Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב לכולם

ברשותי סיוויק 2002 ואני מעונין להוציא את הפלסטיקה של ההילוכים, אני מעוניין לצבוע אותה וגם להחליף מנורה פנימית שלא עובדת, לא הצלחתי עד כה לפרק את זה ולא מצאתי מישו ביוטיוב שמסביר איך

אני ממש ישמח אם מישו יתן לי עזרה או ווידאו.

IMG_20190714_082344.jpg

דבר שני, החליפו לי גיר לפני שנה ובחצי שנה האחרונה יש לו מעט החלקות בין 2 ל 3 בעיקר כשהרכב קר וגם קצת כשהוא חם, שמתי לב שהמדיד מראה שמילאו לי לא עד סוף הסימון אלא עד סוף המודד עצמו (שזה בערך פי 3 או 4 ממה שצריך) האם זה קיריטי ואולי הגורם להחלקות ואיך אני יכול לרוקן קצת מבלי לפתוח את הבורג למטה? (אין לי כלים לזה) להכניס סמרטוט ולסחוט יעזור או שזה כמות וגם הרבה עבודה לדעתכם?

תודה רבה

פורסם

איך אתה עם אנגלית? זה יכול לתת לך כיוון:

https://www.7thgenhonda.com/forum/showthread.php?t=28077

לגבי השמן, אני לא יודע אם זה מה שגורם להחלקות, אבל תקין זה בטוח לא..

אני הייתי מנסה להשתמש במזרק עם צינורית שמחוברת בקצה. זה גם ייתן לך שליטה על הכמות של השמן שאתה שואב.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה רבה על הלינק, אני יבדוק את זה ממש עזרת לי!!

יש לי מזרק רגיל של קופ"ח וצינורית שקופה בערך חצי מטר אבל ברגע שאני שואב איתה המזרק מגיע לסוף השאיבה והשמן לא מילא אפילו את כל הצינור.. מבין?

פורסם

הבנתי אותך.

יש מזרקים שמנים כאלה שמשמשים למילוי קרמים בעוגות, אולי זה יהיה יותר שימושי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לפני שאתה מרוקן שמן, אתה בטוח שאתה בודק נכון?

(רכב מונע, בטמפרטורת עבודה, עוברים פעמיים בכל ההילוכים ואז בודקים בפארקינג).

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא קריטי.

אז כנראה שבאמת שמו לך יותר מידי שמן...

הזויים...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בסיוויק מהדגם הזה, בניגוד לרוב המכוניות האחרות בודקים שמן גיר כאשר המנוע כבוי.

אחרי נסיעה של לפחות 20-30 דקות חונים במשטח ישר, שמים P, מכבים מנוע ואז תוך 90 שניות בודקים שמן גיר.

פורסם
בסיוויק מהדגם הזה, בניגוד לרוב המכוניות האחרות בודקים שמן גיר כאשר המנוע כבוי.

אחרי נסיעה של לפחות 20-30 דקות חונים במשטח ישר, שמים P, מכבים מנוע ואז תוך 90 שניות בודקים שמן גיר.

באמת? פעם ראשונה שאני שומע את זה

אני ינסה

בכל אופן אני לא מרוצה מהגיר הזה בכלל! כבר החלפתי אותו פעם אחת וזה נרטה שזה כבר בדרך

אני מקווה שהסיוויק הדור שמעל אין לו את הבעיות האלה

כבר שמעתי שיש להם נקישות והרגשה בהעברת הילוכים

פורסם

בשביל לפרק את הכיסוי צריך לפרק את כל המסביב. ואז יש קליפסים בכיסוי של הידית הילוכים, שאם תפתח אותם הם ישברו, לא ממליץ לך מניסיון. וצריך שם מנורת אורז תצטייד מראש. בקונסולה יש לך 2 קליפסים מקדימה, 2 קליפסים או ברגים מאחורה. ואיפה שהבלם יד יש לך פלסטיק כזה עמוק בשביל לשים דברים, אתה מוציא אותו במשיכה, ומתחת יש לך עוד 2 ברגים. ואז תעביר את הידית לאמצע. ותרים מאחורה לקדימה. ואז יש לך גישה לכיסוי פלסטיק, תהיה סופר עדין למה הקליפסים נשברים. ושם גם תראה את הנורת אורז.

שמן גיר בודקים כמו שבוקי רשם, זה צריך להיות במחוספס עד הסוף, אבל לא מעל.

פורסם

יש גירים כאלה כמו גרעינים אז תמשוך איתו כמה שתוכל וביום שתרצה להחליפו תגיד ונקשר אותך ללא מעט םירוקיות שמחזיקים גירים כאלה בעלויות בדיחה. חשוב גם לדעת אם הוחלף מסנן גיר בגיר הזה ששמו לך..אם לא אז בהחלט יכולות להתפתח בעיות.

פורסם
יש גירים כאלה כמו גרעינים אז תמשוך איתו כמה שתוכל וביום שתרצה להחליפו תגיד ונקשר אותך ללא מעט םירוקיות שמחזיקים גירים כאלה בעלויות בדיחה. חשוב גם לדעת אם הוחלף מסנן גיר בגיר הזה ששמו לך..אם לא אז בהחלט יכולות להתפתח בעיות.

החלפתי אותו אצל מכונאי שאני ממש לא מבסוט ממנו, נתן לי גיר שעשה 160 אלף וזה עלה לי 3500 שקל

• תוכן חדש...