Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2020 דלפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום לפני החשיפה הבינלאומית הרשמית, הדור הרביעי של סיאט לאון נתפס ללא הסוואה.

ניתן לראות את הפרונט החדש שדומה לזה של הטאראקו הגדול , ומאחורה ניתן לשים לב לפנסים בעיצוב חדש המחוברים בפס לד.

הלאון החדשה צפויה להציע לצד הגרסאות הרגילות גם גרסה היברידית רגילה ופלאג אין, גרסת קופרה ותוצע במרכב 5 דלתות וסטיישן. מרכב ה3 דלתות לא יעשה קאמבק.

פורסם

משתי התמונות שדלפו, לטעמי נראית מעולה, ספורטיבית ואלגנטית.

מאמצת את קווי העיצוב של רכב הקונספט של קופרה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם (נערך)

ספורטאג' לא מכוער במיוחד.

חוץ מזה בעיצוב רכבים יש טרנדים, למשל לחבר פנסים מאחור

754d8e1c1b8351dabd14842739ea8cef.jpgff1121f4bb647ed911810f3976500a1d.jpg

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

ספורטאג' לא מכוער במיוחד.

חוץ מזה בעיצוב רכבים יש טרנדים, למשל לחבר פנסים מאחור

754d8e1c1b8351dabd14842739ea8cef.jpgff1121f4bb647ed911810f3976500a1d.jpg

הבאת דוגמאות לרכבים שמשתמשים בקו העיצובי הזה בצורה טובה. הלאון החדשה היא לא אחת מהן.

חוץ מזה כשאני חושב על לאון מדור חדש אז נראה לי שעדיף שתעלה אסוסיאציה של משהו ספורטיבי ומרגש ולא של ג׳יפון קוריאני די משמים.

פורסם
הבאת דוגמאות לרכבים שמשתמשים בקו העיצובי הזה בצורה טובה. הלאון החדשה היא לא אחת מהן.

חוץ מזה כשאני חושב על לאון מדור חדש אז נראה לי שעדיף שתעלה אסוסיאציה של משהו ספורטיבי ומרגש ולא של ג׳יפון קוריאני די משמים.

אז הנה אחת :)

download (1).jpg

עועוד אחת :

Audi-e-tron-2019-05.jpg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...