Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב נוסף שצריך להתאים למשפחה צעירה.

עכשיו בפירוט:

הרכב צריך להיות משפחתי ולאכלס בקלות 2 מבוגרים ו-2 כסאות לילדים.

יד ראשונה (כלומר שאני אהיה היד השנייה).

תקציב של עד 70,000, אבל בהחלט הייתי מעדיף להשתמש רק ב55-60 אלף ש"ח.

בטיחות גבוהה.

חסכוני בדלק - אמור לשמש לנסיעות לעבודה במהלך השבוע, ולטיולים/נסיעות למשפחה במהלך הסופש.

תא מטען גדול יחסית.

מולד הרכב המבוקש משנת 2015 ואילך.

כרגע יש לי I20 ידנית, ככה שהרכב החדש אמור להשלים את כל הצרכים שה-I20 לא עונה עליהם.

אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם כדי להמשיך בקנייה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yagirulez
פורסם

רכב שעונה בצורה מושלמת על הצרכים שלך יהיה הונדה ג'אז החל משנת 2015.

מרווח, בטיחותי, אמין ומאוד חסכוני. הנקודת תורפה שלו היא מנוע חלש, אבל הביצועים עדיין סבירים ויספיקו לרוב האנשים.

לחבר הפורום itamarg היו צרכים כמעט זהים לשלכם, הוא קנה ג'אז והוא מאוד מרוצה.

ממליץ לך לקרוא את שרשור הסקירה והתחזוקה של הג'אז שלו.

• רעיון טוב! 1

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

פורסם

תודה רבה!

אבל אתה חושב שנכון להגדיר את הרכב כמשפחתי? מבחינת הגודל שלו הוא די זהה ל-I20, ככה שהוא יותר סופר מיני ממשפחתי למרות התא מטען הגדול יותר.

פורסם

אין חכם כבעל ניסיון.

הגאז אמנם על הנייר סופרמיני אך המרווח הפנימי שלה גדול יותר מהרבה משפחתיות היא בטוח מרווחת יותר ממאזדה 3 ופיגו 308.

אני מציע שתלך לסוכנות לראות את הרכב תופתע מכמה שהיא גדולה ומרווחת מבנים.

• אהבתי 1
פורסם

הגאז לא משפחתית אך מאחור היא מאוד מרווחת בצורה מפתיעה, מה שכן, מי שגבוה מתלונן שהמושב לא הולך מספיק אחורה.

ספ הכול לדרישות שלכם הוא עונה בצורה טובה, רק המנוע לא זריז במיוחד.

כמו כן כדי לחפש את רמת אבזור קומפורט ולא טרנד, מעבר לתוספת אבזור יש גם אבזור בטיחותי שלא קיים בטרנד, למשל התראה על סטיה מנתיב, זיהוי הולכי רגל, עמעום אורות מאור גבוה לנמוך, זיהוי תמרורים,

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לעוזרים, עד השרשור הזה בכלל לא חשבתי על הגאז. אני מבין שהג'אז הולך פה חזק. אני גם מתרשם ממנו לטובה. אם מישהו יכול להמליץ על הרכב נוסף, לצורך ההשוואה, אני אשמח. 

פורסם

טויוטה אוריס סטיישן תהיה מרווחת עם תא מטען גדול לטיולים. ומאוד חסכונית (היברידית). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ב-70 אתה כבר בערך באזור של קורולה מלקראת סוף 2016 (עברה מתיחת פנים במהלך השנה) שמכילה בלימה אוטונומית והתראה על סטיה מנתיב. היא פחות חסכונית מהג'אז אבל אמינה, סחירה ויותר מרווחת ממנה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...