Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר ליונדאי i25 1.6 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

בהנחה ומדובר במנוע 1.6GDI אתה צריך מצבר 60AH.

הנכון ביותר הוא לבדוק בספר הרכב בדיוק איזה מצבר מתאים לרכב שלך, זה יהיה מפורט בטבלאות שבסוף ספר הרכב.

בהצלחה,

שרות לקוחות טלרון

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
לפני 16 דקות, שרות לקוחות טלרון כתב:

שלום,

בהנחה ומדובר במנוע 1.6GDI אתה צריך מצבר 60AH.

הנכון ביותר הוא לבדוק בספר הרכב בדיוק איזה מצבר מתאים לרכב שלך, זה יהיה מפורט בטבלאות שבסוף ספר הרכב.

בהצלחה,

שרות לקוחות טלרון

זה לא מופיע אחרת הייתי כבר קונה ומה בערך עלות למצבר והאם שווה להוסיף למצברי שנפ?

פורסם

אתה שואל את היבואנים של ורטה אם שווה להוסיף כסף על שנפ...🤣

לדעתי תחפש מצבר ורטה עם 24 חודשי אחריות או סטארט אפ, שזהה לורטה אבל עם 18 או 12 חודשי אחריות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 39 דקות, discoTD5 כתב:

אתה שואל את היבואנים של ורטה אם שווה להוסיף כסף על שנפ...🤣

לדעתי תחפש מצבר ורטה עם 24 חודשי אחריות או סטארט אפ, שזהה לורטה אבל עם 18 או 12 חודשי אחריות. 

אין לי שמץ את מי אני שואל חחח לצערי חדש בתחום הרכב. ואני שמעתי כל חיי רק על שנפ טוב נו יצאתי טרול רצח אבל newborn 

פורסם
לפני 14 דקות, alechko01 כתב:

שמעת על שנפ הרבה כי מחליפים אותם בקצב של כל שנתיים במקרה הטוב.

אם תקנה בוש או Varta יהיה לך שקט בחיים לפחות בקטע של מצבר.

זה המצבר הנוכחי שלי

IMG_20200412_171725.jpg

פורסם (נערך)

לפי מה שצולם ניתן לדעת רק תאריך יצור שלו.

תצלם מבפנים.

בכל מקרה בכל מקום איפה שעושים מכירה מבצעים גם התקנה ובדיקות בחינם אז כך שאין צורך לעשות דוקטורט על מצבר.סביר להניח הוא 60 אמפר כמו שרשמו לך מקודם.

תנקה מגעים של חוטי המצבר כי יש קורוזיה שם.

מה נשאר לך זה להחליט איפה להתקין.

והצלחה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
לפני 1 דקה, alechko01 כתב:

לפי מה שצולם ניתן לדעת רק תאריך יצור שלו.

תצלם מבפנים.

בכל מקרה בכל מקום איפה שעושים מחירה מבצעים גם התקנה ובדיקות בחינם אז כך שאין צורך לעשות דוקטורט על מצבר.סביר להניח הוא 60 אמפר כמו שרשמו לך מקודם.מה נשאר לך זה להחליט איפה להתקין

והצלחה.

כן הינה הבחור פה ממליץ על וולטה מאשר שנפ אולי אנשים פה מבינים דבר או שתיים שאני לא יודע

• תוכן חדש...