Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה עד 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב עד 180K. התקציב לא מאפשר לי שקל יותר. דרישות מהרכב:

- מנוע בנזין.

- הנאה מנהיגה: הגה, שילדה ומתלים מחוברים לכדי הרמוניה של תענוג מוטורי.

- מינימום 170 כוחות סוס.

- ידני.

- הצ'בק.

- חדש או משומש ( לא לפני 2003 ).

אשמח לשמוע את עצתכם.

תודה!

פורסם

אם תהיה מוכן להתפשר על עניין ההאצ'בק תוכל לרכוש WRX..(או אפילו אסתי 2002)

אני מבטיח לך שהמכוניות האלה יביאו אותך לרמת תענוג מוטורי עילאי שלא הכרת קודם! :-P

אם אתה לא מוכן להתפשר על עניין ההאצ'בק אז:

סיוויק טייפ R לדעתי מהווה אופציה מצוינת..(אם אתה אוהב את המראה המיני-וואני שלה :? )

קליאו ספורט היא גם אופציה לא רעה בכלל ומהנה מאוד.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
אם תהיה מוכן להתפשר על עניין ההאצ'בק תוכל לרכוש WRX..(או אפילו אסתי 2002)

אני מבטיח לך שהמכוניות האלה יביאו אותך לרמת תענוג מוטורי עילאי שלא הכרת קודם! :-P

אם אתה לא מוכן להתפשר על עניין ההאצ'בק אז:

סיוויק טייפ R לדעתי מהווה אופציה מצוינת..(אם אתה אוהב את המראה המיני-וואני שלה :? )

קליאו ספורט היא גם אופציה לא רעה בכלל ומהנה מאוד.

וידית הילוכים שנלקחה ממונית שירות :-P

(לבעלי ה-R שקוראים את זה ,זה רק בצחוק ,יש לכם אחלה אוטו שבעולם)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
וידית הילוכים שנלקחה ממונית שירות :-P

(לבעלי ה-R שקוראים את זה ,זה רק בצחוק ,יש לכם אחלה אוטו שבעולם)

ידית ההילוכים בסיוויק מצוינת, אמנם המיקום שלה מוזר אבל שילוב ההילוכים פשוט נפלא.

האפשרות המתאימה ביותר היא הקליאו ספורט. חדשה לא בטוח שמגיעה בכלל, אבל משומשת בוודאי תוכל למצוא.

הלאון פחות טובה משמעותית. האימפרזה היא לא האצ'בק ומאוד יקרה לתחזוקה. הגולף היא לא ספורטיבית במובן שהוא מחפש. מאזדה מיאטה היא נפלאה אבל היא לא האצ'בק. סיטרואן C4 VTS היא בחירה מעניינת אבל כנראה פחות מהנה לנהיגה מהקליאו (אם כי מרווחת/מאובזרת/איכותית יותר) - אבל לא יודע בדיוק מה מחירה כחדשה.

עצוב, אבל אין ממש הרבה אפשרויות... בכל מקרה - לך על הקליאו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלאון פחות טובה משמעותית.

לא יפה רוני..פגעת ברגשות של האוטו שלי :wink: !

למה היא פחות טובה משמעותית?

איפה אתה גר?..אם אתה גר באיזור של עליות מסיביות כמוני, לדעתי היא הבחירה, אין לאוטו הזה כמעט מתחרים בעליות, אני אישית לקחתי STI בעליה גדולה...והיתרון הזה בעליות נובע מהזמינות בסל"ד

נמוך מאוד (1850 לערך)!

אני מאוד מאוד נהנה מהאוטו, אוטו נוח ליומיום ואוטו חזק מאוד, הקליאו עדיפה בגלל השילדה היותר מטורפת, והקשר היותר טוב עם ההגה?

אני הייתי ממליץ לך על הלאון, אבל אני משוחד!

וגם, המערכת סטריאו באוטו הזה זה משהו מעולם אחר, וזה בא כסטנדרט, הסטריאו הכי טוב שהיה לנו אי פעם באוטו!

פורסם

אם עקפת STI בעליה גדולה זה לא אומר כלום. אני בטוח שאם בעל הSTI היה נוהג בה נכון, לא היית מתקרב אליה, לא בקו ישר, ובטח שלא בסיבובים. STI היא כמה וכמה רמות מעל הלאון, גם במחיר.

תהיה בטוח שגם לקליאו לא תהיה בעיה לעלות שום עליה עם 172HP, כל מה שצריך לעשות זה לנהוג בה נכון. לקליאו התנהגות והיגוי עדיפים מהליאון.

גיא

פורסם

אסטרה טורבו (במקרה יש אחת שנת 2003 ב-120K ש"ח בטרייד אין UMI בת"א), היא עונה לכל הדרישות רק בקטע של הנאה מנהיגה היא טיפה מאחור (מכיוון שהיא לא ספורטיבית טהורה אלא גרסא מחוזקת של האסטרה, אבל למרות זאת היא מהנה לנהיגה וגם שימושית ביום יום).

