Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורת מנוע דולק + סרוויס , מאוורר תמיד דולק בעקבות זה משום מה , עובד גם אחרי כיבוי האוטו (בערך 3 דקות ) קוד תקלה :

P242F

האוטו : שנת 2013 , 200,000 קמ , הדיזל כמובן

פורסם

הקוד הנ"ל מצביע על מסנן חלקיקים סתום. האם יוצא עשן שחור?

ייתכן והתקלה נובעת מחיישן לחץ ואז יש להחליפו. יכולות להיות אופציות נוספות, ולכן נדרש דיאגנוסטיקאי מומחה שמכיר את המנוע הנ"ל כדי לבצע אלימנציה שתוביל לסיבה (ללא צורך בהחלפת חלפים סתמית).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הקוד הנ"ל מצביע על מסנן חלקיקים סתום. האם יוצא עשן שחור?

ייתכן והתקלה נובעת מחיישן לחץ ואז יש להחליפו. יכולות להיות אופציות נוספות, ולכן נדרש דיאגנוסטיקאי מומחה שמכיר את המנוע הנ"ל כדי לבצע אלימנציה שתוביל לסיבה (ללא צורך בהחלפת חלפים סתמית).

הרכב בעיקרון נקנה בשביל DIY אבל בתור צרפתייה ראשונה אני נזהר , קודם כל התקלה קשורה לזה שהמאוורר דולק קבוע ? כי ממה שהבנתי בסיטרואן ברגע שנדלק נורת מנוע + סרוויס אז האוטו אוטומטית מדליק את המאוורר , גם אחרי כיבוי המנוע

דבר שני יש הרבה דיבורים בחול על ניקוי החור איפה שהחיישן יושב , כוס למתים או שיעזור ? כמו בסרטון פה :

פורסם

אני מניח שמחשב ניהול המנוע מנסה לבצע רגנרציה ולכן המאוורר דולק. אין לי נסיון עם המנוע הזה, לכן לא יכול להתייחס לסרטון. יש הבדל בין DYI לדברים פשוטים כמו טיפול לבין דיאגנוסטיקה שדורשת ידע עמוק יותר ויכולת ניתוח של המידע המופיע ב-OBD.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני מניח שמחשב ניהול המנוע מנסה לבצע רגנרציה ולכן המאוורר דולק. אין לי נסיון עם המנוע הזה, לכן לא יכול להתייחס לסרטון. יש הבדל בין DYI לדברים פשוטים כמו טיפול לבין דיאגנוסטיקה שדורשת ידע עמוק יותר ויכולת ניתוח של המידע המופיע ב-OBD.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

זהו בגלל זה אני שואל פה , אני רוצה לעשות כל מה שביכולתי כדי לפתור את התקלה , לא רק נטו משיקולי כסף , אלא למידה , נגיד אולי אני אנסה לנקות לא יעבוד אני אלך למוסך , זה רק עניין הלמידה פה , בגלל זה אני מחפש מישהו שמכיר את התהליך או יודע לאן לפנות אותי מבחינת ספרים

פורסם
https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5616582

מראה את מצב המילוי של ה DPF.

שים לב עם איזה מתאמים היא עובדת.

בוקי זה יכול לאמת שהתקלה פשוט בחוסר נוזל , איך אני מבאחן את כמו שצריך , ועדיין אפשר לנסוע באוטו או שלא ?

והמאוורר שעובד גם אחרי כיבוי המנוע , ומהתחלת המנוע , קשור לתקלה ?

פורסם

אתה יכול לראות באפליקציה את כמות נוזל ה DPF לפי המונה, בשורה Volume of additive in reservoir.

השורה הראשונה זו הכמות הכללית של שיש במיכל אחרי המילוי, השורה השניה מראה כמה נשאר.

אני לא יודע אם חוסר נוזל DPF נותן את הקוד הזה או קוד אחר.

לא ממליץ לנסוע כך מעבר לנסיעות הנדרשות לטיפול בביעה.

פורסם

ממליץ לך לגשת (אם מתאפשר) להתייעץ במוסך גבע לגבי התקלה. אנשים ישרים, יחברו אותך למחשב חינם ויתנו גם הצעץ מחיר לתיקון. תוכל לברר אם אשר בכלל לתקן את התקלה בתנאים ביתיים.

גם לי יש C3 picasso וגבע הוא מוסך הבית שלי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...