Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז השכן שלי החליט להשאיר לי מתנה יפה ושרט לי הרכב בצורה מכובדת לכל הדעות.

אתמול שוחחתי עם דיטיילר מוכר לתיקון השריטה ולצערי אי אפשר לעשות צביעה נקודתית/צביעה עם מכחול ונדרשת צביעה מלאה של כל הדלת.

היות והרמה בארץ לא גבוהה ותיקונים כאלה לרוב מסתכמים באכזבה מצד הלקוחות, אשמח מאוד אם יש פה המלצה למקום איכותי ומקצועי שיוכל לבצע את העבודה כמו שצריך.

אני יודע שזה יכול לעלות לא מעט כסף, אבל קשה לי להשאיר את הרכב ככה.

20191124_102808.jpg

20191124_102813.jpg20191124_114107.jpg

פורסם

אכן מדובר בשריטה מכוונת...

הוגשה תלונה במשטרה וזה בטיפול.

בהתחשב בזה שלאותו אדם ששרט לי את הרכב יש היסטוריית תיקים של השחטת רכוש ודבר לא נעשה, לא נראה לי שהמקרה לי יהיה שונה.

פורסם

יש לי שתי שריטות כאלה (אחת נעשתה במכוון כנראה מקנאה כאשר הרכב היה בן שבוע, האחרת באשמתי) - אני מכסה עם שכבה של וקס וזהו. בינתיים אין חלודה.

לאור יחסי השכנות החמים הייתי משאיר את המב כמות שהוא, אלא אם תראה סימני חלודה. שריטה חשדשה מובטחת.

והערה קטנה - לשכן יש היסטוריה של השחתת רכוש. ב-ת'. השחטה - וליתר דיוק שחיטה - עושים לתרנגולת בבית המטבחיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מקום באשדוד שנקרא "מספר 1", עבודה ברמה נדירה וגבוהה . המחיר בהתאם. אם תרצה טלפון , פשוט חפש בגוגל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
יש לי שתי שריטות כאלה (אחת נעשתה במכוון כנראה מקנאה כאשר הרכב היה בן שבוע, האחרת באשמתי) - אני מכסה עם שכבה של וקס וזהו. בינתיים אין חלודה.

לאור יחסי השכנות החמים הייתי משאיר את המב כמות שהוא, אלא אם תראה סימני חלודה. שריטה חשדשה מובטחת.

והערה קטנה - לשכן יש היסטוריה של השחתת רכוש. ב-ת'. השחטה - וליתר דיוק שחיטה - עושים לתרנגולת בבית המטבחיים.

תודה על הערה, נרשם.

לגבי תיקון השריטה, לא מתכוון לעשות את זה במיידי. בימים הקרובים תותקן מצלמת אבטחה שתשקיף על הרכב אז כל נזק שהוא יגרום, הוא ישלם עליו.

יש מקום באשדוד שנקרא "מספר 1", עבודה ברמה נדירה וגבוהה . המחיר בהתאם. אם תרצה טלפון , פשוט חפש בגוגל.

תודה רבה.

• תוכן חדש...