Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ בדיקה טובה לרכב בגיל הזה. 

מלאה בכסת"חים. 

הייתי לוקח את הרכב למוסך הונדה שיבדוק מה מבין הליקויים אינו סובל דיחוי. ומקבל הצעת מחיר לתיקון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה אורך חיי הסוללות ההיברידיות? ממה שהבנתי מדובר ב-10 שנים או 180k. אם זה יפול עליך מדובר בהוצאה לא קטנה.

פורסם

לרכב יש פגיעת שילדה, אישית הייתי עובר הלאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרכב יש פגיעה בשלדה, יש לא מעט קילומטרים...אישית אני הייתי מוותר...כי זה כבר אומר שהמחיר צריך להיות נמוך בהתאם. מה מחירון לוי יצחק וכמה דורשים על הרכב?. 

פורסם
Just now, itamarg כתב:

לרכב יש פגיעה בשלדה, יש לא מעט קילומטרים...אישית אני הייתי מוותר...כי זה כבר אומר שהמחיר צריך להיות נמוך בהתאם. מה מחירון לוי יצחק וכמה דורשים על הרכב?. 

מחירון משוקלל בערך 35k , אני יכול לסגור איתו סביב 27k

פורסם

אני בטוח שיש הונדות טובות יותר שעברו פחות מעיכות שריטות תיקוני צבע, מילויים וכדומה. יש פה פגיעת חזית שחייבה החלפת קורת רוחב ומה שנראה כפגיעה בשלדה.

ככול הנראה מי שנהג עליו היה קצת מאותגר מרחבית.

אישית הייתי מוותר על הרכב

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

לרכב יש פגיעת שילדה, אישית הייתי עובר הלאה.

אם פגיעת שילדה,למה אין רישום משמעות גבוהה ?

בלי קשר,בדיקה לא הכי נקייה עם כמה מכות לא לעניין שלא נדבר על זה,שמבחינה מכאנית יש דברים טעוני תיקון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 10 שעות, Roycohen1979 כתב:

אני בטוח שיש הונדות טובות יותר שעברו פחות מעיכות שריטות תיקוני צבע, מילויים וכדומה. יש פה פגיעת חזית שחייבה החלפת קורת רוחב ומה שנראה כפגיעה בשלדה.

ככול הנראה מי שנהג עליו היה קצת מאותגר מרחבית.

אישית הייתי מוותר על הרכב

באופן עקרוני מעיכות שריטות ותיקוני צבע לא משפיעים כלל על הרכב (אפילו על סגנון השמירה שלו מספיק שהבחור גר באיזור צפוף בתל אביב ונמאס לו לתקן),

את זה פחחות מתקנת יופי,

פגיעת שילדה כן משמעותית, אחריות על סוללות גם שיקול שצריך לקחת בחשבון.

פורסם
לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

אם פגיעת שילדה,למה אין רישום משמעות גבוהה ?

בלי קשר,בדיקה לא הכי נקייה עם כמה מכות לא לעניין שלא נדבר על זה,שמבחינה מכאנית יש דברים טעוני תיקון.

קורת אורך זה שילדה, אולי הכיפוף קל אולי פחות. אבל יש פגיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...