Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני חדש בפורום ומקווה שזה המקום לשאול.

התגלגל לידי אופנוע שנת 1956. לאופנוע אין טסט כבר 25 שנה.

אני רוצה לשקם את האופנוע ולהעלות אותו חזרה לכביש כרכב אספנות.

מה ההליך (אשמח לדעת גם עלויות).

אודה לכל מענה.

אפי.

פורסם

יש כאן פורום אספנות. מן הסתם המומחים מסתובבים שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעל האופנוע, זה שהאופנוע רשום על שמו פונה (פיזית) למשרד הרישוי, מבקש להוציא רישיון רכב עדכני ולהפוך אותו לאספנות. 

בהנחה שהוא לא הוריד אותו מהכביש בשלב כלשהו, זה אמור להיות אפשרי אחרי שיבטלו את הביטול האוטמטי (כל רכב מעל 19 שנה על הכביש מתבטל אוטמטית אחרי שלא ביצע טסט שנתיים). יכולות להיות עוד חסימות ודרישות תשלום חוב אגרות שלא שולמו, יאמור לו את זה במשרד הרישוי. 

אחרי שבוטלו החסימות והאופנע הפך לאספנות, אפשר להעביר בעלות אליך ומשם - שיפוץ וטסט. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

במידה וקיימים חובות אגרה על שנים קודמות, יצטרך בעל הרכב למלא תצהיר חתום ע"י עו"ד, ע"כ שאופנוע לא היה בשימוש בכל אותם שנים ומשרד הרישוי יפטור אותו מאגרות אלו(המבצע עש תום שנת 2020).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למיטב ידיעתי המבצע היה עד תום שנת 2019 , 

החל משנת 2020 אם לא הורד מהכביש , הוא יאלץ לשלם 2 אגרות . ורק אז יוכל להעביר לסטאטוס אספנות ומשם להעברת בעלות 

• רעיון טוב! 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאופנוע היה טסט עד 1995. בשנת 1995 הוא היה כבר מזמן רכב מיושן. ז"א אחר שלא עשה  טסט שנתיים, הרישיון שלו התבטל ולא צבר יותר אגרות. 

אגרת רישוי של אופנוע היא 300 ש"ח, כך שיצטרך לשלם 600 ש"ח, לא בטוח ששווה בשביל זה תצהיר מע"ד.

הכל כמובן בתאוריה, יכול להיות שם חוב גדול יותר... כי התקנות השתנו במהלך השנים.

עד שלא מוציאים רישון רכב, אי אפשר לדעת.

אגב ייתכן מאוד שהואפנוע כבר בסטטוס אספנות...סיכוי שהשתמשו בו מ 1956 עד 1995בסטטוס רגיל (בהנחה שבאמת היה טסט עד לפני 25 שנה) הוא נמוך.

• רעיון טוב! 1

פורסם

כאמור תצהיר מעו"ד לא יעזור כאן. 

ההקלה היתה עד 31/12/2019  ומצאתי את השרשור עם ההעתקה של ההודעה של מועדון החמש. 

כנראה יצטרך לשלם שתי אגרות. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מישהו זוכר באיזה שנה נחקק חוק רכב אספנות? האם כבר היה ב 1995?

אם כבר היה, אז סיכוי גבוה שהאופנוע הזה כבר שונה לאספנות ואין לו שום חוב.

אין ולא היו הרבה אופנועים שנשארו עם רישוי רגיל אחרי 30 שנה על הכביש.

פורסם (נערך)

זה גם מה שאני מכיר 

@אפי פז- שחרר איזו תמונה לסיפוק היצר.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...