Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני הייתי שומע את שניהם ומחליט כי זו האוזן שלך... אבל אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 4 אינץ רק אם לא הייתה לי אופציה ל6 וחצי...

פורסם

ברור בעדיף 6.5 אינצ' אבל אולי לא נכנס הוא לא שאל מה עדיף ....

לא יודע אני אהבתי יותר את הסטרייק חבל שהפסיקו ליצר אותם

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לייטנינג אודיו:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=859 (רק 4")

מורל:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=811

גם מצאתי עוד אופציה של Phase, אבל אני לא יודע מה הם שווים בדיוק...

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=399&CatCode=83

כמו שצוין, אני יכול לשים רק 4". :sad:

הסטרייק כרגע מותקנים אצלי באוטו, ומוגברים על ידי רוקפורד 4600 (ביום ראשון יהיה JBL GTO 75.4)

מאחורה יש לי TS-A6980S פיוניר.

שומעים דיי יפה בסטרייק, העניין הוא שבווליום גבוה עם קצת באס המיד של הסטרייק מתחיל קצת לחרחר.. השאלה אם זה תופעה כללית בגלל שהרמקול הוא רק 4" וזה מה יש או שבמורל דוטק ההתנהגות תהיה אחרת... או שבכלל אני לא בכיוון.. :smile:

פורסם

שמע אם תחתוך נכון את הרמקול שלך ותתן לו את טווחי המיד שלו אתה תראה שהוא לא יחרחר אני מאמין בעקרון הכללי יש לך חוות דעת כללית על כל הסט?

אני גם לקראת קניה לא יודע אם שמת לב אבל אני כנראה מאוד יקנה את הפוקאל פולי גלאס 4 אינץ' נראה לי סט מאוד מוצלח שמע יש אפשרות להשלים אותו לשלושה חלקים בניגוד לשאר הסטים הסט נראה לי מאוד ברמה...

אני לא יודע לגבי הפייז שמעתי את ה6 וחצי שלהם והיה משהו מוזר שלא אהבתי בסאונד שלו...

הצעה שלי תשמע את כולם זה המון עניין של טעם אישי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הפוקאל אבל לא ברמת המחיר של הסטים האלו. (תקן אותי אם אני טועה)

אני חושב שהחוות דעת שלי לא כל כך תעזור כי אין לי ממש למה להשוות.. מה שכן אני יכול להגיד, שאני שומע את כל סוגי המוזיקה ולא נתקלתי בצרימות או בעיוותים עד עכשיו.

אם אני משווה את ה- lightning audio למערכת ביתית שיש לי ברמה גבוהה, אז הסאונד קצת פחות מדויק אבל עדיין ברמה טובה.

לפי חוות הדעת שאני קורא באתר הזה אני מבין שאין הרבה סיכוי שהלייטנינג יותר טובים מהמורל דוטק. :smile:

פורסם

כל אחד והאוזן שלו.

תשמע תחליט, אני יגיד לך זה נשמע טוב אתה תגיד לי שלא.

כל אחד והאוזן שלו והטעם שלו.

פרט לכך , הרבה מחברי הפורום הם בעלי רמקולים של מורל. אז סביר להניח שאתה תקרא יותר על הסט הזה מאשר על הלייטנינג.

פורסם

כמובן שההמצלה הטובה וההגיונית היא להגיד לך "תלך תשמע את הסטים ותראה מה נשמע לך טוב יותר" הבעיה היא שזה לא עובד כך , ואין כמעט דרך לשמוע סטים מותקנים של 4 אינץ על מנת להשוות , וגם אם כן מצליחים לשמוע סטים שונים , זה תמיד יהיה מדד מאוד בעיתי בגלל הסביבה השונה שהם ימצאו בה ( הגברה שונה , תנאי אקוסטיקה שונים וכו ) כך שהרבה פעמים אנשים קונים בלי לשמוע - למרות "חוסר המקצועיות שבעניין " .. בקיצור , מי שיכול לתת חוות דעת ( סוביקטיבית כמובן ) שיתן .

פה אני מסיים עם פינת ההטפה היומית שלי :wink:

לגופו של עניין , אתה קורא הרבה יחסית על מורל פה בפורום , כי להרבה אנשים יש אותם - וזה כי הם פשוט קניה טובה . הטוויטרים של הדוטק המדובר הם מהיותר טובים ברמת טווח המחירים שלהם ואפשר לאפיין אותם בצליל יחסית עדין וחי .

אני אישית הייתי בוחר בדוטק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...