Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חולם על רכב קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני ממש מעוניין ורוצה כפי שקראתם על קניית רכב ספורטיבי קופה, עכשיו הקטע שבארץ הם יחסית נדירים\יקרים ואני לא כזה מצליח למצוא הרבה אופציות טובות וזולות...

החלום שלי זה רכב ספורט קופה יפני (מדגיש יפני שלא תמליצו לי על איזה פג'ו קבריולט) כמו סובארו SVX, טויוטה סופרה, איסוזו פיאצה וכו אני גם ממש דלוק על רודסטרים אבל לצערי אין כמעט מבחר וגם מה שיש הכל זבל משומש או חדש ויקר בטירוף, אז אם יש לכם מה להמליץ שאפשרי לקנות בארץ תגידו אשמח על כל עזרה (:

פורסם

רכב נדיר כמו Subaru SVX יהיה קשה מאוד למצוא בארץ. החדשות הטובות הן שהחל משנה הבאה ניתן לייבא אחת כזאת כרכב אספנות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש תקציב?

סגנון מועדף?

כי... ההצעות פה עפות מ- CRZ עד S2000, ש... חוץ מזה ששתיהן מיוצרות ע''י הונדה ושתיהן קופה, אין ביניהן שום דמיון. לא בסגנון ולא במחיר. אהההה.... גם השנתונים דומים....

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם (נערך)

תודה לכולם על ההמלצות, אז ככה: 

Honda s2000 - ראיתי, אחלה רכב אבל הלוואי עליי, מחירים פסיכיים רכב נדיר

Honda CRZ - ראיתי, אחלה אופצייה וגם חסכוני אבל רוב הרכבים במצב לא משהו, וגם מה שכן בגלל שזה נדיר והביקוש גדול המחירים בפועל ממש גבוהים, בהרבה מהמחירון גם, גם מהנסיון שלי מסיוויק ההיברידית לא הכי אהבי את התנוחה שם ובכללי הרכב אז לא יודע... 

מאזדה מיאטה - ראיתי, מעדיף כבר crz, לא אקח רכב עם 250קמ יד 10 ועוד ב60 אלף(שזה הכי זול שמצאתי ועוד במצב חרא) ומעלה, לא משנה עד כמה זה מטופח. 

יש עוד כמה אופציות שהציעו, אני אמשיך לבדוק🙂

אני לדוגמא ראיתי פתאום ברחוב לפניי כחתי שנה (לא ידעתי שהרכב הזה קיים, הוא יחסית נדיר גם) את הסובארו GL/לאונה קופה וממש התאהבתי, עכשיו הבעיה שרוב הרכבים במצב לא משהו והם מהדור  הישן שהגיע לארץ (לאונה ואחרונית) והפחות אמינים (הלגאסי לדוגמא הרבה יותר אמין ובגלל זה גם החלום זה svx למרות האוטומט), אז לא יודע אם למישהו יש אולי עוד הצעות ממש אשמח, כל האופציות על השולחן

עריכה אחרונה על ידי Alonx100
  • תוכן חדש...