Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר כמעט בן שנתיים וחי חיים משלו.

הניע כל יום כמה פעמים ללא בעיה, ואחרי שהרכב עמד מכובה כ 5 דקות, לא מצליח להניע.

לפני כן קרה מקרה דומה, עמד כשעה, ולא הצליח להניע.

אחרי הנעה עם בוסטר, המצבר עובד כרגיל כשבוע וברגע אחד יכול להתרוקן ושוב זקוק לבוסטר.

הגיע זמנו או שהבעיה לא במצבר?

פורסם
יתכן, רצוי לתת למצבר טעינה ארוכה ומלאה לפני שתפסול אותו. 

אם יש מטען איטי זה יהיה הכי אידאלי.

האוטו תמיד מונע ובתזוזה שעות לפני כיבוי.

אתמול נסע כל היום, עמד לילה, הניע חלק בבוקר, נסע 5 שעות, עמד מכובה כ 5 דק' ולא הניע יותר, טק טק טק.

טעינה איטית תעזור?

פורסם
כנראה שלא. תבדוק רק שקוטבי המצבר מחוברים היטב. 

מהודקים היטב. מצבר מקורי, אף אחד לא שיחק שם עדיין

השאלה אם זה סימפטומים למצבר גמור או לבעיה חמורה יותר?

אגב, יש מד כזה על המצבר עצמו, אם כי לא שמתי לב מה מופיע כשהוא לא מניע

c6aefb3023991d391fb1eec42238c185.jpg

פורסם

אם נסעת כחצי שעה לאחר התנעה עם בוסטר ולא הניע סביר שהמצבר ז"ל תבדוק אם חסר מים מזוקקים בתאים.אם הקטבים נקיים מחלודה כדאי לגשת להחליף בהזדמנות תבקש שיבדקו טעינה

פורסם (נערך)

לפני 16 שעות, Atimax כתב:

אם נסעת כחצי שעה לאחר התנעה עם בוסטר ולא הניע סביר שהמצבר ז"ל תבדוק אם חסר מים מזוקקים בתאים.אם הקטבים נקיים מחלודה כדאי לגשת להחליף בהזדמנות תבקש שיבדקו טעינה

נסעתי שבוע עם הרבה הנעות בין לבין, גם אחרי עמידה ממושכת בלילה והניע בקלות בבוקר. מה שקרה זה שהמצבר פתאום נפרק אחרי כיבוי מנוע של כ 5 דקות. לאחר מכן הניע שוב עם בוסטר וכבר כמה ימים שהאוטו מניע ללא בעיה, כמה פעמים במהלך היום.

כאילו פעם בשבוע מתרוקן לפתע ואחרי בוסטר עובד כאילו כלום.. ככה מתנהג מצבר שסיים את חייו? באמת שאין לי מושג אם זה אחד הסמפטומים, בגלל זה אני מתייעץ כאן.

המצבר אטום אז אין לי אפשרות לבדוק מים והקטבים נקיים כחדשים, הרכב שנת 2019.

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
  • תוכן חדש...