Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפיג'ו יש מנוע עם 3 צילינדרים עם שיכוך ויברציות לא מדהים אז יש רעידות בתאוצה ובעמידה במקום. זה משתנה בין רכב לרכב ותלוי גם במצב התושבות אז זה בהחלט משהו שכדאי לשים לב אליו בנסיעת המבחן. גם העברות ההילוכים לא חלקות לגמרי אבל ומבחינה הזאת למרות שמדובר בגיר אוטומטי מול רובוטי אין הבדל גדול מול הרנו.

מבחינת שיכוך מהמורות ומושבים לדעתי הפיג'ו לוקחת.

לקליאו מתלים קשיחים ובעלי מהלך קצר יותר שמקטינים זוויות גלגול ומייצרים ריסון טוב ביחס לרכות של הפיג'ו.

לפחות על פי המפרטים הפיג'ו קצת יותר חסכונית. הפערים לא גדולים אבל בנסועה כמו שלך זה כן משהו שצריך לקחת בחשבון.

אני אישית עדיין חושב שהאיביזה היא חבילה מוצלחת ותמורה מעולה למחיר ביחס למתחרות אבל אם ההתלבטות היא בין שתי אלה בלבד כנראה שהייתי בוחר בפיג'ו.

פורסם
@razi_pazi
תודה! אתה יודע לומר לי על צריכת הדלק הבינעירונית?

@Mike808
לגבי הנוחות בעיר, נכון ש208 עדיפה. אבל אני נוסע המון מחוץ לעיר, אז חשובים לי גם הביצועים, החיסכון וההתנהגות. האם גם באלה 208 טובה יותר?

הבעיה שאין אפשרות לבצע נסיעת מבחן בכביש 6 לדוגמה...
לא יודע בכלל

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

מה לגבי פולו?

יש לך בקרת שיוט כמו של הקליאו, יש לך איבזור פנימי מעולה לא כמו האיביזה, ביצועים מעולים, חווית נהיגה כיפית, נוחה מאוד, התנהגות כביש, ומתאימה לך במחיר.

פורסם

הבעיה שהפולו החדשה לא מוצעת כרגע בכלל בלוח יד 2, דבר נוסף היא יקרה מהאיביזה, ותהיה בעלת מנוע חלש יותר, כמו כן באותו מחיר ניתן יהיה לרכוש את רמת אבזור fr.

הפולו די חלשה במכירות עקב מחירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 דקות, yulianx כתב:

הבעיה שהפולו החדשה לא מוצעת כרגע בכלל בלוח יד 2, דבר נוסף היא יקרה מהאיביזה, ותהיה בעלת מנוע חלש יותר, כמו כן באותו מחיר ניתן יהיה לרכוש את רמת אבזור fr.

הפולו די חלשה במכירות עקב מחירה.

אני תכננתי לקנות איביזה 2016 FR עם תקציב של עד 63 אלף.

לקחתי איביזה 2016 שסגרתי עם הבחור על 60 אלף לבדיקה למזלי הרב הבחור שתכננתי לקנות ממנו את הרכב עשה לי קטע מסריח ואמר לי אני יכול למכור בסוף עוד שבוע, בסוף קניתי פולו comforline שנת 2015 יצאה ב ב23.12 מהחברה, הדגם המאובזר עם מנוע 1.2 110 כ"ס (שאיביזה זה 1.0 110 כ"ס), הרכב הרבה יותר מאובזר מבפנים (הבפנים של הFR לא שונה בכלל מהSTYLE), סאנרוף נפתח לגמרי (לעומת האיביזה שזה רק עולה), עם אותו הקילומטרז ומה? באותו המחיר 60 אלף. אומר לך את האמת אני שמח כל יום מחדש שהבחור של האיביזה דפק אותי. הרווחתי רכב בכמה רמות מעל.

הבחור אומר שהוא מתכנן לקנות 2015-2017 בכל מקרה. לפי דעתי הוא יכול למצוא פולו במצב טוב עם כל הדרישות שלו ולשלם מחיר לא יותר גבוה מהאיביזה.

פורסם

דיברתי על הדור החדש של האיביזה מול הפולו החדשה.

הקודמת אכן הייתה איכותית יותר, מרווחת יותר, מושבים מעולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 41 דקות, yulianx כתב:

דיברתי על הדור החדש של האיביזה מול הפולו החדשה.

הקודמת אכן הייתה איכותית יותר, מרווחת יותר, מושבים מעולים.

אז זהו בגלל שהוא רוצה דור ישן אז נראה לי שזה הכי יתאים לו

• תוכן חדש...