרוק אותו לפח אשפה או לשפוך?

מן הסתם מוסכים וכו' מחזיקים מכלי ריקון אבל לא ייתנו למישהו שהחליף עצמאית להביא אליהם את השמן הישן-

שהרי מטרת ההחלפה העצמית הייתה לחסוך לשלם להם על ביצוע ההחלפה.

תודה,

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש מוסכים שמסכימים שתשפוך את השמן לצובר שלהם

נכון ללפני השנתיים (ומניח שעדיין) היה במרינה בהרצליה מקום לריקון

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

בעיקרון מוסכים מחוייבים על פי חוק לאפשר לך לזרוק אצלם את השמן המשומש.

הם לא מתרגשים מזה ולא תהיה לך בעיה למצוא מי שיקח את זה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)

היום כשהתקשרתי למוסך לשאול אם הם מוכנים רק לבצע את העבודה של החלפת השמן-פילטר שמן כשאני מביא מהבית "חלפים" מקוריים עם קבלה (שמן, פילטר, אטם, פלשינג, חומר ניקוי לפתח) הם התעצבנו ואמרו שלא. אז לא יודע כמה "ישמחו" לקבל קצת שמן לצובר גם אם על הנייר יש חוק שמחייב...

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
פורסם

תניח להם בכניסה עם פתק ''שמן משומש למיחזור''. ואתה סתם חושב שלא ייקחו ממך זה בראש שלך.

ובקשר לטיפול עם חלפים מהבית. תגיד להם שיש חוק אם הם לא עומדים בו שיצפו לתביעה.

פורסם (נערך)

אם הם לא רוצים את הכסף שלך, לך למקום אחר.
אני צובר כמה גלונים ומוריד במוסך הראשון שאני פוגש, לא תמיד זורמים איתי - אבל אני לא מתווכח, כי איפה שיש מוסך אחד, יש עוד 4-5 בהמשך הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שזה מזהם את הסביבה ואסור לעשות את זה...

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
חפש בור ביוב פשוט בכל רחוב, ושפוך לתעלת הניקוז.
לא הבנתי מה הבעיה?
מבקש לחדד ולהדגיש בשביל כל מי שיקרא את השירשור הזה.
הדבר שהוצע כאן, מעבר להיותו עבירה בוטה על החוק, מהווה זיהום סביבתי שפוגע בכולנו. שמן משומש מזהם מאוד קודם כל את מיי התהום שכולנו שותים מהם ומאגרי מים אחרים, וגורם לנזקים סביבתיים לבעלי החיים ולבני אדם.
בבקשה המנעו מלשפוך את השמן לכל מקום שהוא לא צובר איסוף שמן יעודי שמיועד לכך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...