Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי משאית הורידה רמפה בכניסה לתחנת דלק וביקשתי ממנו לעלות אותה כי רציתי להיכנס והוא העלה אותה טיפה ופשוט נכנסתי וחתכתי את הפלסטיקה של המראה.

החשמל עובד והיא נסגרת כמו שצריך פשוט רואים שהפגיעה בבירור היא בחלק העליון הלבן.

הונדה hrv שנת 2017, אין אחראיות כבר על הרכב ככה שאני יכול לתקן בכל מוסך.

אמרו שצריך להחליף את כל המראה החשמלית האם זה הגיוני?

ומה המחיר המוערך?תודה.

IMG-20200820-WA0002.jpg

20200820_135941.jpg

עריכה אחרונה על ידי FuriousLift
פורסם

א. "אין אחריות על הרכב ככה שאני יכול לתקן בכל מוסך" - לפי חוק אתה יכול לטפל/לתקן תקלות בכל מוסך מורשה והאחריות לא תפגם שתדע להבא.

ב. במידה ואין נזק למנגנון הקיפול והמראה מתפקדת (וכל הפונקציות שלה מתפקדות, לרבות איתות, כיוונון וכו') אז אתה יכול להחליף רק את כיסוי הפלסטיק ולא את כולה.

ג. בהמשך לנאמר בסעיף ב', מי שאמר לך שצריך להחליף את הכול מחפש לעשות עליך קופה ועבד עליך. 

2016 BMW M235i.

פורסם

אפשר להחליף ב-2 דקות עבודה את כיסוי הפלסטיק. אמור לעלות לא יותר מכמה עשרות שקלים בפירוקייה. 

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אתה מסוג האנשים שיקנו את החלק לבד מאיביי ויחליפו או שאתה מסוג האנשים שמשלמים כסף למוסך כדי לסגור עניין?

בכל מקרה, צריך להבין מה המק"ט של החלק.
https://www.hondapartsnow.com/oem-honda-mirror_cover.html
נסה להכניס שם את מס' השלדה (VIN) כדי להגיע לכיסוי שמתאים ספציפית לרכב שלך, עם המק"ט לרוב מומלץ ללכת לאיביי או AMAYAMA ולחפש משם. החלק עצמו יעלה באינטרנט סביבות 150 ש"ח לרוב, מדובר בכיסוי פשוט ללא איתותים, לזה צריך להוסיף משלוח ולבקש מהמוכרים שיארזו היטב כי..דואר ישראל... ואתה לא רוצה שיגיע עם קליפסים שבורים.
אתה כמובן יכול לחפש גם בפירוקיות בארץ, לבן זה צבע נפוץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 1 דקה, THELAD כתב:

אפשר להחליף ב-2 דקות עבודה את כיסוי הפלסטיק. אמור לעלות לא יותר מכמה עשרות שקלים בפירוקייה. 

יותר לכיוון ה100-200 אבל נראה דיי פשוט(היה לי בזמנו מאזדה 3 ושם הכיסוי פלסטיק של המראות צד זה מחלה- אנשים פשוט גונבים אותם בלי הפסקה🙁, אז היה לי הצורך להחליף את הפלסטיק הזה לא מעט פעמים ובפירוקיות זה היה איזור ה100+ ולרוב צריך היה גם צביעה כי למצוא תואם לצבע הרכב זה מזל גדול)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 59 דקות, ik3 כתב:

יותר לכיוון ה100-200 אבל נראה דיי פשוט(היה לי בזמנו מאזדה 3 ושם הכיסוי פלסטיק של המראות צד זה מחלה- אנשים פשוט גונבים אותם בלי הפסקה🙁, אז היה לי הצורך להחליף את הפלסטיק הזה לא מעט פעמים ובפירוקיות זה היה איזור ה100+ ולרוב צריך היה גם צביעה כי למצוא תואם לצבע הרכב זה מזל גדול)

לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

א. "אין אחריות על הרכב ככה שאני יכול לתקן בכל מוסך" - לפי חוק אתה יכול לטפל/לתקן תקלות בכל מוסך מורשה והאחריות לא תפגם שתדע להבא.

ב. במידה ואין נזק למנגנון הקיפול והמראה מתפקדת (וכל הפונקציות שלה מתפקדות, לרבות איתות, כיוונון וכו') אז אתה יכול להחליף רק את כיסוי הפלסטיק ולא את כולה.

ג. בהמשך לנאמר בסעיף ב', מי שאמר לך שצריך להחליף את הכול מחפש לעשות עליך קופה ועבד עליך. 

לפני כשעה, THELAD כתב:

לפני כשעה, shellcase כתב:

אתה מסוג האנשים שיקנו את החלק לבד מאיביי ויחליפו או שאתה מסוג האנשים שמשלמים כסף למוסך כדי לסגור עניין?

בכל מקרה, צריך להבין מה המק"ט של החלק.
https://www.hondapartsnow.com/oem-honda-mirror_cover.html
נסה להכניס שם את מס' השלדה (VIN) כדי להגיע לכיסוי שמתאים ספציפית לרכב שלך, עם המק"ט לרוב מומלץ ללכת לאיביי או AMAYAMA ולחפש משם. החלק עצמו יעלה באינטרנט סביבות 150 ש"ח לרוב, מדובר בכיסוי פשוט ללא איתותים, לזה צריך להוסיף משלוח ולבקש מהמוכרים שיארזו היטב כי..דואר ישראל... ואתה לא רוצה שיגיע עם קליפסים שבורים.
אתה כמובן יכול לחפש גם בפירוקיות בארץ, לבן זה צבע נפוץ.

לפני 59 דקות, ik3 כתב:

חבר'ה תודה רבה לכולם על התגובות מעריך מאוד.

הרכב מבוטח בביטוח מקיף,ואמרו שתביעות לגבי מראות וכאלה אין עליית פרמייה אז אנחנו שוקלים פשוט להחליף את הכל כי השתתפות עצמית זה 250 שקל,אין עליית פרמיה, והכל יהיה חדש.

ואולי פשוט יחליפו לנו פלסטיקה וזהו.

תודה רבה לכולם.

פורסם

פלסטיק מקורי משומש יעלה לך פחות מ-250 ש"ח וישמור על מראה מקורית, בביטוח יחליפו לך הכול (כדי לעשות כסף) ותקבל חליפית. בהצלחה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...