ד"א, אסטרה טורבו חדשה עולה 190K ש"ח.

רוני, אני חושב ש-WRX סטיישן פותרת את הבעיה של ההאצב'ק (גם שימושית, גם מהנה וגם הכלב נכנס מאחורה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים איתך ב-100%, הSTI לפחות 2 רמות מעל האוטו שלי...אבל בעליה יהיה לו מאוד קשה לברוח ממני גם אם היה נוהג נכון!

לדעתי אם הוא נהג חדש, הליאון תתאים לו בגלל שהיא יותר סלחנית מהקליאו, וזה בדיוק מה שאתם לא אוהבים בה, שהיא לא נותהת לכם "להנות", עשיתם פה את הליאון עגלה, היא לא כ"כ עגלתית:smile: ...

אני לא מנסה לעשות את הליאון את האוטו הכי טוב בעולם, פשוט לכל אוטו יש את היתרונות שלו, ההיגוי של הליאון בסדר גמור, היא מסתובבת ברוך השם, אולי אין לה את הדיוק של הקליאו, אבל גם כן עושה סיבובים טוב מאוד!

פורסם

אין מצב שלקחת sti ,כנראה שבעל ה-sti לא לחץ איתך ,או שהלאון שלך לא סטנדרטית :wink:

אחרת אין דרך להסביר את זה סורי

המומנט של הסובארו הרבה יותר גבוה מהלאון וזה שהוא נכנס ב-4000 סל"ד אולי נותן לך יתרון אבל לכמה מאיות שניה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תודה בינתיים על התגובות. sronis - אכן גם לצערי ההיצע הוא עלוב...

האם לליאון יש שלדה והתנהגות כביש כמו לגולף MK-4? החבילה שלה נראית לא רע, אבל לצערי אני לא נתקל בהתלהבות בכל הנוגע להתנהגות כביש...

באיזה מובן של ספורטיביות נפסלת הגולף V6?

ה- STI נפסלת בגלל היותה מפלצת סדאן שנראית מפחידה ליום יום. מפחיד גם לחשוב מה עבר על מכונית יד שניה שכזאת.

מה לגבי 206GTI? אמנם קצת "חלשה" אך נשמעת ספורטיבית?

תודה לכולכם!

פורסם

את האמת גם אני ממש אבל ממש הייתי המום!! אבל הוא ממש לחץ, שמעתי, וכשלוחצים על אסתי שומעים

את המנוע הזה שואג כמו אווירונים במרחק כמה מטרים והוא הוריד ל-3 והוא היה בסל"ד גבוה!

והליאון סטנדרטית לגמרי....אני מבין למה אתם לא מאמינים ואני גם לא האמנתי...אבל זה עובדה בשטח!

כנראה לא יודע לנהוג הבחור.

פורסם

הייתי שוכח במקומך מ206GTI. בסיבובים אמורה להיות טובה מאוד,

אבל 138 כ"ס can only get you this far..

ואם כבר קטנה וצפופה, אז למה לא הקליאו? טובה בכל, מלבד תנוחת הנהיגה האיומה.

לא אמור להפריע לך אם אתה מתחת 1.80 (ובעיקר מעצבן אם אתה כן).

אין לך הרבה אופציות, רק משומש למעשה. חפש סיוויק טייפ R או קליאו.

האימפרזה יקרה לאחזקה, מושכת תשומת לב שלילית וקצת מיותרת למי שלא הולך לסחוט

מהאוטו כל טיפת יכולת - למעשה, ב99 אחוז מהזמן הייתי מעדיף את הקליאו (למעט תנוחת הנהיגה).

אספת לעצמך סכום נאה. במקומך, הייתי ממשיך לצבור (יש עוד כסף במקום ממנו באו ה180K האלו,

לא? :) ) ומחכה לראות מה קורה עם הגולף GTI החדשה, ואיך תתומחר כשתגיע.

שילוב כזה של נוחות ופאן יומיומי, גם בפקק, עם יכולת דינמית מעולה, הוא די נדיר.

לעומתה, כל היתר נראות מאוד חד מימדיות (כן, גם STI).

מצחיק, לא הייתי אומר את זה לפני חצי שנה, נניח. אבל מאז שעברתי מהצפון למרכז, והתחלתי לסבול מהפקקים כמו כולם, אני לא רואה מכונית שהייתי רוצה יותר מהגולף (לבנה, קסנון, בספק רק לגבי הDSG) הזו עד 300K.

(נערך בשביל לסייג את ההצהרה שמעל בכך שב300K הייתי לוקח איבו, באדום, וחותך את הפקקים

על השוליים כמו מניאק)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...