Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים גם על הכנף את המיתוג אקו הייבריד.

נראה גם שאין מצלמות של בקרת סטייה מנתיב באיזור המראה והאופטימה דיזל שווקה למוניות ללא מערכות בטיחות אז אולי אלה באמת רכבים לשוק המוניות.

עכשיו אני מעיין באתר של קיה ורואה שדף הדגם של האופטימה עודכן, יש הייבריד ודיזל, בשתי רמות גימור, כל הרכבים בלי מערכות בטיחות אקטיביות.

דיזל עולה 190-193K.

הייבריד 191-200K.

פורסם

מתחילת 2020 נמכרו 34 יחידות של סונטה ההברידית כולן מוניות.

 

מהדיזל לא נמכרה אף מכונית.

 

יש לשים לב שקבוצת הזיהום של האופטימה ההברידית היא 3 ולכן היא לא נהנית מהטבות המס הניתנות  לרכב הברידי.

 

הבונטה שעומדת להגיע היא בקבוצת זיהום 2 ותיהנה מכל ההטבות.

  • מעניין 1
פורסם
לפני 13 דקות, Hagaix כתב:

 

הכתבה הזאת עלתה 3 שעות אחרי התגובה שלי - והיא עוד עלתה בשבת בבוקר.

אני גם זוכר שקארטיוב סיפרו על זה שניסאן סנטרה בדרך לארץ, יום אחרי שהגבתי שראיתי אותה על גרר ליד צומת אזור.

 

לקארספורום וקארטיוב יש איזה קשר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה ברור שהאופטימה הייבריד מכוונת כעת לשוק המוניות. סביר להניח שבטלקאר פשוט קיבלו מלאי במחיר תחרותי יחסית כי יש כבר אופטימה הייבריד חדשה. לגבי הסונטה הייבריד החדשה, יש לה מנוע 2.0 ליטר חדש לחלוטין ולכן היא תהיה, סביר להניח, בקבוצה 2 ותהנה מכל ההטבות של רכב היברידי. 

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.3.2020 בשעה 17:31, itsik170 כתב:

 

הכתבה הזאת עלתה 3 שעות אחרי התגובה שלי - והיא עוד עלתה בשבת בבוקר.

אני גם זוכר שקארטיוב סיפרו על זה שניסאן סנטרה בדרך לארץ, יום אחרי שהגבתי שראיתי אותה על גרר ליד צומת אזור.

 

לקארספורום וקארטיוב יש איזה קשר?

 

זה לא מדע בדיוני להניח שנציגים שלהם קוראים כאן.

 

Cadillac ATS Premium 2015

 

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה ל- @Haim26 על התמונות.

 

אני מעריך שהדגם המופיע בתמונות הוא לא ה-Premium עליו כתבתי בראש השרשור אלא ה-GLS המאובזר יותר, שכולל בקרת שיוט אדפטיבית, וזיהוי בשטח נסתר (מקביל ל-Limited של הדגם הקודם)

גם הוא מגיע בתקינה אמריקאית והמחיר שלו צפוי להיות גבוה יותר מעריך שבסביבות 175-180 אלף ש"ח, מקווה לנתונים מדוייקים יותר בתחילת השבוע הבא.

 

@chaimb @itsik170 @Mr_Shankly אני חושב שאינני צריך להוכיח שמקורות המידע שלי אמינים ומדוייקים, אבל אני מודה שלא רק אני חשוף אליהם...

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...