Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 25 א'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש רכב קטן (יסעו בו 2 אנשים לרוב) שיוכל להסתדר עם העליות של ירושלים (גם בין עירוני וגם עירוני באופן תדיר).

הכי חשוב לי זה הביצועים (שיסחוב בעליות כמו שצריך), כמובן שצריכת הדלק והבטיחות ואבזור ברמה סבירה.

מוכן למשוך לכיוון ה-30 א' אם יהיה מדובר ברכב שיתאים בול.

ההתלבטות בינתיים היא בין ניסאן מיקרה ומאזדה 2, פתוח לעוד הצעות..

תודה!!

פורסם

מזדה 2 תהיה זריזה יותר ויחסית זריזה לשאר סופר מיני באותם שנים, חפש ברמת אבזור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו קליאו 1.2

הרבה יותר חזקה מהמאזדה בזכות מנוע טורבו בעל מומנט גבוהה יותר ורצועת כוח רחבה יותר וגם גיר כפול מצמדים מתקדם יותר. 

היא תהיה חסכונית יותר ומתקדמת יותר מהמאזדה ואם תתגמש ל30 תוכל לקחת אחת גם מאובזרת.

פורסם
רנו קליאו 1.2
הרבה יותר חזקה מהמאזדה בזכות מנוע טורבו בעל מומנט גבוהה יותר ורצועת כוח רחבה יותר וגם גיר כפול מצמדים מתקדם יותר. 
היא תהיה חסכונית יותר ומתקדמת יותר מהמאזדה ואם תתגמש ל30 תוכל לקחת אחת גם מאובזרת.

בס"ד

לגבי הגיר הרובוטי, הייתי לוקח לכיוון השלילה ולא לכיוון חיובי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...