Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו רכב חדש למשפחה, וזה יהיה הרכב הראשון שהוא על שמנו. עד כה נהגנו על שני רכבים שהיו על שם ההורים בלבד. כיצד אוכל להוכיח לחברת הביטוח שיש לנו עבר ביטוחי "לא רשמי"?

דברים שאולי עומדים לזכותי: למרות שהביטוחים על שם ההורים, את הביטוחים על הרכבים הנוכחיים אני משלם מכרטיס האשראי שלי.

גם רישיונות הרכב מדי שנה שולמו על-ידי, וכנ"ל הטיפולים השנתיים במוסך. הטיפולים במוסך בוצעו בעיר מגוריי שנמצאת בצד השני של המדינה מההורים.

סביר שאצליח למצוא קבלות לפחות לרוב התשלומים האלו מהשנים האחרונות.

האם כל הפרטים האלו יעזרו לי כדי להימנע ממחיר של נהג ללא עבר ביטוחי? האם יש סיכוי שגם חברת ביטוח שונה מהנוכחית תסכים לבטח אותי, או שאני כבול לחברה הנוכחית?

יש משהו אחר שאוכל לעשות כדי לשפר את המצב?

תודה

פורסם

בשביל מה יש סוכן (או נציג טלפוני)?

אתם ואחד ההורים תצטרכו לחתום על הצהרה כי נהגתם ברכב באופן סדיר ב-3 השנים האחרונות, ויחד עם טופס העדר תביעות של ההורים הכל יסתדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובתנאי שכל הנחיות ספריאל יירשמו וייאושרו  על ידי חברת הביטוח בכתב!!!!!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כך עשיתי לפני חודש. אמנם לנהגת ותיקה, אבל הביטוח לא היה על שמה ב-30 השנים האחרונות. זה מה שנדרש כעת כאשר רשמתי אותה כנהגת עיקרית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישה בחייך

עוד לא הפנמת שהאמת היא אחת ויחידה בתנאי שהיא תואמת את האמת של ספריאל?

נראה שמרבית חברי הפורום הגיעו מזמן להבנה הזו.

סלע

פורסם

דיברתי עם חברת הביטוח הנוכחית והם לא מכירים "טופס הצהרה" כזה שמאפשר לי לרשת את העבר הביטוחי של ההורים בזכות שימוש ברכב. דיברתי עם כמה נציגים וכולם אמרו אותו דבר.

הציעו לי להוסיף את אחד ההורים כבעלים נוספים על הרכב (עדיין אפשרי, לא מוסיף יד כמובן), השאלה אם יש לזה חיסרון כלשהו בעתיד? מעבר לזה שאצטרך ייפוי כוח בשביל להעביר טסטים וכד'.

אם מישהו מכיר פיתרון אחר גם אשמח לשמוע.

פורסם
לפני 14 דקות, חנניה האמיתי כתב:

אז אולי הסיטואציה קצת שונה.

הפתרון שהוצע טוב, בתנאי שמוצהרים הגיל והוותק האמיתיים שלך. אני הוספתי את הבנים שלי לפוליסות כדי שיצברו וותק, כמובן שיש סיכון שתהייה תביעה.

פורסם (נערך)

מצד שני זה באמת קושר את גורלי בהורים, במובן שאם להם יש תאונה והם מפעילים את הביטוח אז גם אני אפגע מכך כשארצה לחדש את הביטוח על הרכב שלי, נכון?

אגב, השיחה הראשונה הייתה עם שירביט שאמרו שלא מכירים הצהרה כזאת. אח"כ דיברתי גם עם ביטוח ישיר ושם דווקא אמרו שאין בעיה, ישלחו הצהרה על שימוש ברכב ההורים, אני ואחד ההורים צריכים לחתום עליה, ושלום על ישראל.

מתלבט עדיין מה עדיף כי בביטוח הנוכחי בשירביט יש לנו הטבות קולקטיב (ללא פרמיה על תביעות למשל) שאני כן רוצה לשמור.

עריכה אחרונה על ידי חנניה האמיתי
פורסם

מעדכן, גם לטובת אחרים: אחרי שיחה חוזרת לשירביט אמרו לי שקיימת הצהרה כזו אבל הם מקבלים אותה עד גיל 32 בלבד. אחרי שאמרתי שקיבלתי הצעה מתחרה מחברה אחרת עם אותם תנאים, הם הסכימו להתגמש, ומחר בשיחה עם מנהל יאשרו לקבל את ההצהרה אפילו שאני מעט מבוגר יותר. בקיצור, הדבר אכן קיים, אבל דורש קצת התעקשות ומיקוח כמו כל דבר.

פורסם

בביטוח הישיר קיבלו את ההצהרה לאשתי. היא בת 61, רשיון נהיגה מ-1979. אבל הרכב האחרון שהיה מבוטח על שמה נמכר ב-1990, מאז כל הרכבים היו מבוטחים על שמי. דרך אגב, גם אצלי כל בקשה הצריכה "אישור מנהל". לא מתרגש מזה.

שיהיה לך בהצלחה ותהנה מהרכב!!

• תוכן חדש...