Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki sx4

manwithcar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות  Suzuki SX4 הצ'בק. האם יש באמת הבדל משמעותי בין ה GLA ל GLX?

ואיך הדגם של שנת 2014 GLA? יש בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת עליהן על השנתון הזה של הדגם? קראתי דברים טובים על הרכב אבל האם יש הבדל משמעותי בין שנת 2014 ל2011 של אותו דגם?

אגב, מישהו יודע על מוסך מומלץ באיזור חיפה שמתעסק בבדיקת רכב לפני קניה? 

בנוסף אם יש לכם המלצה לרכב אחר עד תקציב של 35 אלף אני אשמח. אני לא רוצה שהוא יזלול יותר מדי דלק, שיהיה רכב מרווח ולא קטן, ולא נמוך מדי. אני ארצה לצאת עם הרכב לפעמים לטבע,אז אצטרך להכנס לקצת שטח. לא טיול ג'יפים או משהו בסגנון אבל להכנס איתו לשטח ברמה מינימלית. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ההבדלים בין ה-GLA ל-GLX:

ב-GLX יש:

- בקרת אקלים לעומת מזגן רגיל ב-GLA

- חישוקים קלים.

- פנסי ערפל

- כניסה והנעה ללא מפתח

- הגה מצופה עור

אין הבדלים בין שנת 2011 לשנת 2014, ולא ידוע על בעיות כלשהן בדגם.

רמת גימור GLX בהצ'באק היתה רק בשנים 2012 ו-2013 לדעתי ההבדלים בין הגרסאות לא מהותיים.

בדיקה עושים במכון בדיקה, ואח"כ הולכים למוסך לקבל הערכת מחיר.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה לך. אז ידוע לך על מכון בדיקה מומלץ באיזור חיפה? ראיתי כמה באינטרנט אבל משום מה על כולם ביקורות לא וואו. 

וגם אם למישהו יש הצעה לרכב עד 35 אלף. זה לא לנסיעה יום יומית,בדרך כלל לסופשי שבוע. שיהיה מרווח וגם מדי פעם יתאים לנסיעות בטבע ככה שלא יהיה נמוך מדי. אמין ולא יצרוך יותר מדי דלק.

עריכה אחרונה על ידי manwithcar
פורסם

אני ממליץ על קומפיוטסטס במפרץ חיפה, מכון סביר ונתן לי תמונה טובה לרכב שקניתי

לא מכיר טוב ממנו באזור, כי לא באזור אני ממליץ על מבדק בהרצליה

בכל מקרה רשמת את כל התכונות הטובות של הדגם הזה, חוץ ממנו אני ממליץ על הונדה ג'אז שהיא יחסית מרווחת, אבל לא גבוהה, וXV שאני לא בטוח כמה הדגם מרווח- אבל לטעמי יקר יותר

אם יש לך ראש פתוח תראה אם יש סיטרואן קקטוס באזורך, גרסאת הדיזל מומלצת אבל נדירה

פורסם

SX4 שווקה בארץ מ-2008 עד 2014. מבחינת מנוע: השינוי הוא בדגמי 2009 ומעלה (מה שפחות רלוונטי עבורך) ממנוע 107 כ"ס בעל רצועת תזמון למנוע 120 כ"ס עם שרשרת.

כל הדגמים מ-2010 עד 2014 הם בעלי אותו מנוע (שהוא די זריז) וגיר (אוטומטי 4 הילוכים) ואין בהם שינוי מלבד ההבדלים שהוזכרו למעלה ברמות האבזור. נדמה לי שה-GLA מגיעה ללא רדיו מובנה. 

מדובר על רכב די אמין ומשעמם ללא בעיות מיוחדות, הוא די גבוה לפי דעתי.

הועלו פה בפורום טענות שהמזגן של סוזוקי אינו מקרר טוב כאשר הרכב עומד אבל אני אישית לא נתקלתי בזה ואני סובל מחום. אולי מדובר על שנים ספציפיות. המזגן מעולה בעל 8 רמות עוצמה (GLX). יש דגמים עם בקרת יציבות ויש ללא.

חשוב לשים לב שקורה A די מפריעה לזווית הראייה. תכנס לאחת (האצ'בק) ותבין במה מדובר.

הפלסטיקה ממוצעת ביותר.

לרכב יש שוק די ערני עם שמירת ערך טובה לדגמי ההאצ'בק. תחפש אחת עם היסטוריית טיפולים מלאה.

מבחינת שיגרת טיפולים תרגיש חופשי לשאול מה שאתה רוצה.

לסיכום: מלכת הרכבים "האפורים והמשעממים והאמינים"

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...